Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

18.5.2016

Juhlavalmistelut melonimekolla

Hei kaikille! Olen lähdössä juhliin ja nyt näytän kuinka valmistaudun lähtöön.
Olen pukenut mekon alle vatsaa litistävät ja peppua kohottavat housuliivit. Housuliiveissä on silikoninauha vyötäröllä, joten ne eivät rupea rullaamaan alas, vaan pysyvät ihossa kiinni. Housuliivien päälle olen pukenut ohuet sukkahousut. Sukkahousuissa ei ole vatsatukea, koska muuten tukea olisi kyllä liikaa ja oleminen voisi olla tukalaa. Sitten mekko päälle.Jalkaani laitan beiget korkkarit.


Vyötärölle laitan beigen rusettivyön. Mekossa on poikkisauma vyötärön kohdalla, niin vyö sopii mekkoon kivasti. Mutta pakollinen vyö ei suinkaan ole, menee hyvin ilman vyötä.Mekko, korkkarit ja vyö. Asu on valmis.Mutta tietäen Suomen sään, niin puen päälleni vielä ponchon. Tämä poncho sopii mekkoon kivasti, se nappaa mekosta hailakan melonin sävyn. Mikäli olet menossa kirkkoon, niin käsivarsien suojaksi on puettava jotain eli joko bolero, jakku, huivi tai poncho käyvät hyvin.Laitan lyhyemmän sivun eteen, niin mekkoa näkyy mahdollisimman paljon.Laukku käteen ja olen valmis.


Tsau!

Postauksen tuotteet

 • In Wear mekko 119,95 koot 34-44
 • In Wear nahkainen rusettivyö € 44,95
 • In Wear nahkapussukka €54,95
 • More&More poncho € 54,95
 • Gabor korkkarit € 79,90 (beigejä löytyy ainoastaan koko 3)
 • Decoy housuliivit € 26,00 koot s/m, m/l ja xl
 • Wolford sukkahousut alkaen € 17,00

7 kommenttia :

 1. Hyväntuulisen kivasti toteutettu postaus, tuli ihan juhlamieli vaikka onkin keskiviikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:)) aurinkoista keskiviikkoa, Kata

   Poista
 2. Vähän aikaa sitten törmäsin sivustolle, jossa oli uskomaton määrä erilaisia vartaloa muokkaavia alusvaatteita miehille. Aivan naisille tarkoitettujen housuliivien tyylisiä, ja taisi olla jotkut muotoilevat sukkahousutkin. Siinä kun kiskoo kesän juhliin muotoilevat sukkahousut alle, ja tumman puvun päälle, niin alkaa olla muodot ja lämpötilat kohdallaan. Saattaa tosin mennä hetki, ennen kun moiset rantautuu suomalaisten uroiden vaatekaappeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos viestistäsi. Huh, huh, ihan kuuma tulee kun miettiikin, että mies vielä puvun vetäisisi näiden litistävien päälle, ainakin kesähelteellä. Uskon myös, etteivät ihan heti Suomeen tule, vaikka eihän sitä uusista sukupolvista tiedä, kun he saavat hieman ikää ja elintasoa vyötärölle, niin voipi olla:) Aurinkoista päivää, Kata

   Poista
 3. Hei! Kiva mekko meloni sekä tämän päiväinen mustikka. Olen jo kauan haikaillut matkaa Vaasaan liikkeeseenne. Juuri minulle ja garderobiini sopivia vaatteita sekä merkkejä. Olen suht´ samankokoinen kuin sinä, minulla valitettavasti yhtälö ampiaisvyötärö ja leveähkö lantio tuottaa joskus tuskaa. Kärjistäen se mikä pyörii vyötäröllä, on just nafti lantiosta. No, sopiviakin asuja löytyy. Olen myös käyttänyt housuliivejä tms. muokkaavia alushousuja. Etkö koskaan pelkää että lahje näkyy helman alta, esim. kyykistäessä tms.? Tai lahkeensauma (minulla ainakin malli jossa lahje ulottuu reiden yläosaan) kuultaa läpi?
  Eva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eva ja kiitos kommentista! Tapaan aina neuvoa naisia, että kun vetävät lahkeelliset housuliivit päällensä, niin vetävät myös lahkeet yläspäin. Jos ne vaan kiskaisee jalkaansa, niin lahje nappaa äkkiä kiinni reidestä ja se lahkeet jää liian alas. Olen itse todennut myös tämän. Vedän lahkeet noin 10 cm haarasaumasta alaspäin, niin silloin ei ole vaara, että näkyvät. Tarkoitatko, että näkyvät pitkien housujen läpi? Vai reisistä tiukan mekon alta? Housujen alle en ole koskaan tällaisia housuliivejä pukenut, mutta on mahdollisuus, että näkyvät reiden kohdalta varsinkin jos housut ovat kapeat. Tiukan trikoomekonkin alta voiva sauma näkyä läpi, varsinkin jos niitä ei ole kiskaissut tarpeeksi ylös. Näissä tapauksissa parasta on shape&control sukkahousut, koska ne eivät "pureude" reiteen, vaan ovat tasaset. Ohan tämä sellasta touhua näiden litistävien ja kiristävien kanssa, että oksat pois:)) Mukavaa kevättä, Kata

   Poista
 4. Kauniit sukkahousut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...