Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

17.11.2015

Rokokoo kankainen mekko
Elämme vuoden toista juhla-aikaa eli ohjelmassa on pikkujoulut, itsenäisyyspäiväjuhlat, joulu ja vuoden kruunaa uuden vuoden juhlat. Mukavaa, kun näin pimeänä aikana on tapahtumia, jolloin arki katkeaa ja saa laittautua sekä pukeutua kauniisti. Tästä syystä teemme teille juhla-asu postauksia kerran viikossa, jotta saatte inspiraatioita juhlapukeutumiseenne. Asusteilla eli koruilla, laukulla ja huivilla on suuri merkitys juhlavuuteen, unohtamatta oikean värisiä sukkahousuja ja oikeanlaisia kenkiä.

Tässä on upea ja erilainen mekko. Mekko on paksuhkoa "huonekalukangasta" eli mieleeni tuli vanha rokokoo kangas. Mekossa on hyvin istuva yläosa ja vyötärön kohdalta helma levenee alaspäin. Mekossa on taskut, joka tuo mekkoon rentoutta. Mekko käy erittäin juhlavaankin tilaisuuteen, kun yhdistimme mekkoon vaaleat sukkahousut, mustat korkkarit, kultaiset korvakorut ja harteille laitoimme turkiskeepin, joka peittää mukavasti allit.

Koska mekko on niin upea, en haluaisi että se jää ostajalta kaappiin yhden juhlan jälkeen, vaan sen voisi ottaa arkisempaan käyttöön myös. Laitoin mekon alle mustan rusettikauluspaidan ja vaihdoin ohuet ihonväriset sukkahousut paksumpiin 50 den sukkahousuihin. Näin asusta tuli puetumpi ja monikäyttöisempi. Tämä ohut ja läpikuultava rusettipaitis sopii tämän paksuhkokankaisen mekon alle hyvin ja mainittakoon, että mekossa on vuori.
Mikäli minulla olisi nilkkurit tai saappaat jalassa, olisi asu vielä astetta arkisempi samoin mekon alle olisi voinut myös pukea ohuen mustan poolopaidan tai ohuen mustan trikoopaidan, joka olisi tuonut mekkoon lisää arkisuutta. Mutta tällä rusettipaitapuseroyhdistelmällä voisin mennä esim. teatteriin tai illalliselle.Puin mekon päälle samaisen neuleboleron, jonka esittelin teille jo viime keväänä, mutta keväisissä väreissä. Kyseessä on hyvin istuva jakkumainen bolero, joka on vartalonmyötäinen ja istuu selästä hyvin. Jotkut bolerot lepattavat ristiselän kohdalta, mutta ei tämä. Meiltä löytyy boleroa ympäri vuoden mustana ja tummansinisenä sekä eri vuodenaikoina sesonkiväreissä. Hiukset kiepautin muutamalla hengettömällä pinnillä niskaan ja koruiksi laitoin helmikorut raikastamaan kokonaisuutta.

Postauksessa käytetyt tuotteet
 • In Wear mekko € 179,95 koot 34-44
 • Turkiskeeppi € 79,00 värit: ruskea, valkoinen, harmaa ja musta
 • Oui rusettipaitis € 104,95 koot 34-42
 • More&More bolero € 45,95 koot 34-42
 • In Wear pieni laukku € 54,95 musta ja harmaa
 • In Wear iso laukku € 99,95 musta
 • Helmikorut käsikoru 24,00 ja kaulanauha € 29,00
 • Lotta Design kultakorvakorut € 29,004 kommenttia :

 1. Todella kaunis mekko - ja niinkuin näytit, monikäyttöinen. InWearin mallit tuntien tuo olisi minulle todennäköisesti liian lyhyt - tuon pitää olla juuri tuon pituinen kuin sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lady:) jep, mekko on kaunis. Pituudet aina pitenevät mekon koon mukaan eli pieni koko on lyhyempi helmainen kun taas isompi koko eli menevät samassa suhteessa kun koot. Helmat ovat huomattavasti pidentyneet nyt syksyn ja talven mallistoissa eli voisit ainakin sovittaa:) Mukavaa tiistai-iltaa sinulle!

   Poista
 2. Onpa todella kaunis mekko, voisin kyllä ostaa tuon! Ihan älyttömän hieno malli. Kiva kun näytit eri tapoja asustaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...