Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

21.2.2017

Sneak peek DOPP Helsinki


Minähän olisin halunnut valokuvata koko liikkeen, siis DOPP Helsingin, mutta suunnittelijamme Anna sanoi, että vielä ei paljasteta, miltä DOPP tulee näyttämään! Minun on niin vaikeaa olla kertomatta ja näyttämättä liikkeen ihania ja persoonallisia yksityiskohtia, mutta ehkä on parasta, että saatte itse ne nähdä. Ja sehän tapahtuu ensi torstaina 2.3. klo. 11.00 kun DOPP Helsinki aukeaa!
Voin kyllä sen verran kertoa, että mikäli kävelet meidän hoodeilla, niin et voi olla meitä näkemättä! Liikkeessä on sellainen määrä valoa, että ihan häikäsee.
Moni on kysellyt, onko kummassakin liikkeessä samat tuotteet? Vastaus on, että suurimmalta osalta kyllä. Jotain eroavaisuuksia tuotteiden, merkkien ja kokojen suhteen tulee olemaan, mutta kerron aina blogitekstissä, kummastako liikkeestä tuotteita saa jne. Ja mehän lähetämme tuotteita sekä liikkeiden että asiakkaiden välillä, joten logistiikka ei tuota ongelmia.
DOPP Helsingissä on töissä minun ja Gabin lisäksi Henna ja Sirkka. Kummatkin naiset ovat todellisia vaatealan ammattilaisia ja he ovat tottuneet palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla.Avajaisviikonloppuna tulee olemaan tuotetarjouksia ja kaikkea muutakin kivaa. Mutta näistä lisää vielä myöhemmin. Koot ovat liikkeissämme 34-46 ja XS-XXL. Ihan kaikki tuotemerkkimme eivät valmista kokoa 46 tai XXL, joten silloin se puuttuu. Kenkien koot ovat keskimäärin 36-41.
Remontti on ollut huikea. Remppa alkoi viime vuonna syyskuun alussa ja nyt lähenee loppuaan. Liiketila purettiin raakatilaksi ja sitten ruvettiin rakentamaan sitä uudestaan. Kaikki on uusittu, putkista ja sähköistä lähtien. Rempan teki myös näin kattavaksi sen, että koko isossa kivitalossa tehtiin linjasaneeraus. Talohan on 1800-luvun lopulla rakennettu ja nyt se on uusittu eli seuraavaa remppaa ei enään minun tarvitse miettiä.
Yhteenvetona voin todeta, että remppa on sujunut mielestäni hyvin. Meillä on ollut luotettava ja tehokas remonttiliike Ponce, jota voin täydellä sydämellä suositella mikäli remonttiin on tarvetta.
Mieheni on pääsääntöisesti hoitanut remonttiin liittyvät asiat, koska vaikka paljon osaankin, niin remonttialaa en hallitse :)Olen ylpeä tästä DOPPin ulkokyltistä, joka on Kalevankadun ja Yrjönkadun kulmassa. Se näyttää niin upealta ja tulee näkymään Manskulle saakka, kun urakoitsijan kyltti saadaan talon seinästä pois.Meidän omat henkarit saapuivat tänään. Kädet täristen avasin laatikot, mietin jos sieltä tuleekin ihan erilaiset, kun olen tilannut. Mutta ne olivat juuri sellaiset, kun suunnittelimme, valkoiset puuhenkarit, joihin on painettu mustalla DOPP logo. Niin tyylikkäät!Ja sitten viimeisenä, mutta ei vähäisempänä on meidän uudet paperikassit. Kasseja on kolmea eri kokoa ja niissä on valkoinen satiininauha pussin suussa, joka solmitaan rusetille. Kyllä näihin kelpaa pakata ostokset ja vielä sitä ennen ostokset kääritään rosaan silkkipaperiin. Oih, niin ihanat paperikassit!

DOPP Helsinki palvelee avajaisten jälkeen:

Ma-Pe 10-19
La 10-16

Tervetuloa!

14 kommenttia :

 1. Huomenta ja olipa ihania kuvia heti aamusta! Harmi että työreissuni Helsinkiin on jo tällä viikolla, mutta parin viikon päästä tulen ihan varmaan käymään. Todella tyylikkäältä näyttää, uskon että ostavia asiakkaita riittää kyllä teille. Onnea avajaisiin, Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi viestistäsi! Kiva, kun tulet ensi kerralla käymään:) Tervetuloa! Kata

   Poista
 2. Huomenta, kylläpäs näyttää houkuttelevalta. Satun olemaan Hgissä juuri avajaispäivänä, joten Stocka taitaa jäädä nyt välistä ja suunta suoraan Kalevankadulle. Mukavaa viikkoa!. Marianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marianne! Loistavaa kun olet silloin kaupungissa:) tervetuloa! Kata

   Poista
 3. Tätä olen odottanut ja nyt se aukeaa! Paljon onnea uudelle liikkeelle, kuvat näyttävät hurmaavilta! Terveisin Maikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maikki ja kiitos! Ollaan enemmän kuin tyytyväisiä rempan lopputulokseen! Tervetuloa:) Kata

   Poista
 4. Voi ihanuus, näyttää viihtyisältä ja tyylikkäältä! Onnittelut onnistuneesta remontista, ja iloisia avajaisia ensi viikolle!
  T. Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hannele ja kiitos! On just mitä sanoit eli viihtyisä ja tyylikäs:) pidämme lopputuloksesta:) Tervetuloa! Kata

   Poista
 5. Ihania pieniä, mutta kuitenkin niin suuria ja näkyviä yksityiskohtia (paperikassit, henkarit, kyltit). Ihana nähdä teidän liike :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mankka ja kiitos viestistäsi! Tervetuloa meille:) Kata

   Poista
 6. Hei! Liike näyttää ihanalta sneak peakin perusteella.

  Minkä merkkiset ja hintaiset nuo kuvassa vilahtavat rusettisomisteiset kengät ovat? Ne olisivat ihanat kun lumet tästä vähän sulavat.

  Parhain terveisin Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenni ja kiitos viestistäsi:) balleriinat ovat Gaborin! Tervetuloa sovittelemaan:) Kata

   Poista
 7. Kyllä on upea juttu, että avaatte liikkeen Helsinkiin. Tyylikkäältä näyttää, kiva päästä katsomaan livenä.

  VastaaPoista
 8. Vau, näyttää upealta ja kaikki yksityiskohdatkin mietitty ❤ Harmikseni olen Helsingissä juuri kaksi edellistä päivää ennen avajaisia.

  T. Miia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...