Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

22.5.2016

Maximekkoviikko 1/7, Myyrämekko


Tänään alkaa Maximekkoviikko eli joka päivä seuraavan viikon ajan, esittelemme teille maximekon. Tämä Maximekkoviikko alkaa Ajlajkin "myyrämekolla". 
Mekko Ajlajk € 139,00 Huivi pellavaviskoosia € 39,00

Myyrämekko sai nimensä sen värinsä takia. Kutsun tätä väriä myös nutriaksi, mutta myyrä kertoo paremmin, mikä väri on kyseessä. Myyrämekossa on alusmekko ja sen päällä on 100 % viskoosi mekko. Kuten huomaatte, mekko ei ole täys pitkä edes minulle, vaan se ylettyy nilkkoihin. Mekko on  suht´ pientä kokoa eli minulla on koko S päälläni ja yhtään pienempi se ei saisi olla, koska se ei yhtään jousta. Mekko on ilmava ja kevyt, ihana pitää päällä. Pidän erityisesti mekon hihoista, koska harvoin maximekoissa on hihat.
In Wear bikernahkatakki € 339,95

Ensimmäisissä kuvissa yhdistin mekon hieman romanttisesti, kietaisin huivin hiuksiini ja puin beiget wegdet jalkaani. Näissä alimmissa kuvissa sai mekko särmää kun puin sen päälle nahkarotsin ja mustat wedget. Wedget, sandaali tai tennarit sopivat tähän mekkoon parhaiten, klassisia korkkareita en tähän mekkoon pukisi, ne eivät sopisi mekon tyyliin. Saat tästä mekosta arkisen tennareilla tai balleriinoilla tai puolijuhlavan wedgeillä tai sandaaleilla. Minulla on kuvissa jalassani alla olevat wedget, joita löytyy liikkeestämme, mutta valitettavasti enään vain hajakokoja.


4 kommenttia :

 1. Noi mustat Gaborit koko 7, ostan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Soita liikkeeseen, 050-4410140, niin tytöt kertovat mitä koko vielä löytyy.
   Hyviä kenkäkauppoja, Kata

   Poista
 2. 158 cm, 59 kg. Onko vielä myyrämekkoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,jos soitat maanantaina liikkeeseen 050-4410140, niin tytöt kertovat mitä kokoja löytyy. Mukavaa sunnuntaita, Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...