Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

25.5.2016

Mekkoviikko 4/7, Sinikellomekko


Tämä mekko on täysin sinikellon näköinen, eikö olekin? Väri on juuri sama ja hihan malli on kuin itse sinkellokukka. Itse olen ihastunut tähän väriin tänä keväänä, olen ostanut lenkkarit, kassin ja aurinkolasit, vaaleansinisen väriset. Esittelen ne teille myöhemmin. Tässäkin mekossa on syvä V-kaula-aukko, mutta kiinnitin hakaneulalla kaula-aukkoa hieman enemmän edestä kiinni. Tekokukka myös peittää mekon avonaista kaulusta. Nämä isot helmipallokorvakorut ovat myös meiltä ja niitä löytyy kaksi eri kokoa. Itselläni on ne isommat helmet korvissa. Vasemmassa ranteeessani on Rubzin beige käsikoru, jossa on kultainen ketju.


In Wear mekko € 129,95 Marenaksen Sandaalit € 215,00 Ruusu € 14,00 Helmipallokorvakorut € 16,00 Rubz käsikoru € 49,00

Nyt on mekossa tarpeeksi pituutta, joten käy hyvin pitkällekin naiselle. Jotkut mekot jäävät liian lyhkäisiksi, jos naisella on mittaa reilusti yli 170 cm, mutta ei tämä mekko. Jalassa minulla on samat Marenaksen sandaalit kuin eilisessä postauksessa. Tämä on todella kaunis mekko kesän juhliin!

4 kommenttia :

 1. Onpa kaunis mekko ja upealta näyttää päälläsi! :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Ihania mekkoja : ) Voisitko vaikka loppuviikosta kertoa mitkä mekoista on pisimmät. Esim. koko 42. Olen 180 ja haluaisin maksimekon joka ei näytä "lainatulta"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos:) In Wearin maximekot ovat yleensä aina pitkiä ja tämä vaalean sininen mekko on pisin kaikista. Jos haluat, että mittaamme kuinka pitkä koko 42 on, niin laita tekstari/soita liikkeeseemme 050-4410140, niin tytöt auttavat sinua:) mukavaa toukokuun jatkoa, Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...