Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

1.6.2017

Viimetingan juhla-asuja osa 3.


" Haloo! Missä minun avoautoni on?  "


Oletko samaa mieltä, että tällä lookilla ei kömmitä pakettiautoon vaan tällainen lookki tarvitsee amerikanraudan?
Tähän asuun varma veto olisi ollut metallinvalkoiset korkkarit, mutta en halunnut tästä "varmaa palaa". Viime vuotiset kirkkaansiniset korkkarit olisi ollut myös nappiveto tähän asuun, mutta punainen sopii aina. Kuten tiistain pinkki hihallinen mekko, on tämäkin mekko puuvillaelastania eli jämäkämpää materiaalia. Mekon malli on kaunis ja istuvuus ensiluokkaista, kuten selästäkin näkyy.


  • Mekko More&More € 129,95 koot 34-42
  • Silkkihuivi € 59,00 useita värejä
  • Punaiset korkkarit Gabor € 79,90Muistatteko, kuinka ennen joulua leikkasin pitkät hiukseni lyhyeksi polkaksi? Sitä lyhyttä polkkahypetystä kesti tasan viikko ja sitten alkoi taas hiusten kasvatusprosessi. Luulisi jo tässä iässä ymmärtävän, että meikäläisestä ei ole lyhkäisen tukan naiseksi. Ei ole, vaikka kuinka sanotaan, että se sopii sinulle ja hiukset ovat paljon paksumman näköiset kun ne on lyhkäiset ja vihoviimeiseksi vielä sanotaan, että kun nainen vanhenee, niin ei kannata pitää pitkää tukkaa, se vanhentaa. Höpö, höpö! Ainakin tuota viimeistä lausetta vastaan taistelen!

No, meikäläinen kasvattaa taas hiuksia ja kyllähän ne kasvavat hitaasti, mutta varmasti. Hiuspohja on kevään hektiseltä ajalta niiiiiiin huonossa kunnossa, että nyt ollaa naturel lookina, siis ilman tupeerausta, vahvoja tököttejä ja hiuslakkaa seuraavat viikot. Kauheinta tässä on se, kun raitojakaan ei nyt saa hetkeen ottaa ja juurikasvua pukkaa jo useita senttejä. Hiuspohjaani hoidetaan Hiusakatemiassa, jotta saadaan kuiva päänahka terveeksi samoin hiusjuuret kuntoon. Oli aika shokki, kun viikko sitten harjasin hiuksiani ja harjaan jäi iso hiustukko. Siltä istumalta nappasin kännykän käteeni ja varasin ajan. Aika olisi pitänyt varata jo ajat sitten, mutta kun aina on jotain muuta. Sitten kun on tosiaan hätä, teen jotain, ennen sitä suunnittelen tekeväni. Mutta kyllä se tästä, en ole kuulemma menetetty tapaus.

" Kun tukku jää kruunusta käteen, ei itku ole kaukana "


" Mieheni ei juurikaan kommentoi ulkonäköäni, mutta juurikasvua kylläkin. Nyt meillä on kummallakin kestämistä maantievärisen juurikasvuni kanssa "


Pidän todella tästä raitamekosta. Siinä on ripaus tyttömäisyyttä, kuten kaikissa mekoissa, jotka levenevät helmasta alaspäin. Mekko istuu jälleen kerran hyvin ylhäältä ja selästä (kts. allaoleva kuva). Mekon vyötäröllä on ohut valkoinen nahkavyö, joka korostaa mekon tuomaa vyötäröä. Tässä mekossa yhdistyy taas kaksi asiaa eli siitä saa puolijuhlavan, mutta kuinka kivasti se käykään arkiseksi mekoksi. kesällä kun lähden kala- ja marjaostoksille kauppatorille, puen tämän mekon päälleni valkoisilla tennareilla ja otan kopan käsivarrelleni. Helsingin kauppatorilla käyminen kesäisin kuuluu lempipuuhiini. Ainut mitä siellä inhoan, on ne jättilokit.  • Raitamekko More&More € 129,95 koot 34-44
  • Huivi More&More € 34,95
  • Valkoiset korkkarit Gabor € 79,90

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...