Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

5.5.2016

Ruskeata ja vaaleansinistä pellavaa, farkkua ja neulettaKeltainen kaulakoru on vanha eli se on loppu


Neuletakki on kiva, kun se on saman mittainen kun mekko

Muistatko tämän postauksen, jossa olin lähdössä feikkimatkalle hiihtomalla? Kerroin siellä Part Twon  tummansinisestä  mekosta, kuinka kätevä mekko se on ja kuinka hyvä istuvuus siinä on. Tässä on nyt sama mekko, mutta pellavaisena. Minusta tämä mekkomalli pienellä hihalla on joka paikan mekko kesällä. Siitä saa siistimmän version siroilla sandaaleilla, mutta täysin katukäyttöisen yksilön Caloun puukkareilla. Siitä asiasta, että onko pellava mieluinen materiaali, niin ei voi kiistellä. Jotkut pitävät pellavaa maailman ihanimpana materiaalina, koska se hengittää ja on luonnonkuitu. Toiset taas inhoavat pellavaa, koska se rypistyy. Tapaan sanoa,  että siitä joko tykkää tai ei. Silityshulluna pellava ei ole ollut minun materiaali, mutta viime kesänä pidin pellavamekkoa ja ryppyisyys ei häirinnyt minua. Joten minusta on tullut pellavafani:)


Eikö olekin kaunis hortesia!

Caloulta saapui vielä yksi malli puukkareista. Tumman ruskea mokkapuukkari vain sujautetaan jalkaan ja se pysyy hyvin jalassa, koska puukkari nousee niin korkealle jalkapöydän päälle. Korko näissä on sama kuin muissakin meidän Caloun puukkareissa eli 7 cm.

Part Twolta saapui myös tämä hihaton, silkki/puuvilla paitsikka. Tällaisia hihattomia paitsikoita voisi olla mallistoissa ympäri vuoden. Nämä on käteviä pukea neuletakkien alle, koska niissä ei ole hihoja. Jotkut tuntevat itsensä liian ahdetuksi pitkähihaisella kauluspaidalla ja tiukkahihaisella neuletakilla.
Ruskea väri on kaunis päivettyneellä iholla ja se on helppo yhdistää vaaleansiniseen, roosaan, valkoiseen ja beigeen. Ruskea on hienostunut kesävärinä.Jalassani minulla on MACin nilkkafarkut, joissa on vetoketjut lahkeensuissa. Tämä Summer malli on mukava pitää päällä ja tätä farkkua löytyy valkoisena, beigenä ja kahtena eri sinisen sävynä, joista nämä on se vaaleampi. In Wearin neuletakkia saapui myös vaaleansinisenä. Tämä neuletakki käy takkina kesällä ja eihän tämä ole neuletakista ainut väri vaan värejä löytyy tummansininen, vaaleanharmaa, luonnonvalkoinen ja roosa.

Postauksen tuotteet

  • Part Two pellavamekko € 99,95 (t.ruskea, kitti ja t.sininen) koot 34-44
  • In Wear neuletakki € 79,95 koot xs-xxl
  • Calou puukkarit ruskeat € 129,00
  • Calou puukkarit beiget Blanca € 139,00
  • Part Twon paitsikka € 79,95 puuvilla/silkki
  • MAC Dream Summer € 109,95 ( 4 eri pesua)
  • Part Two huivi € 26,95

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...