Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

15.5.2016

Naiset Faroksella


Ihana ruokalista! Mitä aiot syödä? En tiedä, kun en näe lukea mitään:) Ei haittaa, minä luen sinulle!Alkuruokana on tarjolla parsakeittoa, graavisiika toasti tai savustettua marmorifilettä. - Otan parsakeiton, entä sinä? Minä aion maistaa graavisiika toastia.
Pääruokana on ihania vaihtoehtoja ja ainainen valinnan vaikeus iskee, kun puhutaan ruoasta. Itse en syö lihaa, joten vaihtoehtoina on uuniperuna skagen täytteellä, iso katkarapuleipä, kasvispihvejä tai ahvenfileitä. Kaikki vaihtoehdot kuulostivat maukkailta, mutta valitsin katkarapuleivän. - Minä taidan valita lihaa pääruoaksi, miettii Monica. Joko Black Angus burgeri tai grillipihvi tai lampaankaretta...otan lammasta, mutta pakko jättää tilaa myös jälkkärille. No, kyllä! Listasta löytyy mm. jäätelöä ja valkosuklaamoussea. Iskeekö sinulla usein annoskateus? Minulla iskee. Siksi tapani onkin vierailla haarukallani mieheni lautaselle, tapa mistä hän ei ole innoissaan.

Skål!Oui mekko € 139,00 Wolford sukkahousut Luxe 9 den väri sand € 22,00

Minulla on päälläni Ouin valkoinen A-linjainen mekko. Mekko on istuva yläosasta ja siinä on poikkileikkaus rinnan alla. Tällainen leikkaus on edullinen vartalolle, se kaventaa vartaloa kylkiluiden kohdalta ja sitten levenee maltillisesti helmaa kohden. Mekossa on pienet hihat ja terävä v-kaulus, joka ei ole liian syvä. Mekossa on myös vuori, joten siitä ei näy läpi eikä kangas tartu sukkahousuihin. Mekon mitta on just täydellinen.


In Wear mekko € 129,95 

Monicalla on päällään In Wearin kukallinen mekko. Monican vartalo on suoremman mallinen, niin tällaiset mekkomallit sopivat hyvin hänen vartolleen. Suoran mallinen mekko ei saa ottaa vartaloon kiinni vaan sen tulee olla ilmava kantajansa päällä. Lanteikkaalle naiselle tällainen malli ei sovi, koska silloin se nappaa lantiosta kiinni, tekee pussin selkään ja yleensä on liian iso hartioista. Mekossa on hyvä hihanmitta ja kivat taskut. Se on myös sopivan mittainen, tällaisen suoranmallisen mekon ei tarvitse olla liian pitkiä, muuten se näyttäisi liian raskaalta. Mekossa on myös vuori.


Valkoiset helmet kirkastavat asun. Älä laita kaulaasi vain yhtä helminauhaa vaan useita, näin takaat asun nuorekkuuden.Me olisimme voineet Monican kanssa vaihtaa korkkareita. Punaiset olisivat olleet täysi kymppi Monican mekon kanssa ja minun asuuni olisi sopinut mustat korkkarit, koska helmet ja hattukin olivat mustia. Näin Monican asusta olisi tullut hauskempi ja minun asusta virallisempi. Kuten olen sanonut, kengillä on asuissa iso merkitys.

Helmet 29,00 Gabor korkkarit 79,90 In Wear pussukka 54,95 In Wear hattu 54,95

Faros, "merellinen, raikas, ystävällinen ja rento" ravintolalaiva Vaasan Kalarannan kupeessa. Tänne on helppo pistäytyä lounaalle, illalliselle tai vaikkapa drinkille. Drinkeille ajattelimme Monican kanssa tulla joku toinen päivä eli nähdään Faroksella taas pian!

2 kommenttia :

 1. Ihanat noi punaiset Gaborit! Miten korkea korko niissä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Korko on 9 cm etukorokepohjan kanssa.
   Mukavaa kevättä, Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...