Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

26.4.2016

WappumekkoKukkamekko punaisilla kengillä ja laukulla

Vappuna puetaan päälle kukkamekko! Talvi on lopullisesti selän takana ja kevät on selvästi nenän edessä. Muistan, kun olin pikkutyttö ja sain aina uudet housut vapuksi, kun menimme perheen kesken  vappulounaalle. Minun nuoruudessani ostettiin housut kaksi kertaa vuodessa, vapuksi ja jouluksi. Tämä ei suinkaan kerro sitä, että meillä ei olisi ollut mahdollisuutta ostaa housuja enemmänkin, mutta ei 70-luvulla shoppailtu kuten nykyään. Nyt kun katsot pienten tyttöjen vaatekaappiin, niin siellä on housuja moneksi vuodeksi. Kun meidän lapset oli pieniä, niin äitini aina sanoi, että kyllä teidän lapsilla on paljon vaatteita! Ennen oli yhdet sukkahousut, joita pestiin aina iltaisin, kun nyt pienten tyttöjen vaatekaapissa on sukkahousuja kasapäin. Niin ne ajat muuttuvat.
Kukkamekko mustilla korkkareilla ja huomaatko, että mekossa on taskutKukkamekko sinisillä korkkareilla

Tässä vappumekossa on niin paljon värejä, että on ihan sama mitkä kengät tähän mekkoon yhdistät. Ensimmäisessä kuvassa minulla oli punaiset kengät ja laukku, seuraavassa kuvassa vaihdoin jalkaani mustat korkkarit ja tässä kuvassa jalassani on sähkönsiniset versiot Gaborin korkkareista.
Tämä mekko olisi ihana pukea myös valkoisten tennareiden kanssa, fiilis muuttuisi täysin. Myös Caloun puukarit sopisivat mekon kanssa niin päivä- kuin iltaterassillekin kesällä. Poncho on ihana lämmike käsivarsille ja hauskempi vaatekappale kun neuletakki. Mekko on keväinen vaaleilla sukkahousuilla tai paljailla säärillä, mutta kiva myös mustilla paksuilla sukkahousuilla sitten syksyllä tai vaikkapa nyt vappunakin. Mekkoa voi asustaa myös vyöllä, joka pukee vyötärönauhan päälle. Siihen sopii kapea vyö, mutta myös leveä obivyö olisi siihen näyttävä.

Jotkut eivät osaa päättää, pukevatko he vappuna mekon vai housut päälleensä. Ja siihen vaikutta sää eli jos on kylmä niin laitetaan housut ja jos on aurinkoa, niin puetaan mekko päälle. Itse en mieti noin hetkeäkään. Jos haluan laittaa mekon, niin on ihan sama mitä sieltä taivaalta tulee. Laitan sukkahousut jalkaan, pidemmän takin ja ison huivin kaulaan unohtamatta hanskoja. Ei ne sääret palellu, jos seisot puoli tuntia katsomassa kaupunkisi lakitusta, koska loppuiltahan vietetään kuitenkin sisällä. Laittakaapa roskakoppaan säämietinnät, sää on mikä se on.

 • Mekko Jumperfabriken € 169,00
 • More&More poncho € 39,95
 • Part Two punainen laukku € 79,95
 • In Wear kirkkaansininen pussukka € 54,95
 • Gabor korkkarit € 79,90
 • Wolford 9 den LUXE sukkahousut € 22,00

4 kommenttia :

 1. Olipas upea mekko kaikkine väreineen. Muistuttaa 60-lukua, ja todellinen vappumekko, joka tosin muuntuu moneksi, aivan ihana piristys. Kauniita kuvia jälleen ja kaunis malli.
  Heleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heleen! ja kiitos:) eikö olekin ihana ja käy moneen!
   Mukavaa kevättä, Kata

   Poista
 2. Hauskaa kuinka mekko muuttuu aivan erilaiseksi erivärisillä asusteilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Eikö muutukin ja helpolla:) Mukavaa keskiviikkoa! Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...