Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

29.9.2016

Lottamekko


Läheisessä Santahaminassa oli sotaharjoitukset toissa aamuna, joten Lottamekon kuvaus istui teemaan kuin nenä päähän. Kun kuuntelee aina joskus niitä sotaharjoituksia, niin miettii, että onneksi ei ole sota. Ettei tarvitse osallistua sotaan ja pelätä läheistensä sekä itsensä puolesta. Ettei omia miespuolisia perheenjäseniä lähetetä sotimaan. Jo pelkkä ajatuskin hirvittää ja suoraan sanoen pelottaa. Minä olen pelännyt sotaa pienestä lähtien ja pelkään edelleen. Kaikki kunnioitus sodassa taistelleille sotaveteraneille ja lotille. Jos minä saisin päättää, tulisi heitä kunnioittaa ja ottaa vanhuksina enemmän huomioon, kuin nykyään tehdään.


Kun näin tämän mekon, niin mieleeni tuli heti Lotat eli siitä tämän mekon nimi, Lottamekko. Mekko on yksinkertainen ja hyvin pelkistetty. Harmaa väri korostaa vielä näitä ominaisuuksia. Jos mekko olisi musta, olisi mekon henki aivan toinen. Mekko on malliltaan suora, siinä on vyö vyötäröllä, rintataskut, sivutaskut sekä pienet halkiot mekon sivuissa.Asustin mekkoa kaikella muulla tavalla, paitsi koruilla. Minusta pitkä kaulakoru ei sovi tämän mekon henkeen. Kaulakoru näyttäisi siltä, että se olisi eriparia mekon kanssa ja rintataskut sekä vyö vyötärön kapeimmalla kohdalla myös asettaisi rajoitukset kaulakorun suhteen. Jos korua haluaa mekon kanssa käyttää, niin sovittaisin sen kanssa lyhyttä ja siroa ketjua pienellä riipuksella, joka jäisi paljaalle iholle kauluksien sisälle. Halusin kuitenkin asuun hieman väriä, joten laitoin ohkaisen silkkihuivin päähäni hiuspannaksi. Minulla oli myös huivi kaulassa, mutta jotenkin hiuksissa se näytti kivemmalta tämän mekon kanssa, ainakin minun päälläni.

Mikä aamu!


Villahuivin voi kietaista kaulaansa aina. Ei toki juhlaviin tilaisuuksiin, mutta arkena se tuo asuun actionia ja trendikkyyttä. Tämä 100 % villahuivi on kaksivärinen. Toinen puoli huivista on beige ja toinen puoli on vaaleanharmaa. Itse suosin pukeutumisessa beigen ja vaaleanharmaan yhdistämistä, vaikkakin se monen mielestä on outo väriyhdistelmä. Minusta sen väriyhdistelmän ympärille koottu asukokonaisuus on hienostunut ja tyylikäs.Käänsin huivin myös toisin päin eli harmaa väri tuli näkyville. Ihana näinkin, kokonaisuus on rauhallisempi. Mekon tyyliin sopii paksut sukkahousut ja nilkkurit. Nilkkurit saavat olla hieman raskaamman malliset. Tyttö Valora pyörii ja häärää aina ympärilläni, kun kuvaan. Monessa kuvassa näkyy vain joko Valoran pää- tai takapuoli. Valorasta on vaikea saada hyviä kuvia, meno on sen verran riehakasta. Nyt kuitenkin kaappasin sen syliini, koska sovimme värien puolesta, jälleen kerran, niin hyvin yhteen. Kun Valoran kanssa liikkuu, niin Valora saa paljon kehuja turkkinsa värin puolesta.  Minustakin valora on hieno tyttö:)Jos on viileä talvipäivä ja haluaa, että mekko on vielä lämpöisempi, niin mekon alle voi pukea poolon. Mekon hihat kääritään, jotta poolon hihat näkyvät mekon alta ja muutaman napin voi jättää vielä kauluksesta auki. Puolipoolo, jossa kaulus ei ole niin korkea on monelle kaulalle pukevampi kuin korkea kauluksellinen poolo. Tämä merinovillapoolo on super pehmeä ja kevyt pukea minkä vaatteen alle tahansa, se ei kiristä eikä purista ja parasta, se ei kutita.


Lottamekon alle voi pukea skinnyt eli kapeat ja istuvat housut. Vyön voi myös sitoa taakse, jos ei halua korostaa vyötäröä. Poolon sijasta mekon alle voi pukea pyöreäkauluksellisen trikoopaidan.
Vaihtoehtoja on, jokainen valitsee mieleisensä.

  • Lottamekko Part Two € 129,95 koot 34-42 polyesteri 60, viskoosi 26, villa 12, elastani 2 normaalia tai aavistuksen reilua kokoa, minulla koko 34
  • Poolo In Wear 100 % merino villa € 89,95 luonnonvalkoinen ja musta koot xs-xl, venyy puettaessa päälle
  • Villahuivi 100 % villa In wear € 79,95
  • Pikkuhuivi 100 % silkki € 29,00
  • Sukkahousut Wolford 70 den € 41,00 koot s-xl 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...