Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

6.1.2017

Suuri alekatsaus 40-50 % ja myös paljon uutta!!


Nyt myydään syksyn- ja talven mallistot 40-50 % alennuksella. Alla kuvia aletuotteista! Myös juhla muuttuu arjeksi ja palvelemme tuttuun tyyliin ma-pe 10-19 ja lauantaisin 10-16. Tervetuloa!
Aletuotteita emme postita.

Part Two


Part Twon loput toppatakit

More&More
In Wear

In Wear ja MAC


More&More, Ajlajk ja Gabor

Gabor

Calou

Gabor


Wolford


Delicateloven mallikappaleet ja Part Twon tekoturkit -50 % !Yli puolet liikkeestä on jo kevät uutta 2017! Mukana on myös perustuotteita, jotka eivät ole alennuksessa vaan koot täydentyvät jatkuvasti.

Nämä In Wearin uudet kevätlaukut ovat niin ihania!


Meillä on myös uusia pikkulaukkuja ja ...


 ihania uusia helmikoruja!

4 kommenttia :

 1. Huomenta!
  Olette niin tervetulleita Helsinkiin! En malta odottaa.
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina ja kiitos!!! Et uskokaan, kuinka kommentisi sai minut iloiseksi ja vielä tällaisena totaalisen jetlägin aamuna, kun yöllä lampaidenkaan laskeminen ei auta.
   Hyvää alkavaa vuotta ja Helsingissä nähdään, tervetuloa! Kata

   Poista
 2. Olen NIIN samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Viimeksi eilen kävelin Helsingin liiketilanne ohi, ja odotan kyllä toiminnan alkamista kuin sitä kuuluisaa kuuta nousevaa. Jospa viimein loppuisi se hikoilu ja ryntäily vaaterekkien välissä puolipukeisena omatoimisesti jotain tiettyä vaatetta etsien.... Lämpimästi tervetuloa, täällä jo yksi uusi vakioasiakas ilmoittautuu! :-)

  Valoisaa talven jatkoa!

  t. Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hannele ja kiitos viestistäsi! Meidän liikkeessä työnjako on kyllä sellainen, että sinä sovitat ja me juoksemme:) Välillä mekin sovittelemme asiakkaan puolesta, jos hän ei jaksa riisua, vaikkapa neuletakkeja tai vastaavia:) Tervetuloa, kun saamme ovet auki, tähtäämme viikko 9 avauksen! Mukavaa viikkoa, Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...