Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

28.4.2016

Uusi kampaamo Stage 51


Kolme pitkänalan ammatilaista lövät hynttyyt yhteen ja perustivat Vaasaan uuden parturi-kampaamon nimeltä Stage 51. Pitkänalan ammattilaiset ovat Mervi, Minna ja Ida. Kävin Mervillä taas hiusten isossa remonttissa ja sain ihastella uuden liiketilan kampaamoa. Mervi kertoi, että kampaamon nimi tulee seuraavista asioista eli Stage tulee vaasan kaupunginteatterista, joka sijaitsee samalla kadulla ja numero 51 tulee heidän osoitteestaan eli Pitkäkatu 51.Taulukin on saanut vaikutteita viereisen talon teatterista ja minusta se on kiva, kun liikkeellä on tarina. Se tekee siitä persoonallisen.


Ensimmäisenä, kun astuin sisälle, silmiini osui tämä ihanan värinen seinä ja kukkatapetti. Oi, minusta se oli hyvä valinta, se toi persoonallisuutta, lämpöä ja väriä korkeaan liiketilaan. Asiakaspaikkoja heillä on neljä ja Pitkälläkadulla on hyvät parkkipaikat autoille eli saat autosi ihan kampaamon läheisyyteen. Stage51 on sivuillaan nettiajanvaraus, mistä itse pidän. On helppo ottaa aika vaikkapa illalla, kun istuu sohvalla kalenteri kädessä ja suunnittelee tulevaa. Ja muistattehan, että Stage51 ei ole ainoastaan kampaamo naisille, vaan siellä on hius- ja partapalvelut myös miehille.

Mervi teki minulle ison remonttin eli laittoi vaaleat raidat koko päähän ja sekaan laitettiin muutama tummempi raita. Pesun yhteydessä hän laittoi hiuksiini Olaplex hoidon. Hoidon tarkoituksena on tehdä hiukset hyväkuntoiseksi värjäyksen jälkeen. Olen aina ajatellut, että Olaplexiä käytetään ainoastaan blondeille, mutta olen ollut väärässä. Hoidon voi tehdä myös tummille hiuksille, mutta koska vaaleat ovat käsittelynsä ansiosta yleensä huonokuntoisemmat, on se suositumpi blondeille hiuksille. Olaplex mahdollistaa vahvatkin vaalennukset eli se korjaa hiusta joten vaalennus on mahdollista. Hoito oli kaksivaiheinen ja aine sai vaikuttaa hiuksissa muutamia minuutteja. Mervi kertoi, että hoidon hinta vaihtelee sen mukaan tehdäänkö se värin yhteydessä vai ihan erikseen pelkkänä hoitona. Eli vaihe 1 ja 2 tehdään kampaamossa ja kotiisi voit ostaa hoidon numero 3. jolla ylläpidät sitä.


Oi, kyllä hiukset tuntuivat hyväkuntoisilta hoidon jälkeen. Tällaiseenhan voi jäädä totaalisesti koukkuun! Myönnän olevani sen verran laiska, että extra hoitoja en jaksa kotona tehdä, kun suihkussa pitää seistä niin pitkään, mutta kampaajalla se käy kätevästi samalla kun ottaa värin.

Voit tutustua heidän facebook sivuihin tästä.

Stage 51
Pitkäkatu 51
65100 vaasa
Puh. 050-308 6457
www.stage51.fi

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...