Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

29.12.2015

Uuden Vuoden asut


Onko sinulla Uuden Vuoden asu jo valmiina? Tässä muutamia ehdotelmia tyylikkäästä housuasusta, virallisemmasta mekosta ja rennosta biletysasusta eli asuista, jotka voit valita tilaisuuden mukaan.


Nämä housut vaativat korkeat korot

Vaikkakin mekot ovat nyt niin "in" niin kaikki eivät halua pukea mekkoa. Tässä on sille loistava vaihtoehto eli minulla on päälläni Andiatan leveälahkeiset ja korkeavyötäröiset suorat housut, jotka ovat raskasta ja laskeutuvaa materiaalia. Yritin rypistellä niitä käsissäni, mutta ne eivät menneet ryppyyn. Tällaisissa leveälahkeisissa housuissa on tärkeää, että lahje on tarpeeksi pitkä, jotta se ei rupea kävellessä lepattamaan. Yläosaksi puin mustan topin kultapaljeteilla ja käsivarsilleni keepin ja topin mukaan kultakorut.Pidän tästä In Wearin mekosta, koska siinä on vartalonmyötäinen istuvuus, myös selässä. Mekon hihat ovat pitsiä ja pitsistä on tehty myös kylkiin pitsikaistaleet sekä mekon selkäpuolella on kaunis pitsikuvio ja vetoketju takana on kullanvärinen.Tämä mekko on tyylikäs ja ajaton ostos vaatekaappiin. Se toimittaa loistavasti pikkumustan virkaa, koska se ei ole liian avonainen, siinä on pitkät hihat ja hameen mitta on juuri polven alle.
Eli tällainen mekko tulisi olla jokaisen naisen vaatekaapissa ja se otetaan käyttöön tarpeen vaatiessa. Itse pukisin tämän mustilla sukkahousulla ja hillityillä helmikoruilla myös hautajaisiin.


Mekossa on pitsihihat ja pitsikaistaleet kyljissäHyppäsin näyteikkunalle, kun muistin että siellä oli tämä sama mekko nukella, mutta nukelle puimme tämän stretchmekon alle silkkipuuvillapaitsikan, osoittaen että sen voi ottaa juhlien jälkeen myös arkisempaankin käyttöön. Mekossa on In Wearille tyypilliseen tapaan jokin yksityiskohta joko mekon edessä tai sivussa. Tämä ristileikkaus korostaa vyötäröä ja tekee siitä kapeamman näköisen, tosin mekko on tiukahko lantiosta, mutta onneksi siinä on strechiä.Koska minä olen Uutena Vuotena juhlatuulella, niin paitsikka saa jäädä kaappiin ja mekko puetaan yksistään keepillä. Keepin voit pukea monella eri tapaan ja sitä ei tarvitse jättää juhlien jälkeen kaappiin, vaan voit pukea sen esim. poolon päälle, villakangastakin päälle tai ihan siistin trikoopaidan tai kauluspaidankin päälle.Muistathan tarkistaa sukkahousutilanteesi ennen juhlia, meiltä löytyy Wolfordit shape&controllilla sekä ilman, vaaleita ja tummia, ohuita ja paksuja sukkiksia eli joka asuun ja tilaisuuteen sopivat.

  • Andiata housut € 179,00
  • More&More toppi € 55,95 nyt -30% eli  39,15
  • Keeppi € 79,00
  • In Wear musta mekko € 159,95 nyt -30% eli 111,95
  • In Wear hihaton stretchmekko €119,95 nyt -30% eli 83,95
  • Korvakorut € 16,00

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...