Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

2.4.2017

Viidakkohousut ja sen varmat yläosat 2/2


" Haluaisinpa tietää, mitä Valora miettii. Välillä kadehdin Valoraa, se osaa elää ja nauttia nykyhetkestä. Ei se mieti eilistä, ei huomista, ei mennyttä, ei tulevaa tai ainakin uskon niin "


Päivittelin liikkeessä keskiviikko iltana, kun Gabi ja Henna olivat lähdössä kotiin, että "apua, huomenna on jo torstai, mihin nämä päivät menevät". Henna tuumasi heti, että "just näin, päivät menevät hujauksessa". Gabi katsoi meitä hieman huolissaan ja tokaisi "siis tää on ihan kauheeta, kun mustakin tuntuu, että aika menee nopeasti, vaikka olen näin nuori. Kuinka nopeesti teistä vanhemmista tuntuukaan, että aika rientää? Mummakin aina sanoo, että aika menee niin nopeasti". Nyt en osannut hänen kysymykseensä vastata, ei osannut Hennakaan. Siinä me hieman naureskelimme meidän ikäämme ja ajan rientämistä, mutta tottahan se on. Minun mielestäni jatkuvasti on torstai.
Esittelin teille viidakkohousut torstaina, johon olin yhdistänyt yllättävän yläosan. Nyt esittelen teille yläosia, jotka ovat varmoja valintoja viidakkohousuihin. Musta toppi on paksuhkoa ns. pukulaatua. Se on ryhdikäs toppi, joka pysyy kuosissaan ja mikä parasta, siinä on vuori. Toppi on hieman peplum mallinen eli se on istuva vyötärölle asti ja sitten se hieman levenee alaspäin. Peplum malli sopii naiselle, jolla on vyötärö, koska se on vyötäröstä kapea.
" Rakastan valkoisia jakkuja. Valkoinen jakku päällä tunnen itseni freshiksi "Kun lapset olivat pieniä, niin mietin usein, että sitten kun...sitten kun he nukkuvat yönsä kunnolla, sitten kun he oppivat kävelemään, sitten kun he ovat vähän vanhempia...teen niin ja näin. Muutenkin olen usein miettinyt ja lausunut ääneen, että sitten teen niin, kun...johon mieheni yleensä sanoo minulle, että "ai, ajattelitko tehdä noin seuraavassa elämässäsi?". Yleensä vedän herneet nenääni tuosta hänen lauseestaan. Pitäähän ihmisellä ole haaveita, ei kaikkia voi toteuttaa heti. Mutta joitakin haaveita kannattaa toteuttaa kuitenkin jollain aikataululla, koska joissakin haaveissa voi ikä ja jaksaminen tulla vastaan.Yksi hyvä asia,  jonka mieheni sai aikaiseksi antamalla minulle potkun pepulle, on ollut laajentuminen Helsinkiin. Kerroin jo aikaisemmin, että vastaanottomme on ollut huikea. Se on ollut lämmin, iloinen, positiivinen ja kannustava. Olemme onnellisia jokaisesta liikkeessämme käyneestä ihmisestä, tutuista ja tuntemattomista. Olen onnellinen, että uskalsin avata toisen liikkeen ja toteuttaa unelmani. Suuri kiitos kuuluu miehelleni, hän uskoi minuun. Haluan myös kiittää Vaasan henkilökuntaa, he hoitavat Vaasan liikettä suurella sydämellä, kun olen nyt ollut suuremmaksi osaksi Helsingissä. Myös Gabi ja Henna ovat tehneet töitä täysillä, eikä työtunteja ole katsottu. Olen ylpeä jokaisesta DOPP tiimiläisestä! Toivon, että teille jotka olette käyneet DOPP Helsingissä, on jäänyt positiivinen kokemus liikkeestämme.Kerrankin löysimme paidan, jossa on hyvät hihat. Ihmettelen aina välillä, miksi hihallisia paitoja on vaikea löytää. Siis kyllä neuleita ja kauluspaitoja löytyy, mutta tällaisia pelkkiä siistejä paitoja, ei aina löydykään. Musta sifonkipäällinen pitää sisällään mustan topin.

" Äla tee niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä sanon eli älä pue valkoisia liivejä mustan paidan alle "


Minulta kysytään usein, että mistä ammennan energiani kahden liikkeen pyörittämiseen ja tähän blogiin. Minä olen luonteeltani touhukas ja energinen, mutta toki minullakin on rajani. Välillä mietin, että toivottavasti pysyn terveenä, kun tahti on kova. Minun työpäiväni ei lopu siihen kun liikkeen ovi menee kiinni. Se jatkuu joka ilta blogin tekemisellä myöhään asti ja aamulla kun herään, on työ mielessä ja aamukahvin kanssa aloitan työt vastaamalla sähköposteihin ja yleensä asujen kuvaamisella ennen kuin liike aukeaa. Gabikin vihjasi yksi päivä, että voisinko lähettää hänelle hieman myöhemmin työtekstareita, kuin kello seitsemän sunnuntai aamuna. Lupasin yrittää:)

" Työni on minun elämäntapani. Toivon, että kaikki ihmiset saisivat tehdä työtä, mistä pitävät. Kiinnostava työ pitää ihmisen onnellisena, ovathan työ ja työkaverit iso osa elämää "


Postauksen tuotteet:

  • Viidakkohousut In Wear € 124,95 34-44
  • Peplum toppi In Wear € 99,95 koot 34-42 
  • Valkoinen jakku More&More € 139,95 koot 34-42
  • Nahkatakki In Wear € 339,95 koot 34-42
  • Musta paita Ajlajk € 69,00 koot S,M,L

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...