Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

7.4.2017

Limited edition Caloun puukkarit kevät-17


Nämä Caloun puukkarit, beiget Blancat ovat minun päättämä väriyhdistelmä! Eli Calou oli itse suunnitellut beiget puukkarit tummalla pohjalla, mutta he lupasivat valmistaa puukkarit meille tällä vaalealla pohjavärillä, koska en ollut tyytyväinen heidän väriyhdistelmään. Eli tämä väriyhdistelmä löydät ainoastaan meidän sekä Vaasan että Helsingin liikkeistämme. Näitä on siis valmistettu rajoitettu erä ainoastaan DOPPiin ja kun ne ovat loppu, ne ovat sitten loppu. Minusta beigestä vaalealla pohjalla tuli han täydellinen!Blanca € 149,00 beige ja musta € 139,00


Katty € 149,00 väri tomaattiNora € 149,00 väri ruskea


Esther € 129,00 väri konjakki


Sara € 129,00 värit beige ja musta


Linn € 129,00 väri pinkki


Sonja € 149,00 väri vihreä


Rebecka € 149,00 väri luonnonvalkoinen


Tilda € 139,00 väri punainen
Katso hauska video Caloun mallistostamme! Voit katsoa sen myös You Tube kanavaltamme, josta löydät muitakin videoitamme. Pääset kanavallemme tästä.

Vaikka kutsunkin Caloun kenkiä puukkareiksi, ei pohja ole puuta. Se on kumiseosta, joka on ergonomisesti muotoiltu eli se on todella hyvä jalalle ja se hieman "vie" sinua eteenpäin, kun kävelet.
Puukkareiden koot ovat 36-41 ja ne vastaavat suurinpiirtein omaa kokoa tai sitten ne ovat hieman pienemmät kuin normaalisti.
Caloun kaikki mallit löytyvät sekä DOPP Vaasasta että DOPP Helsingistä.
Monica, Caloun Suomen agentti vierailee Helsingin liikkeessämme tänään ja huomenna lauantaina. Siitä johtuen annamme jokaiselle Caloun puukkareiden ostajalle 20,00 € lahjakortin liikkeeseemme. Tarjous koskee kumpaakin liikettämme. Tervetuloa sovittamaan Caloun puukkareita!


2 kommenttia :

  1. Ihania - ottaisin kaikki! Ihailin näitä jo sinun instassasi tuossa videossa!

    VastaaPoista
  2. Herkullisia karkkivärejä- olisi vaikeus valita vain yhdet puukkarit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...