Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

15.7.2016

Huiveista kaunein

Huivi Delicatelove € 119,00 90 % puuvilla 10 % cashmir


Minulla on muutama huonekalurakkaus. Yksi on korituolit ja toinen on puusohvat. Huonekalut, joista mieheni saa punaisia näppylöitä, hän ei voi käsittää, mikä niissä viehättää. Erääseen asuntoomme halusin välttämättä Marie korituolit terassille. Metsästin niitä pitkin Suomea ja onnistuin löytämään kolme tuolia, olin tyytyväinen. Puusohva, jonka möin juuri kirpparilla pois, oli ihana vanhanajan sohva, jonka ostin reilut 15 vuotta sitten antiikkiliikkeestä. Muistan jo silloin, että mieheni hangoitteli sohvan ostoa, mutta minä halusin sen väkisin. Nyt, kun se oli ollut vintillä reilut viisi vuotta käyttämättömänä, niin se sai lähteä ja voi sitä mieheni riemua kun hän kuuli, että olen myynyt sen. Siis niitä argumenttejä, mitä hän keksikään sohvasta. Se on raskas, siinä ei voinut istua, se ei sopinut tyyliin jne. Hän sai jopa meidän pojat inhoamaan sitä sohvaa! No, sohva meni kuin kuumille kiville (nähtävästi muutkin naiset rakastavat puusohvia). Voitte kuvitella, että hän löi innoissaan yhteen käsiään, kun kuuli, että haluan siirtää ne korituolit huvilallemme. Siis ensin pakettiautoon, ajo Vaasaan reilut 400 km ja sitten niiden pakkaaminen veneeseen ja ajo huvilalle...mutta, nyt aion pitää pääni korituolien suhteen. Niitä ei myydä ja haluan ne huvilalle.


Olen pensasmustikoiden suurkuluttaja. Syön niitä päivässä vähintään puoli litraa. Talvella ainut syy, miksi vaivaudun menemään jättiruokakauppoihin on se, että sieltä saa pensasmustikoita. Syön pensasmustikoita aamuisin soijajogurtin kanssa, iltapäiväkahvilla pelkästään mustikoita ja iltapalana taas soijajogurtin kanssa. Niitä on helppo napata jääkaapista suuhunsa kourallisen, kun hieman huikoo ja tekee mieli jotain syötävää.

Huivia voi pitää tyylikkäästi harteilla

tai rennosti kaulassa

2 kommenttia :

 1. Mikä sen parempi kohde korituoleille kuin huvilamiljöö. Jos nyt ei miellytä siipan silmää kaupunkikodissa :). Ja tuo huivi, voi miten kaunis. Sopinee minun väreihin, joten mnee ostoslistan jatkoksi.
  Mukavaa viikonlopun aloitusta, terkuin Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maarit! Kyllä, huvilalle sopivat kuin nenä päähän:) huovissa on todellakin kauniit värit ja se tuntuukin ylelliseltä. Ihanaa kesää sinulle, Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...