Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

2.4.2016

Caloupäivä arvonta ja alennus


Tänään liikkeessämme on Caloupäivä! Arvomme liikkeessä kävijöiden kesken Caloun kauniin tummanruskean nahkalaukun! Laukku on reippaan kokoinen, saat sen hyvin olkapäällesi ja laukussa on vuori sekä kaksi sisätaskua.
Tämän lisäksi annamme tänään 10 % alennuksen Caloun puukkareista. Caloun edustaja, Monica on paikalla koko päivän.


Part Twon tunikamekko € 119,95 huivi 26,95 Calou Blanca € 139,00

Minun hauska tunikamekko on Part Twon mallistosta. Minusta mekossa on kaunis väriyhdistelmä eli tummansininen, luonnonvalkoinen ja ruskea. Se ei ole ihan perinteinen kuvio, mutta tyylikäs ja harmoninen. Tunikamekon alle voi pukea myös siniset skinnyt tai nilkkahousut. Huivi on samaa kuosia kun mekko, mutta mekko on 100 % viskoosia ja huivi on 100 % puuvillaa. Mekossa on kuminauha vyötäröllä ja se on edestä kietaisunmallinen.
Minulla on jalassani Caloun Blanca malli. Mietin aluksi, että minulla on nämä samat puukkarit jo mustina ja valkoisina, joten näitä en tarvitse, mutta olin ihan väärässä. Onneksi asia valkeni minulle, kun sovitin näitä:)Tervetuloa kokeilemaan arpa-onnea, arvomme Caloun nahkalaukun klo. 16.00 kun suljemme liikkeen ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

HUOM: Blogin yläpalkista kohdasta "kengät" näet kaikki Caloun mallit, värit ja hinnat.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...