Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

29.10.2016

Sukkahousut sinun mitoillesi


Nyt saapuivat maailman ensimmäiset räätälöidyt sukkahousut eli sukkahousut, jonka vyötärönauhan voi suurentaa oman tarpeensa mukaan. Ne saat leikata vyötärönauhasta niin, että ne eivät kiristä massukasta! Jep, kuulit aivan oikein, sukkahousut saa leikata, eivätkä ne lähde purkaantumaan.Tämän leikattavan "Cut" sukkahousun ideana on se, että voit ostaa sääriosasta istuvat sukkahousut eikä liian isoja sukkahousuja vain siksi, että ne eivät kiristäisi vyötäröstä. Paljon löytyy naisia, joilla on sirot sääret, mutta on hieman massukkaa tai sääret ovat lyhkäiset, niin silloin nämä "Cut" sukkahousut ovat juuri hänelle. Kun saat ottaa oikeanmittaiset sukkahousut pituutesi takia, ei ylimääräisiä ryppyjäkään tule nilkaan.


Monella sattaa vatsa turvota päivän kuluessa, joten silloin vyötärönauhan laajentaminen on myös hyvä idea. Raskaana oleville naisille tai naisille, joilla on vatsa leikattu tai muuten vaan on vatsaongelmia, niin nämä "Cut" sukkahousut toimivat hyvin. Vyötärönauha on leveä ja sen sisäpuolella on valmiit kolot, mihin saksen kärjet laitetaan ja leikataan. Sukkahousut leikataan aina ensin takasaumasta ja sitten vielä etusaumasta, jos on tarvetta. Näin vyötärönauha venyy enemmän, kun siihen on tehty kolot.


Nämä leikattavat "Cut" sukkikset ovat 40 den. Ne ovat matat ja pehmoisen samettiset. 40 den toimii hyvin arkisukkiksena, mutta voit pukea ne myös juhlaan, jos haluat hieman enemmän peittävyyttä säärillesi. Meiltä löytyy näitä "Cut" sukkiksia sekä mustana, jotka minulla on jalassani sekä tummansinisinä. "Cut" sukkikset maksavat € 41,00 ja koot ovat S-XL. Olivatko nämä sukkikset sinusta hyvä keksintö?
TallennaTallenna

2 kommenttia :

  1. No jo on hienoa että saan ihan kaupasta nykyään sitten sukkahousut jotka sopivat ja ovat varmasti siistimmät kun itse olen joutunut leikkaamaan vuosikymmenet (useita vatsaleikkauksia) sukkahousuni edestä, takaa ja sivuilta sopivaksi.

    VastaaPoista
  2. Hei Pirjo! Tämä oli kyllä Wolfordilta huippukeksintö:) Kannattaa testata, Kata

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...