Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

5.5.2017

Autiotalon juhla-asut 3/3


Ihanaa, kun teillä on väriä! huudahtaa moni, kun astuu sisään liikkeisiimme. Se on totta, panostamme väreihin aina keväisin, kun niitä saa. Toki meillä talvisinkin on enemmän väriä kuin monessa muussa kaupassa, mutta talvivärit ovat erilaisia kuin kevätvärit. Ne eivät ole niin iskevän kirkkaita.
Mutta mustaan vannojia on myös paljon. Moni sanoo, että se on värinä niin helppo, kun ei tarvitse miettiä mitä pukee päällensä, kunhan se on mustaa.

Talvella kun on pukeutunut tummiin housuihin ja tummiin pitkiin neuletakkeihin, voi se olla pieni shokki, kun vetää vaaleat farkut jalkaansa. Kuinka monta kertaa olenkaan kuullut lauseen " Voi, ei, olen talven aikana lihonut ". Tapaan sanoa, ettei se välttämättä johdu siitä, vaan se johtuu siitä, että vaaleat housut, varsinkin valkoiset farkut, näyttävät niin valkoisilta ja armottomilta mustien jälkeen.
Tumma väri kaventaa, näin se on. Siinä piilee myös mustan suosio.

" Mustien housujen jälkeen, on silmän taas totuttava valkoisiin housuihin "" Juhlapukeutumisessa vannon mustaan "
Yleensä ottaen kyllä. Mutta sitten kun omat lapset menevät naimisiin, niin en aio pukeutua mustaan. Silloin tuntuisi siltä, että juhla olisikin surujuhla ja sitähän se ei varmasti tule olemaan! Asia ei tosin ole vielä millään tavalla perheessämme ajankohtainen, ensiksihän täytyy löytää ne kumppanit :)
Olen sanonut heille, että se voi tapahtua äkkiempää kuin he luulevatkaan. Elämästä kun ei koskaan tiedä.Tämä hattaramekko on sama mikä Joannalla oli päällään vapputunnelmissa. Helppo ja huoleton, siisti ja sievä. Väripilkun asuun tuovat punaiset korkkarit ja punainen huulipuna, mitään muuta ei tarvita.Postauksen tuotteet:

  • Hattaramekko Part Two € 159,95 kitti ja musta koot 34-42
  • Punaiset korkkarit Gabor € 79,90 muutamia kokoja jäljellä
  • Sukkahousut rusetilla Wolford € 41 S,M,L

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...