Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

10.11.2016

Hiukset lyheni lähes 20 cm ja arvonnan voittajat!


Poistelin vanhoja kuviani kännykästä ja tietokoneeltani Floridassa ja niitä selatessani päätin, että nyt lähtee tämä hiirenhäntä. Minähän olen sellainen, että kun jotain saan päähäni, niin se pitää tapahtua heti. Soitin Gabille ja kerroin, että ajattelin nyt leikata hiukset, niin hän sanoi, että hyvä. Sanoin, että menenkö täällä Floridassa kampaajalle vai odotanko, että pääsen Vaasaan ja Merville? Gabi sanoi, että odota, että tulet Vaasaan ja pääset Merville. Siis, miten pitkältä yksi viikko voikaan tuntua, kun jotain odottaa.

Stage 51

Tänään koitti sitten odotettu keskiviikko ja pääsin Mervin käsittelyyn. Laitettiin muutama raita juurikasvun kohtaan päälaelle ja leikattiin melkein 20 cm pois! Minulla oli ollut se idea, että haluan katsoa, kasvaako nämä hiukset pitkiksi vai ei. No kyllähän ne kasvoi, hitaasti, mutta varmasti. Mutta loppujen lopuksi kyllästyin ihan täysin siihen, kun hiukset olivat ihan lättänät päätä myöden. Käytän tyvikohotusvaahtoa, tupeeraan itseni ihan peikoksi ja spreijaan tupeerauslakkaa sekä tavallista lakkaa juureen ja koko päähän ja silti hiukset ovat olleet ihan lättänät ja inhoan lättänää tukkaa! Joten nyt sai hiirenhäntä lähteä. Halusin isot hiukseni takaisin.Kyllä Mervi leikkasi sitä useita kertoja, kuivasi välillä ja taas leikkasi. Minähän halusin eteenpäin pitenevän polkan. Sehän minulla on ollutkin, ennenkuin sain päähäni kasvattaa hiuksiani. Takahiukset ylettyvät juuri niskaan ja sivuhiukset ovat pidemmät. Olen tyytyväinen hiuksiin, saimme kaikki moneen kertaan värjätyt latvat pois ja hiukset tuntuvat nyt paljon paksummilta ja terveemmiltä kuin ennen.


Lokakuun ajan oli kotisivuillamme arvonta. Eli kun täytit Uutiskirjeemme, niin osallistuit automaattisesti 3 kpl € 150,00 lahjakortin arvontaan liikkeeseemme. Lahjakortit toimivat sekä Vaasan että Helsingin liikkeissämme. Olen laittanut sähköpostia voittajille ja he ovat Maarit, Nita ja Terhi. Paljon Onnea! Ensimmäinen Uutiskirje tulee ennen Joulua.


8 kommenttia :

 1. Ihanat hiukset :)) sopii hyvin sinulle!
  Sonja

  VastaaPoista
 2. Mainio päätös, kunpa muutkin ikäisesi "bloggarit" sisäistäisivät saman.
  Vaalea hiirenhäntä ei todellakaan ole aikuisen naisen look

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos viestistäsi! no, minulle se ei ainakaan sopinut! jos hiukset olisivat tuplasti paksummat, niin olisivat saaneet olla pitkät. Mutta olen tyytyväinen:)
   Kata

   Poista
 3. Hyvä leikkaus, vaikkei minulle ainakaan jäänyt sellaista oloa että hiuksesi olisivat olleet ohuet hiirenhännät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mankka! Ehkä olin ne juuri sinä päivänä, kun on nähty, saanut ne hieman kuohkeimmaksi:) Lumiset terkut Vaasasta, aamu oli valkoinen! Kata

   Poista
 4. Onpa sinulla taitava kampaaja- hyvä leikkaus ja uusi hiusmalli pukee sinua loistavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mape! Onneksi leikkasin, hiukset tuntuu heti paljon paksummalta ja saan ne vielä kiinni, mikä on hyvä:) Talviterkuin Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...