Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

12.6.2017

Florida ootd #3. Tämän kaikki halusivat ja nyt niitä saa!


Tämä mekko DOPP Vaasan muotinäytöksessä sekä tämä kuva blogissamme ja sosiaalisessa mediassa, sai Suomen naiset sekaisin viime keväänä eli keväällä 2016. Kun muotinäytös oli loppu, ryntäsivät naiset kirjaimellisesti mekon kimppuun! Onnekkaat sen saivat, mutta kymmenet jäivät ilman. Minulla on myös ollut kyseinen mekko päälläni muutamissa blogikuvissa ja aina sen jälkeen saa kyselyitä mekosta, vaikkakin kerron, että se on loppu. Mutta jos jäit ilman tätä mekkoa, niin nyt minulla on sinulle ilouutisia. Nyt tämä samainen mekko löytyy molemmista liikkeistämme kahdessa eri värissä eli keltaisena ja mustana!


Mekko on kauttaaltaan leveä. Siinä on kuminauha kaulaus, jonka saa vetää olkäpäiden alle. Itse käytän mekkoa yleensä normaalisti eli en vedä sitä olkapäiden alle ja se istuu myös silloin hyvin kaula-aukosta. Mekossa on leveähköt hihat. Mekko oli kooltaan väljempi viime kesänä kuin tänä vuonna. Tämän vuoden mekon saat ottaa omassa koossasi, koska vaikka pienempi koko muuten mahtuisikin, on se kiristänyt monia naisia kainaloista, jos kaula-aukkoa ei vedä olkapäiden alle. Tämän vuotinen mekko on myös noin 5 cm pidempi kuin viime vuotinen mekko, tästä syystä lyhensin omiani juuri sen 5 cm. Pidän mekoista, jotka peittävät polvet, mutta tämä mekko on eri asia. Jos mekko on leveä, on sen oltava lyhyempi ja jos mekko on kapea, on sen oltava pidempi. Tämä pätee ainakin minun mittasuhteilleni.

" Keltaisesta ja mustasta mekosta ei näy läpi, kuten viime vuoden mekosta näkyi "Puukkarit Calou Blanca musta € 139,00 beige limited edition  € 149,00


Mekko on Part Twon mallistosta ja siitä on tehty nämä kaksi väriä. Mekon hinta on € 99,95. Koot ovat 32-44. Materiaali 100 % viskoosi.
Mikäli haluat tilata mekon, lähetämme sen ilman postikuluja sinulle pe 16.6.2017 asti. Palautuspostimaksua emme maksa.

Tiedustelut ja tilaukset DOPP Vaasa 050- 44 101 40 ja DOPP Helsinki 040-195 2113.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...