Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

3.5.2017

Autiotalon juhla-asut osa 1/3


Rakastan vanhoja asuntoja. Korkea huonekorkeus ja isot huoneet, leveät ikkunalaudat ja kaunis rappukäytävä iskevät minuun. Vanhat talot ovat persoonallisia, vaikkakin niissä on joskus epäkäytännöllisiä huoneratkaisuja. Tämä asunto on tyhjä vielä muutaman päivän, joten käytimme Sadun kanssa tilaisuutta hyväksemme ja kuvasimme tyylikkäitä asuja tässä kauniissa asunnossa.

Hame on kietaisumallinen. Se on musta ja siinä on valkoiset kantit valkoisilla nauhoilla. Pituus ylettyy pohkeeseen. Hame on klassinen ja ajaton, kaunis ja elegantti. Yläosa on puettava hameen sisälle tai yläosan on oltava niin lyhyt, ettei se ylety rusetin päälle. Yhdistin hameeseen kevyen paidan pitkillä hihoilla. Paitaan kuuluu toppi, koska paita on ohut ja läpinäkyvä. Paidassa on syvä v-kaula-aukko ja edessä on fyrrykantti.

" Jos minun tulisi valita kymmenen suosikkiasua liikkeestämme, kuuluisi tämä asu niiden joukkoon "" Sukkahousujen takana on musta sauma ja rusetti. Sukkahousuja löytyy myös mustana, silloin sauma on ihonvärinen, samoin rusetti "Postauksen tuotteet:

  • Kietaisuhame In Wear € 99,95
  • Valkoinen fyrrypaita Ajlajk € 85,00 valkoinen, vaaleanharmaa ja sininen
  • Rusettisukkahousut Wolford € 41,00 S, M, L
  • Mustat korkkarit Gabor € 79,90

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...