Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

By GabiHeippa! Täällä kirjoittelee tänään Gabi. Moni teistä varmasti tunnistaa jo nimeltä eli olen Katan tytär. Minua on välillä voinut nähdä täällä blogissa sekä kuvissa että tekstissä ja jotkut teistä ovat ehkä myös nähneet minut Vaasan liikkeessämme touhuamassa. 

Olen 15-vuotiaasta asti ollut enemmän tai vähemmän mukana DOPP:in toiminnassa eli jo lähemmäs kymmenen vuotta. Kata taisikin mainita, että tulen Helsingin liikkeen avaamisen myötä siirtymään lähes kokopäiväisesti DOPP:in pariin. Olen suorittanut Hankenin kandintutkinnon ja tähän väliin tämä työmahdollisuus sopii minulle mainiosti. Olen myös ollut alusta lähtien mukana suunnittelemassa Helsingin liikkeeseen liittyviä asoita, enkä malta odottaa että pääsemme ensi vuoden alussa vihdoinkin avaamaan ovet! 

Täällä blogin puolella minua tullaan jatkossakin näkemään myös postauksien tuottajana. Tarkoitus olisi, että tekisin noin yhden postauksen kuukaudessa, jostakin minulle kiinnostavasta/ajankohtaisesta aiheesta. Miltä tämä kuulostaisi? ja jos teillä on postaustoiveita, niin laittakaa ihmeessä viestiä.

Tämän työn lempipuuhiini kuuluu ehdottomasti ostoilla käyminen. Olen vuosien varrella ollut useamman kerran Katan mukana tekemässä ostoja ja se on aina yhtä jännittävää nähdä minkälaista uutta tavaraa on tulossa ja mihin suuntaan muoti kehittyy. Usein Katalla on jo mielessä, kenelle jokin vaate olisi kuin tehty ja pian varmasti minullakin, kun opin tuntemaan teidät paremmin :)

Lue ensi kevään muotikatsaukseni täältä.


Olen useasti saanut kuulla, että marraskuu on tylsä kuukausi. Itse olen toki osittain samaa mieltä, sillä ulkona rupeaa olemaan pimeätä ja päivät lyhenevät, mikä pistää helposti väsyttämään. Onnekseni minulla sekä äidilläni, Katalla on molemmilla syntymäpäivät marraskuussa, mikä tietenkin tekee tästä kuukaudesta mieluisamman. Ensi vuonna meillä onkin luultavasti luvassa isommat juhlat, kun itse täytän 25 vuotta ja Kata huikeat puoli vuosikymmentä ja sitähän vasta on juhlittava! Marraskuussa juhlitaan myös isänpäivää (itseasiassa tänään) ja monet viettävät pikkujouluja, joten juhlia tässä kuussa riittää, ainakin minulla. Kaupungilla pörrätessä liikkeissä välittyy selvästi juhlan ja joulun tunnelma. Liikkeet ovat täynnä juhlavaatetta, on paljon punaista, kultaa ja kimalletta sekä kauppojen hyllyillä houkuttelee jo joulusuklaat. 

Juhlapostaukseni löydät täältä.Heippa! Siitä onkin jo aikaa, kun viimeksi kirjoittelin tänne blogiin. Aika rientää, kun tekemistä riittää. Nuorempana en ihan ymmärtänyt, kun äitini ja äidinäitini puhuivat siitä, kuinka aika menee niin hurjan nopeasti. Mutta viime aikoina minäkin olen alkanut selvästi huomata, että aika tosiaankin menee kokoajan nopeammin, kun ikää tulee lisää.
Lue lisää täältä!lHei taas pitkästä aikaa! DOPP Helsingin avajaisista on tänään kuusi viikkoa. Piti ihan kaksi kertaa tarkistaa kalenterista, että kirjoitanhan nyt oikein, mutta totta se on, avajaisista on täydet kuusi viikkoa. Aika on mennyt hurjan nopeasti ja DOPP Helsinki on lähtenyt käyntiin paremmin kuin uskalsimme odottaa. Lue lisää täältä!Äidin ja tyttären ikää sekä elämää pohdimme tässä blogitekstissä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...