Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

19.5.2016

Takuuvarma mustikkamekkoEilen oli esittelyssä melonimekko, tänään on vuorossa mustikkamekko.
Malli on siis täysin sama kuin eilisessä mekossa, mutta melonimekossa oli oranssia ja hailakkaa melonia, tämä mekko on täysin sinisävyinen. Yhdistin tähän mekkoon saman vyön kuin melonimekkoonkin, mutta kuten mainitsin, vyö ei ole pakollinen.


Meiltä löytyy paljon boleroita, kudottuja ja kankaisia, joita puetaan mekkojen ja toppejen päälle. Tämä bolero on kangasta ja istuu loistavasti. Se on tarpeeksi lyhyt eli se ylettyy noin vyötärön kohdalle, se on vartalonmyötäinen ja istuu selästä kauniisti. Bolerossa on myös vuori. Tätä boleroa löytyy myös hailakan roosana ja beigeä saamme lisää ensi viikolla. Tämä on nuorekas bolero/jakku moneen käyttöön eli sen voi yhdistää myös housuihin. Minä pidän tekokukista rinnassa, ne tuovat asuun juhlavuutta ja pienen extran.
Keinu oli juuri oikean värinen outfittiin:)

Tämä jakku on suorahko ja löysän mallinen. Siitä johtuen puin vyön jakun päälle, koska muuten jakku olisi lepattanut mekon päällä ja vartalon linja olisi hukkunut sen alle. Nyt kun jakun päällä on vyö, niin se sitoo jakun, näyttää huolitellulta ja vartalon linja naiselliselta. Jakku on pellavaa, mutta siinä on 40 % viskoosia, joka estää jakun suurimman rypistymisen. Tässäkin jakussa on vuori. Laitoin kirkkaansiniset korkkarit mekon kanssa, mutta beigetkin olisivat olleet kauniit.


Meillä on tällaisia hauskoja irtorusetteja. Voit vaikkapa kietaista ne ranteesesi tai kiinnittää kaulakoruun. Rusetin päissä on lukot eli kiinnitin sen pitkään, 140 cm helminauhaan, helmien väliin. Se toimii kivasti ja tuo asuun hauskuutta.

Postauksen tuotteet

 • In Wear mekko € 119,95 koot 34-44
 • In Wear valkoinen jakku € 129,95 koot 34-42
 • In Wear rusettivyö € 44,95
 • More&Moren bolero € 119,95 koot 34-44
 • Pitkät helmet 140 cm € 29,00
 • Sininen irtorusetti € 14,00

4 kommenttia :

 1. Hei, aivan loistavia postauksia eilen ja tänään. Kaapissa kun on jonkun verran tavaraa �� mutta yhdistely haasteellista eli ' ei mitään päälle puettavaa'. Näistä näkee upeasti mitä voi soveltaa jo omista ja mitä kaikkea itseltä vielä puuttuu. Tavoite kun on, ettei tarvitse huokailla joka aamu. Kiitos, näitä lisää ��
  Terveisin Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Maarit:) Kiva kun olivat hyödyllisiä postauksia! Tiedän, naisten kaapeissa on yleensä paljon vaatteita, mutta ei koskaan mitään päälle pantavaa:) Vaatekaappi ei tarvitse montaakaan vaatetta per sesonki, mutta asukokonaisuudet on oltava kohdillaan eli pois asukriisit, ne ovat ihan turhia. Aurinkoisia terkkuja, Kata

   Poista
 2. Mulla on jälleen asukriisi ku pitäs vklna lähteä isoolle kirkolle....toivon,että ehtisin huomenna vielä pistäytymään teillä ostoksilla.
  Löytyiskö joku kiva yläosa macin skinnyihin?!
  Voi näitä naisten vaatekriisejä ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja tule käymään! Me hoidetaan asukriisit kuntoon:) t. Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...