Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

3.2.2017

Näkemiin talvi -70% ja tervetuloa kevät 2017!


Alet jatkuvat! Alensimme kaikki syksyn ja talven tuotteet -70 %. Nyt voit tehdä hyviä löytöjä, koska rekeistä löytyy vielä paljon kivoja paitoja, muutamia jakkuja, paljon mekkoja, muutama tekoturkki, joitakin neuleita, parit farkut, puolihameita, villahuiveja ja pipoja sekä parit luumut Gaborin korkkarit. Tervetuloa aledoppailemaan!
Sitten niihin ihaniin kevätmallistoihin! Uutta on tullut jo paljon ja joka päivä tulee lisää. Ajatelkaa, meillä on liikkeessä joulu joka päivä! Postimiehet saavat iloisia terveyhdyksiä, koska olemme niin innoissamme kun näemme heidät kolistellen ulko-ovellamme. Miten nämä kevätvaatteet tuntuvat aina niin ihanilta? Ehkä siksi, kun niihin mielletään mielessä tuleva kesä ja kesä tuo mieleen auringon, lämmön, valoisuuden ja kesäloman. Kyllä kevät on taas niin tervetullut tänäkin vuonna.

Palvelemme ma-pe klo. 10-19.00 ja la 10-16.00. Tervetuloa!

2 kommenttia :

  1. Hei. Uteliaana kysyn, että milloin avaatte Helsingin liikkeen? Asun ulkomailla ja olen tulossa muutamien viikkojen päästä Helsinkiin työmatkalle, mielelläni tulisin shoppailemaan uuteen liikkeeseen:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marketta! Kiitos viestistäsi. Avaamme viikko 9 ja tarkoitus on saada torstaina 2.3. Liike auki:) tervetuloa!! T. Kata

      Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...