Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

9.4.2016

Mekkoviikko nro 6. Pinkki pionikukkamekko
Jos kaula-aukko on syvä, niin hameen helman on oltava tarpeeksi pitkä. Jos kaula-aukko on umpinainen, voi hameen helman mitasta tinkiä. Nämä ovat säännöt, jota itse noudatan, aikuisena naisena. Näin säilyy tyylikkyys. Minulta on kysytty, voiko aikuinen nainen käyttää minihametta?  Toki voi, sinä itse päätät mitä puet päällesi. Jos sinusta sääresi ovat paras kohta vartalossasi, niin korosta sitä. Joillakin on sääret, joillakin on vyötärö, joillakin on käsivarret jne. se paras kohta vartalossa, niin toki sitä kannattaa korostaa. Tästä helman mitasta moni tykkää ja se onkin hyvä mitta.
Syvä v-aukko tuo decolten kauniisti esille ja on jännä juttu eli naiset, joilla on lyhyt ja paksuhko kaula, on yleensä upea decolte! Ja tämä kaula-aukko on juuri näille naisille täysi kymppi.
Itse en ole ollenkaan sinut näin avonaisen kaula-aukon kanssa. Nyt kun luen tätä tekstiä, niin taidanpa olla aika "vanhoillinen" pukeutuja, kun itse viihdyn parhaiten umpinaisessa kaula-aukossa ja polven alle olevassa hameen helmassa. Naisellisuus ja viehättävyys ei ole kaula-aukosta tai hameen mitasta kiinni, vaan persoonasta.

Postauksen tuotteet

 • More&More mekko € 129,95 koot 34-44 (minulla on koko 34)
 • More&More bolero € 99,95 koot 34-44 (minulla on koko 34)
 • More&More pinkki huivi € 34,95
 • Gabor korkkarit € 79,90
 • Wolford Luxe 9 den sukkahousut väri sand € 22,00

8 kommenttia :

 1. Voi miten tykkäänkään tämän hameen leikkauksesta ja juuri tuosta kaula-aukosta! Yleensä en noin avonaisista mekoista pidä, sillä jalat ovat juuri ne kohta joita haluan korostaa. Onko tätä mekkoa tai samanmallista mekkoa saatavilla yksivärisenä? Kukkakuviot ovat jostainsyystä viho viimeinen kuvio jota voisin kuvitella ostavani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heculina! Valitettavasti kyseistä mekkoa ei löydy muun värisenä eikä vastaavaa kaula-aukkoa ole muissakaan. Mutta ehkäpä sellainen vielä sinulle löytyy:) Mukavaa lauantaita!

   Poista
 2. Ihana mekko jälleen. Jaan niin kanssasi ajatuksen tuosta helman pituudesta ja tunnustaudun vanhoilliseksi pukeutujaksi ; ) Käytän mielelläni mekkoja ja myös ostan niitä. Usein on vaan niin, että helma on auttamatta liian lyhyt. Kokemukseni mukaan liian lyhyet mekot jäävät kaappiin pölyttymään. Aikuisena naisena haluan säilyttää hyvän maun pukeutumisessa, myös kaula-aukon suhteen.

  Naisellisuus ja viehättävyys ei ole kaula-aukosta tai hameen mitasta kiinni, vaan persoonasta. Lainaan tuota viimeistä lausettasi, mikä on myös totta.

  Mekkopostauksesi saa minulta täyden kympin. Hyvät kuvat, kivat asusteet ja erinomainen "mallinukke". Blogiasi on ilo lukea ja katsella, tästä saa ihan oikeasti hyviä vinkkejä pukeutumiseen. Lämmin kiitos Sinulle.
  Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Outi ja kiitos:) Ihana saada kymppi! Koulussa tyttösenä ei ollut useinkaan mun numero, olin tasasen kasin oppilas. Eipä tässä muuta täydelliseen kommentiisi voi vastata kuin vielä kerran kiitos ja mukavaa vkl! Kata:)

   Poista
 3. Samaa mieltä anonyymin kanssa kaikista hänen kommenteistaan . Oma pukeutuminen on muuttunut blogisi myötä järkevämmäksi -enemmän toimivia asukokonaisuuksia asusteiden kera kiitos sinun blogisi postauksista saatujen vinkkien ansiosta. Enää ei ole arjessa eikä juhlassa pukeutumiskriisiä. Ja jos iskee asukriisi niin apu löytyy läheltä eli blogisi. Tämän viikon ehdoton suosikkimekko on auringonkukkamekko joka on jo ostoslistalla!! Toki huomisen mekko vielä näkemättä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mape ja kiitos kommentistasi! Ilahduttaa suuresti, että blogista on ollut hyötyä:) Auringonkukkamekossa on upeat värit, katso huominen postaus ja kommentoi mitä pidit:) Ai, se onkin jo sunnuntai, joten mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita sinulle! Kata

   Poista
 4. Hei. Löysin vasta blogisi. Ihan harmi, että vaasaan on niin pitkä matka. Suosikkini on mekko no 6 ja myös 1 tuo hapsumekko, mutta kaikki ovat ihania. Tämä mekko on ihanan kesäinen. Kivaa kesää ja kiitos blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! kiva kun kommentoit ja löysit meidät! Ehkä jonain päivänä pääset meillä käymään:) Ihanaa kevättä sinulle, Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...