Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

18.7.2016

Toinen tykkää tummasta toinen vaaleasta 1/2


In Wearin tummansininen mekko on juuri sitä, mitä olen In Wearilta kaivannut. Muutamia vuosia sitten, In Wear valmisti aina satiinisia stretchmekkoja eri mallisina ja erivärisinä. Moni varmasti muistaa Yammie mekon? Se oli loistava mekko! Siinä oli kietaisumalli eli rypyt vyötäröllä, syvä v-kaula-aukko, pienet hihat ja se oli takaa hieman pidempi kuin edestä ja helma oli merenneitomallinen. Sitä mekkoa oli kaikissa väreissä ja se oli meidän hitti. Sen jälkeen tulikin pitsimekot suurella vauhdilla ja nämä satiinimekot saivat siirtyä syrjään. Viimeisimpiä satiinimekkoja on minun punainen joulumekko, joka minulla on aina jouluaattona päälläni. Mekon näet täältä.


Tässäkin mekossa on syvä v-aukko. Jos kaula-aukkoa haluaa hieman pienemmäksi, niin olkaimia voi nostaa, joten kaula-aukko ei ole enään niin syvä. Tämän toimenpiteen olemme tehneetkin monelle naiselle. Mekon hameosa on tulppaaninmallinen eli se tarkoittaa sitä, että vyötärön kohdalla on muutama vekki ja hameosa kapenee vahvasti alaspäin. Mekko ylettyy juuri polven alle.


Korkkarit ovat Gaborin tämän syksyn uudesta mallistosta. Malli on sama kuin meidän aikaisemmissakin korkkareissa eli edessä on n. 1,5 cm korokepohja ja korko on 7 cm.
Korkkareiden väri on toffee ja ne on itse asiassa helppo yhdistää minkävärisen asun kanssa tahansa. Ne ovat neutraalit ja niitä voi käsitellä kuin toisena ihona.

Postauksen tuotteet

 • In Wear mekko € 179,95 koot 32-44 (reilua kokoa, minulla on päällääni koko 32)
 • Gabor toffeet korkkarit € 79,90 koot 3-7
 • Helmikaulanauha € 29,00 (140 cm ja menee kolmesti kaulan ympäri)

2 kommenttia :

 1. Ihana mekko ja korkkarit!
  Sininen on uusi musta :)
  -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina ja totta puhut:) kiitos, niin minustakin! Hyvää kesää, Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...