Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

1.11.2015

Kolme erilaista hametta ja niiden yläosatEsittelyssä on kolme mustaa perushametta, jotka ovat malleiltaan ihan erilaisia. Stailasimme hameet kahdella eri yläosalla eli ensimmäinen stailaus on aina arkisempi vaihtoehto kuin toinen.
Paitis ja neule More&More ja hame In Wear

Klassinen kynähame toimii aina. Hameen malli on kapea ja sen tulee istua hyvin vyötäröltä, ei jättää isoa tyhjää pussia vyötärön kohdalle. Hameen pituus voi vaihdella, mutta jotta kynämallisuus eli alaspäin kapeneva malli tulee esille, on hameen oltava hieman pidempi eli sopiva mitta on juuri polven alle. Hameessa on halkio takana, joten se helpottaa hameessa kävelyä.

Puin paitapuseron hameen sisälle ja neuleen siihen päälle. Koska hame on kapea, voi sen kanssa pukea reilummankin yläosan. Klassinen neuletakki toimii aina, mutta neulepaita myös.
Toppi Part Two punainen  ja valkoinen

Juhlavempaan tilaisuuteen yhdistin hameeseen viskoositopin. Tämä toppi on löysä ja a-linjainen toppi eli se levenee jo kainaloiden alta. Hameeseen voi hyvinkin yhdistää tällaisen leveän topin, mutta se ei saa olla liian pitkä ettei hameesta näy vain pieni osa topin alta. Silloin kokonaisuus näyttää vanhanaikaiselta, nyt näin lyhyellä topilla kokonaisuus pysyy kevyenä ja nuorekkaana.

Tässä nahkahameessa on merenneitomalli eli hame istuu vyötäröltä ja lantiosta hyvinkin napakasti, mutta helma levee alaspäin polven ylpuolelta lähtien. Malli on hyvin naisellinen, koska se korostaa vyötärön ja lantion. Puin hameen kanssa trikoopaidan ja jätin sen hameen päälle. Tämän hameen kanssa ei saa pukea liian pitkää yläosaa ja jos yläosan jättää hameen päälle, on sen oltava vartalonmyötäinen, muuten kokonaisuudesta tulee tasapaksun näköinen.


Trikoopaita In Wear ja jakku Soaked In Luxury

Jos hameeseen haluaa yhdistää neuletakin tai jakun päälle, on niidenkin oltava lyhyitä eli niiden on loputtava heti vyötärön alapuolelle, ei lantion leveimpään kohtaan.
Paitapusero In Wear

Tässä yhdistin hameeseen löysän paitapuseron. Puin sen hameen sisälle, jotta vyötärö tuli näkyviin ja vartalon X-mallisuus säilyi. Tällaista löysää paitista ei voi pukea merenneitomallisen hameen päälle.
Vinkkinä, että laittakaa aina yläosat sukkahousujen sisälle, niin ne eivät nouse sieltä hameen kauluksen yli, jos nostelette käsiä tai kyykitte. Varsinkin shape&control sukkahousuissa, missä on vahva ja tukeva yläosa, pysyy yläosat hyvin sukkahousujen sisällä ja paita ei myöskään tee ylimääräisiä muhkuroita vatsanseudulle. Itse teen aina niin, että puen yläosat sukkisten sisälle, koska inhoan kun ne pursuavat hameenkauluksesta ylös.
Neulepaita "Doppwoman"

Tässä on hamemalli, joka sopii monelle vartalotyypille. Hameessa on leveä vyötärökaistale, jopa lähemmäs 15 cm, jonka jälkeen hame levenee lantion kohdalta. Ylemmässä kuvassa halusin pukea neuleen hameen päälle, koska kaikki eivät halua pukea paitoja hameen sisälle. Nyt on oltava kuitenkin jälleen kerran tarkkana siitä, että yläosa loppuu hameen vyötärökaistaleeseen. Tämä neule on malliltaan lyhyt ja suora, joten puin neuleen päälle vyön, välttääkseni laatikkofiiliksen.


Toppi In Wear ja bolero More&More sukkahousut Wolford

Toinen vaihteoehto on pukea toppi hameen sisälle ja topin päälle lyhyt jakku tai bolero. Tämä bolero sopii hameeseen täydellisesti, koska se on vartalonmyötäinen ja lyhyt. Eli vältetään taas liian pitkiä yläosia, ettei kokonaisuudesta tulee liian raskaan näköinen. Tämä hame on oikein tanssinaisen unelma.
Yhteenvetona hameiden yläosista voin todeta, että yhdistelkää hameisiin tarpeeksi lyhyitä yläosia, koska muuten kokonaisuus näyttää raskaalta ja pukekaa rohkeasti paitoja hameen sisälle. Panostakaa kunnollisiin sukkahousuihin, jotta sääret näyttävät kauniilta ja että sukkahousut tuntuvat miellyttäviltä päällä. Paksummat sukkahousut eli 50 den ylöspäin ovat myös lämpöiset, joten se ei rajoita hameen käyttöä talvella. Itse käytän talvisin mekkoa tai hametta noin neljä työpäivää kuudesta, koska sukkahousut on niin miellyttävät vetää ammulla jalkaan.
Marraskuun blogitarjouksena onkin Wolfordin sukkahousut, jotka lähetämme asiakkaille ilman postimaksuja, mutta tästä aiheesta lisää ensiviikolla.

13 kommenttia :

 1. Kiitos postauksesta! Olit koonnut kauniita kokonaisuuksia ja tässä tuli hyviä vinkkejä! Olenkin miettinyt tuota yläosan pukemista sukkahousujen sisälle, mutta en ole kuitenkaan kokeillut, kun olen ajatellut, että sitten helposti vilkkuu se sukkahousujen yläosa hameen vyötärön yläpuolella. Ilmeisesti et ole kuitenkaan törmännyt tähän ongelmaan?

  Entä mistä löytää hyviä paksuja sukkahousuja? Olen kokeillut tosi montaa merkkiä, mutta vaikka olen mielestäni valinnut oikean koon, suurin osa hilautuu hametta käyttäessä haaroista alaspäin, mikä on tosi ärsyttävää. Wolfordeja en ole vielä kokeillut, kun ovat sen verran hintavat, mutta voisin kyllä panostaa niihin, jos ovat sellaiset, että pysyvät paikallaan. Tulisi käytettyä hameita huomattavasti enemmän, jos sukkahousut pysyisivät jalassa! :)

  Katriina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi Katriina ja kiva kun vinkit olivat avuksi:) Käännän hieman sukkahousujen vyötärönauhaa, jos vilkkumisvaaraa on. Ja voin luvata sinulle, että Wolfordin sukkahousut eivät ole ikinä, siis ikinä, laskeneet haaroista alaspäin, ainakaan itselläni. Se on aivan kamalaa, jos sukkahousut sen tekevät! Olen myynyt niitä liikkeessäni ainakin 10 vuotta, tuhansia pareja, ja niillä on vankkumaton asiakaskunta ja uusia tulee lisä. Osta yhdet ja kokeile, mitä pidät. Ensi viikolla teen oman postauksen Wolfordista ja esittelen uutuudet ja kuten kerroinkin, lähetän marraskuun tarjouksena ne ilman postimaksuja asiakkaalle. Joten palaa:) Hyvää sunnuntaita!

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Jäänpä odottamaan sukkahousupostaustasi. Niin monet hilautujasukkikset on tullut kokeiltua, että taidan olla kypsä kokeilemaan Wolfordeja. :)

   Poista
 2. Olipa kyllä perusteellinen postaus! Kaikki asut on kauniita ja voisin käyttää niistä jokaista. Mustista paksummista sukkahousuista sen verran, että liputan kyllä Wolfordien puolesta, vaikka ne ovatkin hintavampia. Hinnan vastineeksi ne kyllä myös kestää eli satsaus ei todellakaan mene hukkaan.

  Minullapa olisi sinulle Doppwoman tunnustus blogissani sekä siihen liittyvä haaste:) Olisi kiva, jos ottaisit sen vastaan.

  Leppoisaa sunnuntaita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei BW ja kiitos viestistä. Samaa mieltä, ei ole Wolfordin sukkahousuja voittanutta.
   Oih, kiitos tunnustuksesta ja haasteesta, olen otettu:) Otan sen mielelläni vastaan.
   Mukavaa sunnuntaita sinulle myös:)

   Poista
 3. Kiitos, tästä postauksesta oli iloa ja hyötyä! Kaunein yhdistelmä upea nahkahame ja trikoopaita. Hameiden ystävä täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mimmi ja kiitos viestistä. Loistavaa, jos oli hyötyä! Nahkahame on kerrassaan kaunis:) Hyvää alkavaa viikkoa!

   Poista
 4. Kyllä on taas paljon hyviä vinkkejä! Tämän luettuani tuli innostus käyttää hametta talvisin arkenakin. Minulla kun on tahtonut hameet olla talvisin hyvin vähällä käytöllä. Kuvat myös taas loistavia.
  T. Lea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lea viestistäsi! Hameet käyttöön ja hyvät sukkikset jalkaan, näyttää ja tuntuu mukavalta asulta, ihan arkenakin.
   Hyvää alkavaa työviikkoa!

   Poista
 5. Falkes strumpbyxor är också jättesköna, och hållbara! Mvh B-M

  VastaaPoista
 6. Kylläpä näyttävät mustat hameet hyviltä - ja kiitos vinkeistä, miten niitä yhdistellä!
  Täytyypä kaivella mustat hameet kaapin kätköistä - ovat unohtuneet pitkäksi aikaa käyttämättä.
  Tykkään noista vaihtoehdoista ihan jokaisesta!
  Ja tuo musta nahkahame on kyllä aikamoinen namu;)

  VastaaPoista
 7. Ihanat sukkahousut :)
  Salla

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...