Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

28.6.2017

Tummansininen pallopaitsikka ja pallojakku


Se, mikä meihin suomalaisiin naisiin iskee varmasti, ovat pallot ja raidat. Pallot ja raidat ovat kivoja myös yhdessä, niitä voi huoletta yhdistää samaan asuun, kunhan värit sopivat keskenään. Tässä muutama kiva pallotuote ja kevyet kesähousut, jotka sopivat moneen kesämenoon.Olen niin onnellinen, kun sain vihdoin ja viimein päivitettyä hiukset uuteen uskoon. Kerroin toukokuun lopussa, että minulla jäi pieni hiustukko käteeni. Olen nyt käynyt hoitamassa päänahkaani koko tämän kuukauden, ihan kyllästymiseen asti. Eilen oli viimeinen hoito ja nyt näyttää ja tuntuu hyvältä. Päänahka on rauhoittunut lukuisten hoitojen seurauksena ja vitamiinikuurit öljyineen ovat alkaneet puremaan. Tämän kaiken seurauksena en halunnut ottaa hiuksiini raitoja, vaan raitojen väli oli kolme kuukautta ja juurikasvu sen mukainen. Nyt on uudet raidat hiuksissa ja viilentävä sävy päällä. Tästä kaikesta opin olemaan stressaamatta liikoja, syömään vitamiinejä, juomaan enemmän vettä ja hoitamaan päänahkaa, eikä ainoastaan hiuksia. Saas nähdä kauanko tämä kestää, asiat tuppaavat unohtumaan, jos niitä ei saa rutiineiksi.Tämä pallopaitsikka ei ole tönkkö eikä iso. Tämä on ohutta puuvillastretchiä ja paitsikka on kauniisti leikattu, vartaloa imarrellen. Paitsikassa napit eivät tule ylös saakka, mutta liian avonainen se ei ole. Paitsikka on myös hieman pidempi, huomaatko? Jätin kaksi alanappia auki, jotta paitsikka ei näytä liian raskaalta vaaleiden housujen kanssa. Pyöreä helma luo kuvitelman entistä kapeammasta vyötäröstä. Tämä paitsikka voi kuulua garderobiin vuoden ympäri, se näyttää hyvältä tummansinisten farkkujen kanssa. Paitsikka vastaa kooltaan normaalia kokoa, mutta kannattaa ottaa huomioon, että paitsikka on vartalonmyötäinen.

 • Pallopaitsikka More&More € 39,15 (55,95) puuvilla, polyamidi, elastani" Valkoisessa paidassa on erilainen selkäosa. Niskassa on nauhat ja helmassa on halkio " 
Tässä paidassa on babydoll malli. Se on istuva ylhäältä, mutta levenee kellomaisesti alaspäin. Siinä on myös leveähköt hihat. Tällaiset paidat ovat yleensä reiluhkoa kokoa, kuten tämäkin eli tällaisesta tuotteesta kannattaa sovittaa yhtä kokoa pienempi koko kuin normaalisti. Babydoll malli sopii siroon housuun tai hameeseen yhdistettynä. 

 • Babydoll paita Part Two € € 55,95 (79,95) 100% viskoosiBeiget ja tummansiniset housut ovat samanmalliset housut. Housut ovat ohutta puuvilla/elastania. Housuissa on rennot sivutaskut ja lahkeet ovat kääritty. Yhdistin ne sandaalien kanssa, mutta monet muutkin kengät kuten tennarit, sopivat chinojen tyyliin.

 • Chinot In Wear € 62,95 (89,95) beige, tummansininen ja kirkkaansininen

" Chinot ovat tyyliltään reippaat housut " 


Minä olen kranttu bleisereiden suhteen. Jos bleiseri on tönkkö, eikä yhtään jousta, ei se pääse päälleni toista kertaa. Mutta tämän pallobleiserin kelpuuttaisin kokoelmaani, koska tämä joustaa ja on tarpeeksi ohut, vuoresta huolimatta. Pallobleiseri tuo kivasti särmää muuten niin simppeliin asuun.

 • Pallobleiseri More&More € 104,95 (149,95) puuvilla/polyesteri/elastani
 • Sandaalit Gabor € 80,50 (115,00) 

Kaikista tuotteista löytyy hajakokoja sekä DOPP Vaasassa että DOPP Helsingissä.


2 kommenttia :

 1. Oj hoppas ditt hårproblem löser sig! Jag har i nästan ett års tid haft samma problem att jag tappar håret och hårsäckarna inflammeras. Vad har du gått på för behandlingar? Hjälpte det bra? Hittade er butik första gången och det blev verkligen inte sista! I like!
  Hälsningar från en nöjd kund!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej! Tack, det har nu blivit mycket bättre. Jag har varit i Hiusakatemia i Helsingfors, du kan kolla deras hemsidor, www.hiusakatemia.fi. Dom hjälper med alla hårproblemer och de kunde hjälpa också mig. Jag är jätte nöjd:) Super, att du har hittat oss! Ha en trevlig sommar! Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...