Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

25.2.2017

Kuukauden nainen


Suositut Kuukauden nainen postaukset jatkuvat taas. Postauksia on ollut jo neljä eli viime vuoden syyskussa oli ensimmäinen. Tammikuu jäi välistä ja nyt jatkamme postaussarjaa kerran kuukaudessa kesään asti. Helpoiten löydät edelliset kuukauden naiset postaukset blogin yläpalkista. Tämän vuoden ensimmäinen kuukauden nainen on 43-vuotias Karita. Reipas, iloinen ja rempseä sosionomi. Lisää Karitan stailauksesta huomenna.

4 kommenttia :

 1. Onnea Helisgin-myymälän avajaisiin. On kiva nähdä mitä sieltä löytyy. Jännittävää kokeilla, miten oma kroppa sopii vaatteisiiin, joita olen ihaillut netin välityksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos viestistäsi! Tervetuloa sovittelemaan, ihan varmasti istuu. Malleja ja kokoja meiltä löytyy, otamme aina huomioon erimalliset ja kokoiset naiset:)
   Tervetuloa, Kata

   Poista
 2. Voi miten kiva että jatkat kuukauden nainen - postaussarjaa! Odotan kovasti myös teidän Helsingin liikkeen avaamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mape! Kiva, kun tykkäät Kuukauden nainen postauksista. Ne ovatkin olleet hyvin suosittuja, kun esittelen eri-ikäisiä ja kokoisia naisia. Ja tervetuloa DOPP Helsinkiin!
   T. Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...