Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

1.1.2017

Vaatekaapin perusneuleet


Naistenlehdissä puhutaan aina vaatekaapin kulmakivistä. Itse puhun "asukriisin" pelastajista eli  tuotteista, jotka pelastavat ne aamut, kun tuntuu ettei ole mitään päällepantavaa. Ne ovat perustuotteita, joihin itse en ainakaan helpolla kyllästy. Ne voivat tuntua välillä tylsiltä, mutta niitä on hyvä olla vaatekaapissa.
Yksi tuote, jota aina peräänkuulutan on hyvin istuva paitsikka. Niitä olen teille jo useasti esitellyt, joten ei syvennytä nyt niihin. Nyt esittelen teille kolme erilaista neuletta. Näitä neuleita yhdistää materiaali eli nämä kaikki neuleet ovat merinovillaa. Tämä matsku on minun lempparini, koska

  • se ei kutita
  • se on tarpeeksi ohutta eli ei ole liian kuuma
  • sitä voi käyttää ympäri vuoden
  • sen voi pestä pesukoneessa villapesuohjelmassa

V-aukkoinen neulepaita on ollut nykyään harvinaisuus. En muista, koska meillä on viimeksi ollut ihan klassisia neuleita v-aukolla. Tämä neule on malliltaan suora, siinä on halkiot sivuissa ja se on aavistuksen pidempi takaa kuin edestä. Jotkut kokevat v-aukkoiset neuleet miehekkäiksi, jotkut taas vannovat ainoastaan niiden nimeen. Minä pidän v-aukkoisista neuleista, enkä koe niitä yhtään miehekkäiksi, koska jos niin tekisin, en pukisi niitä päälleni. Minun tyyliini ei sovi miehekkäät vaatteet.

  • V-aukkoinen neule Part Two € 62,95 ( € 89,95) tummansininen ja viini, hajakokoja jäljelläNeuletakki napeilla on kätevä ja kaikesta kätevästä minä pidän. Tällaisen perusneuletakin puet mekon päälle sekä hameiden ja housujen kanssa päivittäin tai pieneen juhlaan. Muistathan, että neuletakkia ei tarvitse pukea päälleen eli käsiä ei tarvitse laittaa hihoihin. Näin neuletakista saadaan juhlavampi, kun sen pukee harteille ja laittaa ylänapin kiinni.

  • Neuletakki Part Two vanha rosa, tummanruskea, siniharmaa, harmaa, viini ja musta/valkoraitanen € 62,95 (€ 89,95) hajakokoja jäljellä
  • Neuletakki Part Two oranssinpunainen, tummansininen ja beige € 89,95 koot xs-xxl
O-aukkoinen neulepaita on hyvin samantyylinen kuin ensimmäinen v-aukkoinen neule, mutta malliltaan aavistuksen kapeampi. Minulla on päälläni jersey kynähame (€69,95), joka on samaa materiaalia kun meidän luottomekko. Valkoinen kauluspaita on Andiatan klassikko (€149,00) ja niiden koot täydentyvät tammikuussa.

  • O-aukkoinen neulepaita Part Two € 62,95 (€ 89,95) harmaa ja vanha rosa, hajakokoja jäljellä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...