Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

2.6.2016

Peikonlehtimekot ja paidat
Nämä ihanat peikonlehtimekot tupsahtivat More&Morelta vielä ennen lauantain juhlia. Ivonne ja Joanna olivat niin ystävällisiä, että kuvasivat ne ja lähettivät minulle kuvat tänne Floridaan, jotta saimme nämä teille heti näytille! Kiitos tytöt:) Joannalla on päällään mekko, jossa on valkoinen pohja ja Ivonnella sama mekko, mutta mustalla pohjalla. More&Moren mekoissa on tänä keväänä ollut useasti tämä malli, joka on suora ja löysähkö, ylettyy polven yläpuolelle ja kaulus on korkea eli se jättää olkapäät esille. Tytöt ovat ihan eri vartalonmallisia ja mekko sopii kummallekin oikein hyvin.


In Wearin laukku € 89,95 ja korut myös meiltä

In Wearin laukku olkahihnalla € 129,95 ja käsikoru myös meiltä
Joannalla on saman sarjan paita päällä. Huomaatko hihan kivan mallin! Eli siinä on levenevä "fyrry"hiha kyynärpään kohdalta alaspäin. Kauluksessa on myös nauhat, jotka voit sitoa rusetille tai jättää rennosti auki. Joannan farkut ovat MAC Dream malliset eli niissä on suora lahje. Minusta tuo vihreä väri näissä tuotteissa on ihana, se on niin raikas ja sopii kesään loistavasti.
Ivonnella on sama paita päällä kun Joannalla, mutta mustalla pohjalla kuten mekkokin on. Myös housut ovat More&More uutta mallistoa. Housut ovat hieman vajaamittaiset, niissä on sivutasku, muutama vekki vyötäröllä ja solmittava vyö. Koska housut ovat hieman "ukkomaiset" niin on suotavaa, että yläosaa laittaa hieman housuihin, jotta vartalosta tulee linjakkaampi. Ihanan rennot, mutta siistit kesähousut, tykkään. Ja tiedoksenne, saimme mustia Gaborin korkkareita lisää, kahdella eri korolla.


  • More&More mekko € 119,95
  • More&More paita € 75,95
  • More&More housut € 99,95
  • MAC Dream farkut € 109,95
  • Gabor korkkarit € 79,901 kommentti :

  1. Hei, minkähintainen on kuvassa tummalla tytöllä oleva kullanvärinen rannerengas kivillä? Onko vain yksi koko? Ritva

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...