Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

12.12.2015

Joululahjavinkki 2. huivi ja helmet


Huivi on aina loistava lahjavalinta, se sopii nuorelle tai vanhemmalle naiselle. In Wear valmisti talveen ja alkukeväälle 2016 ihanan pehmoisia villahuiveja, jotka sisältävät 90 % villaa ja 10% cashmiriä.
Muistatko, kun olen hehkuttanut Part Twon "cafe latte" huivia viime talvena ja tänä syksynä?
Jos ei muistu mieleen, niin kurkkaa postaus täältä. Tämä In Wearin huivi on samaa materiaalia kuin Part Twon huivi.


Helmikaulanauha € 29,00

Tapaan sanoa, että olen "helmihullu". Se tarkoittaa sitä, että minulla on aina helmet korvissa ja melkein aina myös kaulassa. Kyselyjä on tullut useasti kaulassani olevasta kolminkertaisesta helmikaulanauhasta. Nyt meillä on niitä myynnissä eli helminauha on 140 cm pitkä, joten saat kiedottua sen kolmesti kaulan ympärille. Minä sekoitan kultakorut ja helmet keskenään, ne sopivat hyvin yhteen ja yleisesti ottaen helmet voi yhdistää ihan minkä värin kanssa tahansa.
- Minkä väriset korut yhdistän tähän asuun, kysyy asiakas. - Joko hopean väriset ja helmet tai kullanväriset ja helmet on yleisin vastaukseni, koska helmet tosiaankin sopivat kaikkeen.


Pipot luonnonvalkoinen ja musta € 44,00

In Wearin villahuivi on huomattavasti isompi kuin sisarensa, Part Twon, huivi. Part Twon huivin saat kiedottua kaulaasi ainostaan "koukulla" eli se ei riitä tuplasti kaulan ympärille. Mutta In Wearin huivin saat kietaistua tuplasti ja vielä solmulla kaulasi ympärille. In Wearin huivi on niin iso, että se käy jopa hartiahuivista. Luonnonvalkoista kudottua pipoa löytyy myös mustana ja tämä pipo on siitä hyvä, kun se ei litistä hiuksia eli on suht´löysä.


In Wear villahuivi € 89,95

Kuten ensimmäisestä kuvasta huomasitte, tätä In Wearin isoa villahuivia on valmistettu viidessä eri värissä. Jos minun pitäisi päättää, minkä näistä väreistä haluaisin omakseni, niin päätös olisi vaikea. Ensin beige, sitten luonnonvalkoinen, sitten vaaleansininen..ei kuin ensin roosa, sitten luonnonvalkoinen ja ...Osaatko päättää, minkä värisen huivin sinä näistä valitsisit itsellesi tai lahjaksi?

4 kommenttia :

 1. Hei!
  Mikähän ja minkä hintainen on tämä angoraisen näköinen valkoinen pipo kahdessa viimeisessä kuvassa oikealla? En löydä tietoa - vai enkö osaa katsoa. Onko siinäkin tupsu? Mitä materiaalia tupusu on?

  VastaaPoista
 2. Tässä postauksessa ei ollut piposta mitään tietoja, 24.11. postauksessa on enemmän kuvia piposta ja hinta on € 119,00. Tupsu on, mutta karvasta en muista, laitoin kyselyn maahantuojalle. Mutta jos kiinnostaa, niin laita tekstiviestiä:) Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Lähinnä kiinnostaa, onko tupsu turkista vai ei. Saisi olla epäaito:)

  VastaaPoista
 4. Jee, vihdoin löytyy noita helmiä. Tulen niin hakemaan omani pois, kun ehdin;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...