Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

19.7.2016

Toinen tykkää tummasta toinen vaaleasta 2/2


Eilen oli esittelyssä tummansininen mekko, joten tänään on vuorossa sama mekko vaaleana, shampanjan värisenä. Tässä vaaleassa mekossa mekon malli tulee paremmin esille kuin tummassa versiossa. Kuten eilen mainitsin, mekossa on syvä v-kaula-aukko. Yksi mahdollisuus on, jos haluaa kaula-aukkoa hieman häivyttää, on laittaa kaulaan koru, joka ylettyy kaula-aukon päälle. Kietaisin pitkät 140 cm helminauhan kaksinkerroin kaulaani ja vedin toista lenkkiä alemmas. Näin koru ylettyy juuri rintavaon päälle.

Mekko istuu selästä kuin hansikasVaihdoin helminauhan vyöhän ja riippuviin korvakoruihin. Valitsen aina itse joko massiivisen kaulakorun ja pienet korvakorut tai ei mitään kaulaan ja isot korvakorut. Puin myös In Wearin nahkaisen nuden rusettivyön mekon vyötärönauhan kohdalle. Ei hassumpi. Rannekoru vaihtui myös helmestä kultaiseksi.


Tähän mekkoon, kuten muihinkin ns. kietaisumekkoihin jakun pukeminen päälle tuottaa vaikeuksia. Se ei näytä hyvältä, kun vekit vievät toiseen sivuun,  joten huivi on paras vaihtoehto tai syksymmällä pieni karvakeeppi.
Gaborin korkkarit ovat kevään mallistosta, joten ne on jo loppuunmyyty.

2 kommenttia :

  1. Olen ihallut tuota rusettivyötä jo jossain aikaisemmassa postauksessa. Onko sitä vielä saatavilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! yksi löytyy vielä, muistaakseni hinta on 44,95. Soita liikkeeseemme huomenna, jos kiinnostuit puh. 050-44 101 40 tai tule käymään, jos olet lähettyvillä. Terveisin Kata

      Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...