Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

8.3.2016

Obivyö ja naistenpäiväarvonta


Hyvää naistenpäivää kanssa sisaret! Huokaisetko välillä "Huh, huh kyllä on raskasta olla nainen?" minä huokaisen. Huokaisen lähinnä silloin, kun korkkarit puristavat jalkoja, yhtään ei tekisi mieli pestä ja föönata hiuksia, kun vatsaa särkee määrättyinä päivinä kuukaudessa, mutta päivääkään en vaihtaisi pois naisena, kuinka kauhistuttava ajatus olisikaan olla mies.
Olen kirjoittanut ennenkin, että minun sydäntäni lähellä on lapset, naiset ja eläimmet. Eläkkeellä haluan tehdä vapaaehtoistyötä näiden tahojen hyväksi. Minua on useampi vuosi jo kiinnostanut Naisten Pankin toiminta, jossa autetaan kehitysmaissa olevia naisia perustamaan pieniä yrityksiä, joilla he kattavat toimeentulonsa perheelleen. Olen lukenut hienoja tarinoita, kun naiset ovat perustaneet esim. ompelimoita ja työllistäneet itsensä sekä pystyneet tarjoamaan omaa osaamistaan kyläyhteisöissä.Keskustelin muutama päivä sitten naisyrittäjän kanssa, joka oli jäämässä pois työelämästä ja lopettelemassa yritystään. Hän sanoi, että eli elämänsä mielenkiintoisinta aikaa ollessaan 45-60 vuotias. Lapset olivat muuttaneet pois kotoa, eikä töiden jälkeen tarvinnut kiirehtiä laittamaan heille ruokaa, jäi aikaa itselle ja ennen kaikkea oman yrityksen pyörittämiseen sekä kehittämiseen ja pitkistä työpäivistä ei tarvinnut tuntea huonoa omaatuntoa, vaan sai toteuttaa itseään. Se on juuri näin, kuinka koen oman tilanteeni nyt. Ollaan ylpeitä, että olemme itsenäisiä naisia ja tsempataan toisiamme eteenpäin. Go Girls!Viime postauksessa näitte Obivyön ensimmäistä kertaa ja näytän näiden kuvien avulla, miten se puetaan mekon päälle. Tässä takkimekossa on valekietaisu eli mekko ei aukea edestä, vaan se puetaan päälle pään yli. Takkimekot ovat ajattomia sekä naisellisia ja tämänkin mekon asustamalla saa siitä niin arki- kuin juhlamekonkin.


In Wear mekko € 119,95, Obivyö € 24,00 Wolford sukkahousut € 52,00 Gabor korkkarit € 79,90Kun nauhat tuodaan eteen, niin tässä tapauksessa ne sidotaan mekon halkion päälle, jotta asussa pysyy symmetrisyys. Kaikki tapahtumat tuodaan samalle puolelle.Tässä näette vyön takaa eli vyö ei ole leveä takapuolelta, vaan ainoastaan nauhat kiertyvät vyötärön ympärille.Arvon teidän lukijoiden kesken allaolevan paketin eli Obivyön ja Wolfordin 100 den mustat sukkahousut. Kirjoita kommenttikenttään mihin asuusi yhdistäisit Obivyön sekä sukkahoususi koko (s, m, l ).
Muistathan laittaa kommentiin nimesi ja monellako arvalla osallistut arvontaan.
Arvonta päättyy perjantaina 11.3. klo. 20.00. Ilmoitan voittajan seuraavassa postauksessa.

Arvonnan säännöt:

1. arvan saa kommentista
2. arpaa saa kommentista ja jos seuraat meitä Facebookissa tai Instagramissa

Onnea arvontaan!

Wolford sukkahousujen koot:
S vastaa 34-36
M vastaa 38-40
L vastaa 42-44

Arvontasetti: Obivyö ja Wolford 100 den sukkahousut

Nämä Wolfordin 100 den sukkahousut ovat niin ihanat. Ne peittävät ja tukevat säärtä koko matkan, samoin vatsaa ja peppua. Itselläni nämä sukkahousut kestävät kaksi talvea ja enemmänkin, jos isovarvas ei rikkoisi sukkahousun saumaa, koska kävelen päivässä noin 9 tuntia, niin sukkahousut joutuvat kengissä koville. Minusta sukkahousuja on turha pestä kokonaan jokaisen käyttökerran jälkeen eli itse pesen iltaisin ainoastaan jalkaosat lavuaarissa, juoksevan veden alla nestemäisellä pesuaineella tai joskus jopa ihan pumppusaippualla. Mutta kun laitan ne pesukoneeseen, suosin pesupussia, jotta sukkahousut eivät tartu muihin vaatteisiin, eivätkä silmukat lähde pakoon.133 kommenttia :

 1. Mekkoon yhdistäisin ilman muuta Obin. Kivoja kuvia taas!

  Terv. Hoitsu

  VastaaPoista
 2. Yhdistäisin vyön ehdottomasti tuollaiseen samantapaiseen mekkoon. Sukkahousujen koko olisi s tai m. Toivoisin apua oikean koon valinnassa.

  2 arvalla mukana... Facessa ja instassa seuraan doppia. Vaasan paras vaatekauppa.

  VastaaPoista
 3. Eräs kuviollinen kesämekko tuli heti mieleen. Siihen kokeilisin. Nuo sukkikset houkuttaa kovasti. Blogin ihanat asuideat kiinnostaa erityisesti. Kymmenen vuotta ollut lasten kanssa kotona ja ensi viikolla paluu työelämään. Mitä päälle -pyörii mielessä. Seuraan instassa ja luen kaikki blogipostaukset.
  ElinaM

  VastaaPoista
 4. Heti tuli mieleen sekä musta, että valkoinen mekko johon tuon vyön yhdistäisin <3

  Wolford 60 den sukkiksista on kokemusta ja ovat erittäin laadukkaat, olisi kiva testata myös tuota paksumpaa versiota. Koko on L.

  maarit3103@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kaapustani löytyy parikin mekkoa, joiden kanssa käytän toisinaan vyötä. Välillä puen mekon päälle neuletakin, jonka päälle tuo vyö kävisi myös. Tämä vyö toisi kivaa uudistusta! Sukkahousut saisivat olla varmaankin kokoa L. Ja kahdella arvalla olen mukana.

  -Anu-

  VastaaPoista
 6. Kaapustani löytyy parikin mekkoa, joiden kanssa käytän toisinaan vyötä. Välillä puen mekon päälle neuletakin, jonka päälle tuo vyö kävisi myös. Tämä vyö toisi kivaa uudistusta! Sukkahousut saisivat olla varmaankin kokoa L. Ja kahdella arvalla olen mukana.

  -Anu-

  VastaaPoista
 7. Ensiksi ajattelisin yhdistää vyön mekon kanssa, ehkä ohuen neuletakin. Sukkahousuista S koko sopisi.
  -Suvi

  VastaaPoista
 8. Käyttäisin sukkahousuja nyt alkukeväästä kun loskaa vielä tulee ja on pukeuduttuva lämpimästi toimistolle. Käyttäisin niitä kotelomekon alla antamaan ryhtiä ja lämpöä.

  - Heidi-

  VastaaPoista
 9. Pukisin vyön musta-valkoisen juhlamekkoni seuraksi. Seuraan Doppwomania myös instassa ja facessa. Blogisi on ihan paras seuraamistani blogeista, kiitos siitä! T. Maritta V.

  VastaaPoista
 10. Kiitos mahdollisuudesta voittaa, olen mukana kahdella arvalla. Vyön yhdistäisin muutamankin mekon kanssa, mitä kaapista löytyy. Sukkahousujen laatua olisi mielenkiintoista päästä testaamaan, niin paljon ko. merkistä nykyään kuulee.

  VastaaPoista
 11. Hei, kiitos taas niin kivasta postauksesta. Vyön ja sukkahousut pukisin ohuen villamekon kanssa.

  VastaaPoista
 12. Hei, ihana arvonta. Vyön ja sukkahousut pukisin "sukkamekkoni" kanssa. Kahdella arvalla mukana koittamassa onneani :)
  -katjusha-

  VastaaPoista
 13. Neuletakin kanssa voisin käyttää vyötä, myöskin parin mekon kaverina menisi oikein loistavasti :)Kahdella arvalla yritän tätä ihanaa palkintoa voittaa!

  VastaaPoista
 14. Yhdistäisin mm pidemmän leveän valkoisen paitapuseroni kanssa ja jalassa slimmit housut :) yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 15. Pukisin vyön neulemekon tai juhlavamman mekon pariksi. Kiitos inspiroivista postauksista :)
  Kahdella arvalla mukana.
  Heleen

  VastaaPoista
 16. Kaapista löytyisi sopiva musta juhlamekko, johon tuon vyön voisi yhdistää. Wolfordin ohuempia sukkiksia olen käyttänyt, mutta noita paksuja en ole vielä kokeillutkaan. Jos onni suosii, niin koko S olisi sopiva. Mukana kahdella arvalla (facebook seuraaja).

  VastaaPoista
 17. Kahdella mukana! Erityisesti nuo sukkahousut kiinnostaisivat ottaa kokeiluun ☺
  Riikki

  VastaaPoista
 18. Valkoiseen mekkooni sopisi tuo vyö.
  Kahdella mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Vyötä käyttäisin neulemekkojeni kanssa. Ovat jääneet vähälle käytölle juurikin vyön puutteen takia. Obi toisi mukavasti jujua vaatteeseen.

  Sukkahousujeni koko on L.

  Ripi
  ripi(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Hei. Mukana kahdella arvalla. Pukisin vyön ja sukkikset harmaan villamekkoni kanssa. Vyö näyttää kivalta, kun vain etuosa on leveä...sopii tällaiselle päärynälle paremmin. ☺
  -Elina-

  VastaaPoista
 21. Hei, mukana kahdella arvalla. Yhdistäisin vyön ja sukkikset uuteen Noshin raitamekkooni http://nosh.fi/product/2412/raitamekko-musta

  Tiina

  VastaaPoista
 22. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla mukana.
  Kaapissani on yksivärinen sekä monivärinen kotelomekko, johon yhdistäisin vyön ja sukkahousut (koko L).

  VastaaPoista
 24. Mukana yhdellä arvalla.

  Yhdistäisin vyön mustavalkoiseen hameeseen ja valkoiseen paitapuseroon.

  Katriina

  VastaaPoista
 25. Hei!
  Minulla on kaksikin mekkoa, johon vyö sopisi :) Osallistun kahdella arvalla.
  T:Sari P

  VastaaPoista
 26. Mekon tai neuleen kanssa vyö.Sukkahousut kokoa M ja kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 27. Mukana kahdella arvalla. Käyttäisin vyötä mustavalkoisen mekkoni kanssa.

  Anne L

  VastaaPoista
 28. Ihanat sukkahousut!!koko s

  VastaaPoista
 29. Unohdin laittaa koon eli M.

  Anne L

  VastaaPoista
 30. Hei,
  mustan keinonnahkaisen (etupuoli) mekon kanssa. Kahdella arvalla (blogi ja insta). Sukkahousut kokoa L.
  -Kirsi-

  VastaaPoista
 31. Yhdistäisin vyön neulemekkoon. Tai sitten lisäisin sen hameen ja puseron (puseron helma hameen sisällä) kanssa pidettäväksi. Antaa mukavasti ilmettä. Mukana kahdella arvalla. Seuraan FB:ssä. Sukkikset M-kokoa.
  -Tiina

  VastaaPoista
 32. Ompelisin mekon johon voisin yhdistää nämä molemmat. Sukkahousut kokoa L. Kaksin aina kauniimpi.

  VastaaPoista
 33. Hei,
  käyttäisin vyötä ohuen tunikan ja kapeiden housujen kanssa. Tai esim löysän pellava t-paidan ja hameen kanssa. Osallistun kahdella arvalla (Doppin instaseuraaja ja blogin postausten säännöllinen lukija). t. Minna A

  VastaaPoista
 34. Uuden mekkoni kanssa vyö olisi ihan täydellinen. Koko-S. Mukana kahdella insta ja FB. -Ann-Maj

  VastaaPoista
 35. Kahdella arvalla mukana!
  Valkoinen paitis ja mustavalko-kuvioinen hame/kapeat mustat housut, niihin yhdistäisin Obi-vyön!
  t. mlh

  VastaaPoista
 36. Seuraan blogia ja instaa. Käyttäisin vyötä ja sukkiksia neulemekkojen kanssa, vyötä myös pitkän paitiksen kanssa. ritva.verajankorva@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Housuihin ja paitapuseroon, neulemekkoon myös. Mukana 2 arvalla. Vaatteet sinun päällä näyttävät ihanilta.

  VastaaPoista
 38. Tuo vyöhän on välttämättömyys, jonka olemassaoloa en vielä aamulla herätessäni tiennyt :) Mekkoihin yhdistäisin sen ensimmäisenä! Kahdella arvalla mukana. Sukkahousut S-kokoa, kiitos.
  t. JaSu

  VastaaPoista
 39. Olen mukana kahdella arvalla. KOKO M. Omistan useita mekkoja ja hameita jota vyöllä tuunaisin. Myös tunikka sais kivasti linjakkuutta tuon vyön avulla. Sillä löytyy vyötärö.t:Johanna jiitmu@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Olen mukana kahdella arvalla, koko S. Ja mekkoihin yhdistäisin minäkin tuon ihanan obivyön.

  VastaaPoista
 41. Olen mukana kahdella arvalla. Koko S. Harmaaseen mekkoon yhdistäisin mustan obivyön. :) t. Anna-Sofia ashagman@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Olen mukana kahdella arvalla. Mekon kanssa käyttäisin (neulemekko).
  t. Kati J.

  VastaaPoista
 43. Vyö mukavan näköinen, istuu hyvin! 2 arpaa koko m

  VastaaPoista
 44. Kiva idea tuo vyö (ja nätti mekko). Olet kiitettävän ahkera näissä postauksissa. Luen blogiasi lähes joka päivä, vaikka harvemmin kommentoin. Sukkikset olen sinulta tilannutkin. Wolfordit ovat ihan voittamattomat. Kestävät pussipesua jopa vuosia. Facebookissa seuraan myös toimintaasi, joten 2 arpaa pelissä ;).

  VastaaPoista
 45. Ihana mekko:)
  Itselleni vyö sopisi musta-valkoraidallisen mekon pariksi, kuten Wolfordin sukkiksetkin (L).
  Kahdella arvalla mukana (kommentti ja facebook).
  terv Maarit (suonpera.m@hotmail.com)

  VastaaPoista
 46. Ihana mekko ja vyö :)
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 47. Jälleen kiva mekko ja vyö, tykkään!!!
  Eipä mulla olekaan noin paksuja sukkiksia, koko M sopinee.

  terv. OutiK

  VastaaPoista
 48. Obivyön yhdistäisin ohuen, pitemmän neuletakin tai sitten mekon kanssa. Sukkikset s tai m. Kahdella arvalla mukana. Kiitos kivasta arvonnassa! Terv., Jaanamaria

  VastaaPoista
 49. Hyvää naistenpäivää 🌟
  Kahdella arvalla mukana...seuraan myös facessa.
  Sukkahousut olisivat varmaan L...ja vyölle olisi kiva tulla ostamaan mekko, edellisessä postauksessa oli esim kaikki mekot tosi ihania, vaatekaapissa meinaan totaali mekkopula 😊
  T. AnneS

  VastaaPoista
 50. Hyvää naistenpäivää 🌟
  Kahdella arvalla mukana...seuraan myös facessa.
  Sukkahousut olisivat varmaan L...ja vyölle olisi kiva tulla ostamaan mekko, edellisessä postauksessa oli esim kaikki mekot tosi ihania, vaatekaapissa meinaan totaali mekkopula 😊
  T. AnneS

  VastaaPoista
 51. Mukana yhdellä arvalla.Mekon tai tunikan kanssa vyö.Sukkikset koko S

  T:Late

  VastaaPoista
 52. Ihanaista naistenpäivää myös sinulle :) mukana kahdella arvalla ja mustaan pellavamekkoon yhdistäisin vyön , sukkisten koko saisi olla L . pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 53. Ihanaa naistenpäivää. Vyön yhdistäisin ihanaan kesämekkoon joka odottaa jossain että minä tulen ja löydän sen. Sukkikset kuulostaa vallan loistavilta ja en eläissäni ole omistanut kuin epämukavia sellaisia, koko luultavasti M. T.Eija

  VastaaPoista
 54. Lisäys edelliseen kommenttiin että olen yhdellä arvalla mukana. T.Eija

  VastaaPoista
 55. Yhdistäisin obivyön musta-vaaleanpunaiseen tanssimekkooni :).
  Koko M.
  Kahdella arvalla osallistun arvontaan, kommentti ja facebook.
  t. Eku

  VastaaPoista
 56. Täydellinen arvonta. Minulla on ollut vastaava vyö kovassa käytössä. Mutta nyt jo rispaantunut.
  Yhdistän vyön paitapuseroihin, tunikoihin ja mekkoihin. Vyö tuo asuun ryhtiä. Sukkahousujen koko M.
  Kaksi arpaa kiitos :)

  VastaaPoista
 57. Ihanaa naistenpäivää sinne koti-Suomeen. Asun talvet täällä lämpöisessä ja aurinkoisessa paikassa. Löysin eräästä liikkeestä ihanan naisellisen mekon ja siihen kävisi täydellisesti tuollainen vyö. Sukkikset ovat minulla kokoa s. Kiitos mielenkiintoisesta blogista. Kahdella arvalla yritetään onnea.

  VastaaPoista
 58. Fint bälte som passar till klänningar, koftor och kanske också till en tunn kappa... Storlek L och två lotter. Tack för en bra blogg! AM

  VastaaPoista
 59. Hyvää Naistenpäivää myös Vaasaan. Minulla on työmatka Vaasaan ensi kuussa ja innolla odotan vierailua liikkeessäsi. Minulta löytyy usempikin trikoomekko, joihin vyön ja sukkahousut yhdistäisin. Sukkahousujen koko S tai M. Normaali kokoni on 36. Kahdella arvalla mukana.
  -Kati

  VastaaPoista
 60. Yhdistäisin vyön mekkoon ja mahdollisesti ohueen pitkään villatakkiin. Omistan yhden kyseisen merkin sukkahousut ja ne on niin ihanat, joskin jo vanhat. Sukkahousukokoni on m.
  Blogisi on tällä hetkellä suosikkini.
  soikkelieila@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Pari väljempää kirjavaa tunikaa, joita käytän tiukkojen mustien housujen kanssa, kaipaisi tuollaista vyötä. Sukkahousukokoni on m.
  Yhdellä arvalla mukana.
  olivia@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Käyttäisin vyötä pitkän neuletakin kanssa. Sukkiskokoni on M.

  VastaaPoista
 63. Yhdistäisin vyön väljään valkoiseen tunikaan, sukkahousut koko s t: Eloveena

  VastaaPoista
 64. Ihanaa naistenpäivää sinulle! Minulla on mekko, jossa kuminauha vyötäröllä, siihen tuo vyö sopisi hyvin! Sukkahousukoko S tai M.
  Yhdellä arvalla mukana MiraX

  VastaaPoista
 65. Vyö sopisi ohuen neulemekon kanssa. Sukkahousuissa sopiva koko olisi M. Kahdella arvalla mukana. Ihanaa naistenpäivää. t. VirpiM

  VastaaPoista
 66. Mulla on sellainen mekko, joka on vähän ryhditön, mutta nätti. Ehkä tuo vyö toisi siihen vähän näyttävyyttä. Sukkahousuista kävisi koko L
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 67. Hyvää naistenpäiväiltaa! Yhdistäisin vyön tunikaan ja mekkoon! Sukkisten koko olisi varmaankin M. Kahdella arvalla mukana, toivottavasti onnistaa!

  VastaaPoista
 68. Yhdistäisin vyön mekkoon. Sukkisten koko s. Yhdellä arvalla mukana. Hyvää naistenpäivää.

  VastaaPoista
 69. Yhdistäisin vyön mekkoon. Sukkisten koko s. Yhdellä arvalla mukana. Hyvää naistenpäivää.

  VastaaPoista
 70. Yhdistäisivät vyön mustavalkoiseen mekkoon. Sukkahousut kokoa S. Yhdellä arvalla mukana.
  MinnaS

  VastaaPoista
 71. Facebookissa seuraan ja yhdistäisin mustavalkoiseen mekkooni vyön. Sukkikset kokoa M.
  Kahdella arvalla mukana
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Yhdistäisin vyön musta valkoisen mekon kanssa. Sukkikset ovat loistavat koko m. Mipera kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 73. Yhdistäisin vyön mekkoon tai pitkään neuleeseen tai villatakkiin. Osallistun kahdella arvalla ja sukkiskoko olisi M. Terveisin Elina K-P

  VastaaPoista
 74. Hej. Jag skulle sätta bältet på en svart klänning med rätt tight överdel och kjol med mycket vidd. Storlek S. Två lotter. Tack för superb betjäning idag! /Petra

  VastaaPoista
 75. Mukavaa naistenpäivää! Yhdistäisin vyön pikkumustaani, joka tarvitsisi jonkin mukavan piristyksen erottuakseen. Sukkahousuissa kokoni on S.
  hanna_lappalainen@luuku.com

  VastaaPoista
 76. Yhdistäisin vyön useampaan mekkoon tai pidempään tunikaan. ehdottomasti tuollaiseen samantapaiseen mekkoon. Sukkahousujen koko olisi l. Kahdella arvalla mukana, seuraan myös Facebookissa :)

  Mukavaa kevättä ja kiva seurata päivityksiäsi.

  2 arvalla mukana... Facessa ja instassa seuraan doppia. Vaasan paras vaatekauppa.

  VastaaPoista
 77. Ihanaa naistenpäivää! Antaisin vyön sirolle äidilleni, jolla neulemekko, johon sopisi hyvin. Sukkiksia tarvitsisin itse ja koko olisi L. Yhdellä arvalla mukana. t. Tiina

  VastaaPoista
 78. Kiitos ihanasta blogista, johon olen jäänyt koukkuun :) Aion tulla nyt keväällä sinne katsasteleen ihan paikan päälle ja shoppaileen. Arvontaan osallistun kahdella arvalla, kun seuraan myös facessa. Obin vyötä käyttäisin harmaan neulemekkoni kanssa, johon sopisivat myös M koon sukkahousut :) t. Sari

  VastaaPoista
 79. Kiitos ihanasta blogista, johon olen jäänyt koukkuun :) Aion tulla nyt keväällä sinne katsasteleen ihan paikan päälle ja shoppaileen. Arvontaan osallistun kahdella arvalla, kun seuraan myös facessa. Obin vyötä käyttäisin harmaan neulemekkoni kanssa, johon sopisivat myös M koon sukkahousut :) t. Sari

  VastaaPoista
 80. Vyö kävisi töissä usein pitämääni värikkääseen mekkoon. Sukkahousut koko M. Yhdellä arvalla mukana. Odotan niin, että lomalla pääsen Vaasaan ja shoppailemaan. t. Pia

  VastaaPoista
 81. Pitääpä piipahtaa joku kerta taas ihan putiikissa. Ihania asukokonaisuuksia ja tuo edellisen postauksen nahkatakki erityisesti houkuttaa. Vyö menisi käyttöön Soakedin mekon kanssa, joka on ollut kestosuosikki juhlissa. Osallistun kahdella arvalla :) Jenni Isotalo

  VastaaPoista
 82. Kahdella arvalla mukana.
  Liivimekon kanssa voisi vyötä käyttää. Sukkiskoko on S (tai M)
  t. Anna

  VastaaPoista
 83. Mekon kanssa menisi molemmat <3
  Koko olisi xs tai s. Ja kahdella arvalla mukan :)

  VastaaPoista
 84. Yrittäisin piilottaa molemmilla isoa mahaani tai ainakin kiinnittää katsetta jonnekin muualle (jos vyön vetäisisi tisujen alle) :)
  Sukkahousujen koko L. Yhdellä arvalla mukana
  sasamaarit(at)gmail(dot)com

  VastaaPoista
 85. Mekon kanssa yhdistäisin. Koko on L. Ja kahdella arvalla mukana.
  Pinna Pee

  VastaaPoista
 86. Yhdistäisin vyön punaiseen neulemekkoon. Sukkahousut koko M.
  2 arvalla mukana (kommentti + Facebook)
  -MaritaJ-

  VastaaPoista
 87. Hei,

  Mikä merkki Obi vyössä?

  VastaaPoista
 88. Hei! Vyötä kokeilisin kaapissa roikkuvien hieman liian tasapaksujen mekkojen kanssa. En arkena käytä muita sukkahousuja kuin mustia ja paksuja, joten ne menisivät kaikkien hameiden ja mekkojen kanssa. Koko taitaa olla S. Ja yhdellä arvalla mukana. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 89. Iiks, ihana arvonta, mukana yhdellä arvalla.
  Yhdistäisin vyön ihanan tyllihameeni kanssa :)
  (Kokoni on s)

  VastaaPoista
 90. Mulla on viime kesänä ostettu paitamekko, johon ostin syönkin, mutta se ei oikein mallaa... ehkä tama sitten! L koolla mennään, kaksi arpaa. maison@luukku.com

  VastaaPoista
 91. Vyö sopisi mekkojen ja tunikoiden kanssa hyvin. Vyö on helppo pukea ja tuo ryhtiä asuun. Osallistun kahdella arvalla. Olen saanut paljon vinkkejä pukeutumiseen, kiitos. Kokoni on S.

  VastaaPoista
 92. Mekkoon joka on musta/valkoinen tai sit farkkumekkoon yhdistäisin tuon ihanuus vyön <3 Ilman sukkiksia en osaa olla..kesätkin tekeekin tiukkaa mut onneksi löytyy ihania 10den sukiksia ;) juuri ostin pure 50 jotka ei mene ei sit millään rikki (ihanat) joten koko S
  Arvonnassa mukana kahdella arvalla...seuraan myös Instassa.
  Maria Turust

  VastaaPoista
 93. Vyöllä saisi uutta ilmettä ihan kaikkiin mekkoihin mutta tällä hetkellä ajattelisin että nahkavyö toisi kivan kontrastin Sanna Hopiavuoren ihanaan merinovillaiseen Keiko -mekkoon. Sukkisten koko saisi olla M. -satu

  VastaaPoista
 94. Hei! Yhdistäisin mekkoon, kapeaan hameeseen/housuihin ja kevyeen, laskeutuvaan paitapuseroon, väriskaala harmaa-musta-valkoinen tai beige-musta-valkoinen tai roosa-harmaa-musta. Koko olisi S ja yhdellä arvalla mukana. Terv. Anna Asiallinen

  VastaaPoista
 95. Koska olen enemmän housuihminen, joutusin varmaan hankkimaan jonkun keväisen mekon Dopp-liikkeestä, jos voittaisin vyön. :) Sukkisten koko on luultavasti M. -Maria T

  VastaaPoista
 96. Pari liivihametta ainakin löytyy, joiden kanssa vyö sopisi.
  Kahdela arvalla mukana, seuraan sekä Fb että Ig.
  Sukkikset kokoa M.
  - Sarisk -

  VastaaPoista
 97. Ihanaan arvontaan osallistun yhdellä arvalla.
  Vyö sopisi moneen mekkoon piristyksenä!
  Sukkisten koko olisi M.
  -Annea

  VastaaPoista
 98. Hej! Jag skulle använda bältet med min helgrå klänning eller med en eventuell klänning som jag planerar köpa hos er inom kort! Jag är med två lotter och strl på strumpbyxor är M. Tack för alla tips som du delar med sig gällande användning av plagg och olika kroppsformar :)

  VastaaPoista
 99. Yhdellä arvalla mukana. Vyö sopii mekon kanssa. Mekkoa en omista! Ainakaan vielä...Koko on L.

  Hei, sulla on todella hyvä blogi! Olen nyt vähän tarkemmin lueskellut sivujasi, ja todennut että jaat ilmaiseksi hyviä pukeutumisvinkkejä! Lisäksi perustelet yleensä vielä näitä yhteensopivuus- tekijöitä jne. Esim. taannoinen postaus mekosta ja kengistä, missä et suositellut mustia kenkiä beigen mekon kanssa (samaa mieltä olen asiasta). Olen tyytyväinen, ja varmaan moni muukin, kun saa sinulta vinkkejä. Itse en tosin ole niin hoikka kuin sinä, joten vähän arveluksi menee vaatteiden kanssa, että miltähän mikäkin näyttäisi päältäni. Mutta iloa kevääseen sinne Vaasaan!

  -R

  VastaaPoista
 100. 3 arvalla mukana...vyö sopisi hyvin pitkän paitapuseron ja mekon kanssa.. sukkahousujen koko S..

  VastaaPoista
 101. Deltar med tre lotter. Bältet fint med klänning 😊 Strumpbyxornas storlek L.

  VastaaPoista
 102. Mekon kanssa olisi ihanat, sekä sukkiksetä että vyö, mulla kans tuommoiset kiiltonahkakorkkarit :) kiitos myös ahkerasta postaustahdista, kivoja ideoita! Ja nyt peukut pystyyn arvonnassa, olispa ihana jos voittaisi..
  sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 103. 1 arvalla mukana. Käyttäisin vyötä pitkän joustinneuleisen neuleliivin sekä mekon kanssa. Sukkahousujen koko L.

  Rita M

  VastaaPoista
 104. 2 arvalla mukana ihanassa arvonnassa ��
  Vyö tulisi käyttöön monen suoran mekon kanssa...mun kun pitää saada aina vaate poikki �� Ja sukkahousut koossa M.

  Tsaari

  VastaaPoista
 105. Mukana kahdella arvalla ja mekkoon itsekin kyllä yhdistäisin vyön. Sukkahousujen koko S.
  sinilintu_@hotmail.com

  VastaaPoista
 106. Asustettavia mekkoja löytyy useampiakin! Koko L
  torppo82@hotmail.com

  VastaaPoista
 107. 2 arvalla mukana. Ostaisin nätin mekon ja sopisi myös vanhoihin. Sukkahousut kokoa S

  VastaaPoista
 108. Kahdella arvalla mukana, sukkahousut L, vyön yhdistäisin johonkin yksiväriseen mekkoon.

  VastaaPoista
 109. 2 arvalla mukana! Sukkahousut koko M ja yhdistäisi jonkun kivan mekon kanssa vyön.

  VastaaPoista
 110. 2 arvalla mukana! Sukkahousut koko M ja yhdistäisi jonkun kivan mekon kanssa vyön.

  VastaaPoista
 111. Hei! 2 arvalla mukana, sukkahousut koko M ja vyön pukisin mekon seuraksi. :) Kati T

  VastaaPoista
 112. 2 arpaa, tarvis sukkikset :D Terkkuja superwomanille <3

  VastaaPoista
 113. Yhdistäisin vyön ihanan keltaisen silkkimekon kanssa. Sukkahousuista koko S. Olisikkin mukava päästä kokeilemaan Wolfordeja. Olen ahkera sukkahousujen käyttäjä. Mukana kahdella arvalla. :)
  -Annabella

  VastaaPoista
 114. Ha-haa, luulenpa että antaisin vyön lahjaksi hoikkauumaiselle tyttärelleni joka voi yhdistää sen asuihinsa, ne kun kaikki ovat mustia tai mustavalkoisia. Jos vyö jäisi itselleni, joutuisin laittamaan sen hieman vyötärön yläpuolelle,mustan tunikamekon päälle. Sukkahousut jäisi minulle, koossa M. Arpoja 2.

  VastaaPoista
 115. Hei, vyön ja sukkahousujen seuraksi joutuisin hankkimaan niihin sopivan mekon :) kokoni on M. - Marjo

  VastaaPoista
 116. Jes, 2 arvalla mukana! Minulla on kaapissa herkullisen punainen Ril`s:n mekko, josta puuttuu se täydellinen vyö. Tämä olisi juuri sellainen! Sukkahousut kokoa S, siniset kiiltonahkakorkkarit jalkaan ja menoksi. -Taina

  VastaaPoista
 117. Hei! Farkkumekkoon yhdistäisin ja sukkahousujen koko lienee M. Kahdella arvalla matkassa...Milla

  VastaaPoista
 118. Käyttäisin vyötä harmahtavan liilan mekon kanssa. Koko M.

  Kaksi arpaa. Hyvää naistenpäivää joka päivä! :)
  -Johanna
  johanna.tuulia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 119. Juuri tuohon kuvan mekkoon sen yhdistäisin kyllä. Makea konaisuus! Sukkahousut koko M.
  Lintunen/Kokkola

  VastaaPoista
 120. Mekkoon yhdistäisin.
  Koko on M. 1 arpa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 121. Yksi arpa, kiitos! Ihan ekana tulee mieleen yksi tietty tunika. Myös sopivia mekkoja löytyy! M-koko sukkahousuista.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 122. Mekon tai tunikan kanssa :) L koko sukkiksista
  arhippainen@luukku.com

  VastaaPoista
 123. Kahdella arvalla mukana! Yhdistäisin vyön yhteen kauniiseen, mutta käyttämättä jääneeseen tunikaani. Saisin siitä juuri sopivan tyköistuvan tuolla vyöllä. Sukkiksille löytyisi käyttöä lukuisten mekkojeni kanssa :) t. Kati
  perheonparas@hotmail.com

  VastaaPoista
 124. Vyö kävisi ihanasti todella moneen vaatekaapissani olevaan mekkoon, uudistaisi niitä mukavasti! Sukkahousujen koko M

  VastaaPoista
 125. Kaksi arpaa, kiitos. :) Käyttäisin vyötä mekkojeni kanssa -itse asiassa olen huono käyttämään asusteita, tuon avulla voisin harjoitella. / Päivi P.

  VastaaPoista
 126. Tunikoiden kanssa käyttäisin varmaan eniten. Kesällä myös mekkojen. Pari on sellaista joihin tää sopis upeesti. Sukkikset kokoa L ja arpoja 2
  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
 127. Käyttäisin vyötä mustavalkoisen graafisen tunikan tai sinimustan tunikan kanssa. Sukkahousujen koko L. Yhdellä arvalla mukana. t Tuula

  VastaaPoista
 128. Vyö sopisi mustaan pitkään mekkoon, joka on hivenen liian pitkä. Sukkahousut kokoa M.
  Terv. Saanko

  VastaaPoista
 129. Vyö sopisi mustaan pitkään mekkoon, joka on hivenen liian pitkä. Sukkahousut kokoa M.
  Terv. Saanko

  VastaaPoista
 130. Silkkimekkoon yhdistäisin. Sukkahousuissa on koko L. Kaksi arpaa, kiitos! Terv.-Leena

  VastaaPoista
 131. Vyön yhdistäisin esim. Mustakirjavaan silkkiseen paitamekkoon. Sukkahousujen koko S, yhdellä arvalla mukana. Kiitos inspiroivasta blogista :)! Tuija

  VastaaPoista
 132. Mustaan mekkoon yhdistäisin =). Sukkahousuni koko on L. Mukaan kahdella arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 133. Mustaan mekkoon yhdistäisin =). Sukkahousuni koko on L. Mukaan kahdella arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...