Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

28.5.2016

Maximekkoviikko 7/7, Elegantti ja eleetön
Maximekkoviikko alkoi kauniissa huvilamaisemassa, johon se on myös hyvä päättää. Mekkoja oli viikossa monia ja on kiva, että niistä kaikista saa sekä arkimekon- että juhlamekon asustamalla ne erilailla riippuen kengistä, koruista, huiveista ja laukuista. Harmaa pitsimekko on ainut, joka on täysin juhlamekko. Minulta kysyttiin myös, mikä mekko on pisin eli sopisi pitkälle naiselle ja vastaukseni on "Sinikellomekko". Se on kaikista maximekoista, mitä esittelimme, pisin.


Päälläni oleva luonnonvalkoinen mekko on Part Twon mallistosta. Tämä mekko on yksinkertaisen kaunis, eleetön, sievä. Se ei vaadi mitään turhia asusteita, ainoastaan helmet ranteeseen. Kauluksessa on pieni rusetti, joten kaulaan ei laiteta kaulakorua. Mekon hihat ovat myös sinikellomaiset ja rinnan alla on poikkileikkaus sekä mekossa on vuori, jotta siitä ei näy läpi. Minusta tämä mekko kävisi kauniisti esim. aikuiselle naiselle häämekkona, joka ei halua perinteistä pukua, vaan tyylikkään ja yksinkertaisen mekon. Tässä mekossa on oma henki, tämä ei ole bilemekko vaan elegantti mekko, jossa juhlitaan tyylikkäästi.

Part Two mekko € 159,95 Gabor wedget € 115,00

Yhdistin mekkoon beiget Gaborin wedget. Peruswedget, jotka ovat neutraalit kuten iho ja käyvät mihin tahansa. Mikä on sinun lempimaximekkosi näistä seitsemästä mekosta?Myyrämekko
Sininen tapettikuviomekko
BambumekkoSinikellomekko
Pitkä pitsimekko
Paisleymekko

14 kommenttia :

 1. Kaikki mekot ovat kauniita omassa lajissaan. Itse kuitenkin kotiuttaisin sinisen tapettikuviomekon, siinä on sitä jotakin, joka minuun kolahti. :)
  Kiitos kivasta maksimekkoviikosta! Kumpa tuo aurinko ja lämpö meitä kohta vain hellisi.
  Heleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heleen ja kiitos viestistäsi. Kiva kun pidit maximekkoviikosta:) Yksi minunkin suosikeista on juuri tapettikuviomekko. Mukavaa sunnuntaita, Kata

   Poista
 2. Kaikki kauniita, mutta arkikäyttöön tapettikuosimekko, paisleymekko tai bambumekko ja juhliin pitsimekko tai tuo tämän postauksen ihanuus. Ja samaa mieltä olen kanssasi: tuo sopisi vallan hyvin aikuisen naisen häämekoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lady ja kiitos viestistäsi. Jep, eikö olisikin ihana tämä Part Twon mekko häämekkona? Ehkä joku tuleva kesän morsian sen nappaakin. Mukavaa kesän alkua sinulle, Kata

   Poista
 3. Hei,
  ihania mekkoja kaikki! En osaa valita kauneinta. Saanko ehdottaa kuitenkin postausideaa? Mietin välillä sitä, miten myyjät koulutetaan/opastamaan kohtaamaan asiakkaat... Mitenköhän selventäisin tätä :). Olen nelikymppinen nainen, suhteellisen klassisesti/preppyhenkisesti pukeutuva ja mielestäni sen näkee ulospäinkin. Koen kiusalliseksi, jos myyjä tyrkyttää tästä huolimatta makeita/muodikkaita paljetti/blingbling/mitä milloinkin luomuksia - etenkin jos olen kertonut minkä tyyppistä haen. Eilen viimeksi kahdessa liikkeessä minulle tarjottiin melko kaukana itsestäni ja hakuehdoistani olevia tuotteita. Koska muoti ja koska aikuisetkin naiset nyt pukeutuvat näin. Ostan paljon nettikaupoista ja juuri nämä kokemukset ehkä myös ajavat siihen, vaikka tiedän että pieniäkin liikkeitä pitäisi suosia. Mutta voiko esimerkiksi teille tulla, katsella, käyttää myyjän aikaa ja jollei oikeasti löydä haluaansa, niin poistua kiusaantumatta siitä ettei ostanut mitään :)? Oikeastaan tämä on jo toinen kysymys, kun ensin kysyin tuota asiakaspalvelun suuntaamista asiakkaan oman tyylin perusteella. Välillä tulee silti olo, että koska tulosta pitää tehdä, niin yritetään tyrkyttää muuta kuin asiakas tulee hakemaan.
  Olen saanut myös todella hyvää asiakaspalvelua monta kertaa. Myös niin että myyjä ymmärtää tyylini, mitä haen, ja sen reunaehtojen mukaan hakee tuotteita joita en itse olisi osannutkaan.
  Toivottavasti en asettanut nyt kysymyksiäni liian jyrkästi, ja ymmärsit mitä tarkoitin. Minusta olisi oikeasti mielenkiintoista kuulla kauppiaan näkemys myyntityöstä!
  Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanna ja kiitos viestistäsi sekä postausideasta. Voin joskus tehdä postauksen aiheesta, mutta vastaan sinulle kuitenkin lyhykäisesti. Hyvällä myyjällä tulee olla pelisilmää ja tilanne tajua. Sitä joko myyjässä on tai ei ole. Sitä voi opettaa ja siinä voi kehittyä, mutta parasta on kun se jo olisi. Minä koulutan myyjämme tarkalla silmällä ja Joanna, joka aloitti meillä keväällä, sanoi minulle, että ei ole missään työssään saanut näin tarkkaa ja huolellista opastusta työhön, kuin meillä. Kyllä, meillä saa katsella eikä ostopakkoa ole! Tästä saammekin hyvää palautetta, meille voi tulla katsomaan tuntematta itseänsä vaivautuneeksi. Jos lisää kerron aiheesta, menee tämä ihan oman liikkeen kehumiseksi, mutta totean kuitenkin, että asiakaspalvelu meillä osataan, tuskin niitä kiitoksia turhaan asiakkailtamme tulisi. Tervetuloa meille! terkuin Kata

   Poista
 4. Hei, myyrä ja bambu- mekko olivat kaksi parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuula ja kiitos viestistäsi:) Kyllä, ne olivat kauniita! Mukavaa sunnuntaita, Kata

   Poista
 5. Sininen tapettikuviomekko sopisi minulle parhaiten. Pitsimekko on myös kaunis ja juhliin sopiva. T. Maritta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maritta ja kiitos viestistäsi. Tapettimekosta moni piti, kuten sinäkin ja onhan se ihana. Jep, pitsimekko sopii juhlaviin tilaisuuksiin. Sunnuntaiterkuin Kata

   Poista
 6. Arkeen paisleymekko ja juhlaan part twon luonnonvalkoinen mekko- kummatkin aivan minun näköisiäni! Itselläni ei vielä ainuttakaan maksimekkoa, mutta tämän jälkeen hankinnassa! Kaunis kiitos taasen hienoista postauksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mape ja kiitos kun pidit postauksista! kiva, kun tuli kipinä hankkia oma maximekko, jos sitä ei vielä ole. Toivottavasti löydät omasi, Kata

   Poista
 7. Todella kiva mekkopostaus jälleen, kiitos paljon. Kaikki mekot kivoja, mutta voi tuo vaalea Part twon mekko. Näkisin sen niin päälläni, koska olen pitkä. Kaunis, yksinkertainen ja ylellisen näköinen.

  Erinomaisen ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinne rapakon taakse.
  t.Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Outi ja kiitos viestistäsi. Oi, se mekko olisi upea sinulle:) Kiitos, nautimme lomasta! Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...