Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

23.3.2016

Calou Stockholm


Nyt ne kevään Caloun puukkarit saapuivat! Hieman voi hämätä, kun puhun puukkareista, koska nämähän eivät oikeasti ole puukkarit, ne vaan näyttävät puukkareilta. Calout ovat nahkaa ja pohja on kumiseosta ja pohja ei ole kova, mikä usein yllättää naiset positiivisesti. Nämä puukkarit ovat todella mukavat käyttää ja pohja on ergonomisesti muotoiltu eli kun kävelet niillä niin ne ikäänkuin vievät sinua eteenpäin. Mallit olivat aivan ihania ja heti iski valinnanvaikeus. Koska minulla oli päälläni Jumperfabrikenin takkimekko, jossa on sinistä ja punaista, niin sovittelin sen värisiä puukkareita.
Alla näet puukkareiden mallit, nimet ja hinnat.Maria: Olivininvihreä € 129,00
Blanca: Tumma beige ja musta € 139,00
Tilda: Sininen € 129,00
Tina: Beige € 139,00
Rebecka: Punainen € 139,00
Astrid: Valkoinen ja musta € 129,00

Koot 36-41 ja korko kaikissa on sama eli 7 cm.


Tina

Maria

Rebecka

Tilda

Blanca tumma beige

Blanca musta

Astrid valkoinen

Astrid musta


Jumperfabrikenin mekoissa on oma leima, kuten tässäkin takkimekossa. Tämän kevään Jumperfabrikenin mallistossa on paljon vaikutteita 60-luvulta. Tällaisen takkimekon voit pukea paljailla säärillä eli mekkona, mutta voit jättää housut myös mekon alle.


Jumperfabriken paitamekko € 160,00

Caloun puukkarit vastaavat omaa tai hieman pienempää kokoa, kun normaalisti käytät. Minä käytän Gaboreista kokoa 38, mutta Calousta aina 39. Syynä ei ole leveys, vaan kengän pituus.
Samoin Jumperfabrikenin mekoista minulla on aina koko S tai koko 36, jos mekko ei jousta eli niissäkin saat ottaa vähintään oman kokosi. Calout olivat hyvin suosittuja viime keväänä ja suosituin malli on ollut Blanca, ehkä se on johtunut siitä, että sitä on helppo säädellä jalkaan takana olevien nauhojen ansiosta. Nyt kun sovitin kaikki mallit jalkaani, niin omaksi suosikikseni nousi sininen Tilda. Yläpalkista, kohdasta kengät, löydät lisää kuvia Caloun puukkareista.

Palvelemme Pääsiäisenä:

Torstai 10-18
Perjantai suljettu
Lauantai 10-16
Sunnuntai suljettu
Maanantai suljettu


2 kommenttia :

 1. Hei, miten monta paria löytyy Tilda-kenkää kokona 38?
  Kyselee Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pia! Nyt vasta tuli kommentisi perille..mutta nyt ei yhtään, kaikki myyty. Mutta olen tilannut jo lisää, jos vaan varastosta löytyy. Jos tulevat, niin ovat meillä reilun viikon päästä. Kata

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...