Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

8.9.2017

Dermapen mikroneulaushoito osa 2/3


Toinen Dermapen mikroneulaushoitokerta on takana. Tämä hoitokerta oli hieman kivuliaampi kuin ensimmäinen kerta. Kuten ensimmäisessä osassa kerroin, ei hoito sattunut yhtään, hieman vain nipesteli, niin tällä kertaa tilanne oli eri. Hoito aloitettiin taas otsasta ja hyvä niin, koska otsa on kuulemma herkin paikka. No hyvin se meni, kipu ei missään nimessä ollut sietämätöntä, mutta erilaista kuin ensimmäisellä kerralla.
Muistan kerran hammaskiven poistossa, kun meinasin kesken kaiken hypätä pois tuolista, kun tuntui niin epämiellyttävältä. Uskon, että hormonit vaikuttavat siihen, kuinka kipuherkkä on kulloinkin. Joskus kipukynnys on matala ja joskus yllättävän korkea. Oletko huomannut samaa?Olen käyttänyt ylläolevia tuotteita reilut kaksi kuukautta. Tuotteet tuntuvat hyviltä ja olen koukuttunut etenkin CE-Tetra öljyyn. Öljyä otetaan pullosta pipetillä ja muutama tippa kasvoihin, kaulaan ja decolteeseen riittää. Öljy imeytyy ihoon hetkessä eikä iho jää rasvaiseksi. Tämän jälkeen levitetään Retionate seerumi sekä Hydra8day päivävoide. Käytän tuotteita aamuin illoin.
Iltaisin ja aamuisin pesen kasvot sekä kaulan Gentle Cleanse vaahdolla. Vaahto poistaa hyvin meikit pois kasvoilta, silmämeikin otan pois erikseen sille tarkoitetulla aineella. Minä tykkään putsata ja puunata ihoa. Minulla on iltaisin, heti kun tulen töistä, meikkien putsausoperaatio. Jos en tee sitä heti, nukkumaan mentäessä olen jo niin väsynyt, että en jaksa tehdä sitä kunnolla. Siksi se on parasta tehdä heti kotiin tultaessa. Aamulla teen samat jutut kuin illalla.

    

Ostin Hanna-Marilta tämän meikkivoiteen. Kun hän oli ensimmäisen hoitokerran jälkeen levittänyt sitä kasvoilleni, näytti iho tosi freeshiltä. Meikkivoide on mattanen ja hieman jauhemainen levittää, mutta se pysyy kasvoilla koko päivän.

Tämän toisen kerran jälkeen, iho kasvoillani oli todella kuiva. Lähdimme Gabin kanssa seuraavana päivänä Köpiksen messuille, joten en pystynyt rasvailemaan kasvojani pitkin päivää. Rasvaus olisi tehnyt kyllä terää, koska käsittelyn jälkeen iho tarvitsi nestettä. Muutaman päivän jälkeen kuivuus tasaantui ja palattiin entiselleen.Tämä kuva on otettu vuorokausi hoidon jälkeen ja kasvoillani on ainoastaan Cover recover meikkivoidetta.

Käyttämäni tuotteet:
- Gentle cleanse € 38,00
- Ce-tetra € 88,00
- Retionate € 166,00
- Hydra8day päivävoide € 79,00
- Meikkivoide Cover recover € 66,00

Kolmas ja viimeinen tämän sarjan hoitokerta on muutaman viikon päästä. Silloin on aika tarkastella, mitä ihoni on tykännyt Derpamen mikroneulaushoidosta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...