Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

24.5.2016

Mekkoviikko 3/7, Bambumekko
Tässä mustassa, pitkässä mekossa on 92 % bambua ja 8 % elastania. Bambu on viskoosin kaltainen materiaali. Googlasin bambun ominaisuuksia ja löysin seuraavan tekstin.

Bambun hyviä puolia ovat:
 • Kasvaa luonnossa ilman lannoitteita ja torjunta-aineita
 • Ei tarvitse paljoa vettä kasvaakseen
 • 4x imukykyisempää kuin puuvilla
 • Antibakteerinen
 • Sopii herkkäihoisille
 • Pehmeä iholla
 • Ontelorakenteen vuoksi imee ja luovuttaa kosteutta nopeasti
In Wear maximekko € 99,95 Part Two pussukka € 79,95

Tämä In Wearin maximekko on täyspitkä, siinä on nauhakuja vyötäröllä, joten on tarkoitus, että se nostetaan vyötärölle. Olkapäillä on myös nauhat, voit vetää niitä halutessasi tiukemmalle, joten olkasaumat tulevat kapeammiksi. Mekon kauluksessa on myös kiva, naisellinen V-leikkaus. Nauhojen päissä roikkuu kultaiset stopparit ja mekossa on rennot taskut sivuilla. Kuten bambun ominaisuuksiin kuuluukin, tämä maximekko on ihanan pehmeä.

Marenaksen mustat wedget € 215,00 koot 36-41

Ivonnella on jalassaan Marenaksen sandaalit. Niissä on noin 9 cm korkea korko ja edessä korokepohjaa on noin 2 cm. Ne ovat nahkaa ja itse olen käyttänyt näitä sandaaleita vapusta lähtien joka päivä ja voin todeta, että ovat mukavat jalkaan, näillä jaksan kävellä koko päivän liikkeemme kivilattialla. Meiltä löytyy myös muita malleja Marenaksen sandaaleista eli kaikki mallit löydät blogin yläpalkista, kohdasta "KENGÄT". Sieltä löytyy myös Gaborin, Caloun ja Inuevon kenkämallit hintoineen.


2 kommenttia :

 1. Marenakset koko 41 löytyykö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Voitko soittaa/tekstata liikkeeseen 050-4410140 niin tytöt auttavat:) en valitettavasti tiedä tämän hetkistä tilannetta. Kiitos, Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...