Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

19.4.2016

The Rubz käsi- ja hiuskorut


Törmäsin näihin The Rubz käsikoruihin ja tykästyin niihin alta aikayksikön. Nämä käsikorut ovat tehty luonnonkumia ja korun metalliosat ovat ruostumatonta terästä.


Klassinen malli € 49,00

Meillä on käsikoruja kolme eri mallia. Ylärivissä on klassinen malli, jossa on joko hopea tai kultainen teräsosa. Näissä käsikoruissa ei ole lukkoa eli koru pujotetaan käden läpi ja silikoni joustaa. Silikoni tulee venymään käytön aikana jonkin verran.


Timanttimalli € 56,00 In Wear pussukka € 54,95

Tässä näette toisen mallin eli metalliosassa on pieniä kiviä. Muuten käsikorut ovat samanlaisia. Muistathan, että et suihkuttele parfyymiä suoraan kumin päälle ja otat käsikorun pois kun menet suihkuun tai pulahdat uimaan, jotta kumi ei haurastu.
Taustalla pilkottaa In Wearin pikkupussukka herkullisessa konjakin värissä. Meillähän on ollut näitä samaisia nahkapussukoita muissa väreissä, mutta nyt saimme liikkeeseen tämän värin. Konjakki on helppo yhdistää kaikkien värien kaveriksi, erityisesti sinisen kanssa se muodostaa täydellisen kombon.


Teräskorut € 80,00

Sokerina pohjalla on nämä kulta- ja hopea teräskäsiketjut. Kaikki teräsosat koruissa ovat nikkelittömiä eli eivät aiheuta allergioita. The Rubzin pakkauksissa on käytetty kierrätysmateriaaleja.


Hiuslenksut € 33,00

Tässä nämä hiuslenksut eli yhdessä paketissa on kolme leveätä hiuslenksua ja kaksi ohutta.
Ja niissä leveissä lenksuissa on pienet korut mukana. Jos ei niitä pidä hiuksissa, niitä voi käyttää ranteessa. Mikä on sinun lempparisi näistä käsikoruista? Minun on beige kultaisilla timanteilla:)

HUOM: Fashion Night tapahtuma torstai-ilta on täynnä. Jos olet ilmoittautunut, etkä pääsekkään tulemaan, niin ilmoitathan siitä meille, koska meillä on jonossa naisia, jotka jäivät ilman paikkaa. Eli soitathan puh. 050-44 101 40 tai laitat meille meiliä doppwoman@gmail.com.
Kiitos!

8 kommenttia :

 1. Ovat vaan niin pieniä. Minun ranteeseeni eivät käyneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Jep, ovat aika pieniä. Toki venyvät kuulemma käytössä, mutta jos venyy liikaa niin voi napsahtaa poikki. Mukavaa kevättä! Kata

   Poista
 2. Hyvännäköisiä koruja! Luonnon silikonia ei kylläkään ole olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mervi! Hah, hah:) totta, luonnonkumi kuulostaa peremmalta. Kiitos tarkkaavaisuudestasi:) Kata

   Poista
 3. Kauniita koruja ja kivan värisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Eikö olekin, erilaisia:) Nähdään ensi viikolla! Kata

   Poista
 4. Kauniita ovat - ja ihanissa väreissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lady:) Kiitos, niin meidänkin mielestä! Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...