Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

19.11.2015

Arvonta blogin 1-vuotis syntämäpäivän kunniaksi!

video


Tänään on aihetta juhlaan, koska Doppwoman blogi täyttää 1vuotta! Tasan vuosi sitten, se oli keskiviikko ilta kun painoin ensimmäisen kerran nappia "julkaise". Minua jännitti niin kovasti, sydän hakkasi ja kädet hikoili. Ensimmäisenä iltana blogissa kävi 450 ihmistä! En yhtään tiennyt, oliko se paljon vai vähän..mutta nyt kun olen jutellut bloggareiden kanssa, niin se oli paljon! Tästä ollaan kiritty huimasti ylöspäin ja aiotaan kiriä jatkossakin. Kiitos kuuluu teille lukijat, ilman teitä tämä homma ei olisi ollenkaan mielekästä.Olen iloinen, kun saan jakaa teille kivoja pukeutumisvinkkejä ja te otatte ne kiitollisina vastaan. Suunnittelilla on kaikkea kivaa myös ulkopaikkakuntalaisille, haluaisin että tekin pääsisitte osalliseksi meidän vaateliikkeestä ja pystyisin stailaamaan myös teitä ja antamaan henkilökohtaisesti pukeutumisvinkkejä.1-vuotis syntymäpäivän kunniaksi, arvomme lukijoiden kesken kaksi kpl € 150,00 lahjakorttia Doppwoman-liikkeeseen!

Yhden arvan saa joko Facebookin kautta osallistumalla tai tämän blogitekstin kommenttikenttään jätetystä kommentista eli seuraavasti:

- facebook eli tykkäät siellä meidän samaisesta 1-vuotisjulkaisusta ja jaat sen eteenpäin

- laitat viestin tämän postauksen allaolevaan kommenttikenttään nimelläsi/nimimerkilläsi luetko blogiamme Bloggerin tai Bloglovin´in kautta (Bloglovin´in kautta on helppo kirjautua seuraajaksi ja kummatkin seurantapalkit löydät blogimme vasemmasta reunasta)

Arvonta päättyy sunnuntaina 22.11.2015 klo. 24.00. Voittajat ilmoitetaan blogissamme tiistaina 24.11.2015.

Onnea arvontaan!

103 kommenttia :

 1. Luen bloggerista päivittäin.
  t: late

  VastaaPoista
 2. Onnittelut 1-vuotiaalle :)

  Blogger-lukijana mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 3. Ihana arvonta, mukana ilman muuta, käyn vielä kyllä Facebookinkin kautta osallistumassa :) Olispa kiva jos tosiaan tulisi jotain meille ulkopaikkakuntalaisillekin, osallistuisin enemmän kuin mielelläni johonkin stailausiltaan, tarvetta kyllä olisi :D Ja onnea 1-vuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger lukijana, ai niin ihana olisi käydä putiikissasi mutta Vaasan täältä liian pitkä shoppailumatka-tosin blogisi auttaa, onnea 1- vuotiaalle ja ihanan oman linjan olet blogissasi löytänyt ja jakanut meille lukijoille, HeidiS, heidinluukku@netti.fi

   Poista
  2. Aktiivinen seuraaja bloggerin kautta, onnittelut ensimmäisestä vuodesta :)
   -Tiina

   Poista
 4. Kaunis kiitos hienosta blogista-on ilo lukea blogiasi. Odotan innolla aina seuraavaa postaustasi vaikka olen ulkopaikkakuntalainen. Mukana arvonnassa tottakai!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut ensimmäisestä vuodesta! Bloggerin kautta seuraan ja harmi, että liike sijaitsee täältä katsoen kaukana. Kiinnostavia juttuja esittelet :-)

  VastaaPoista
 6. Facebookissa tykätty ja jaettu, muuten luen bloggerin kautta päivittäin :) Juuri aamulla kokeilin pikkujouluvaatteita kaapista ja totesin ettei ole mitään, olisi ihana saada, joku hyvin istuva mekko.
  Pia

  VastaaPoista
 7. Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta ja tykkään tosi paljon! :)

  Ripi

  VastaaPoista
 8. Onnea 1v. blogille! Nyt vaan toivomaan arpaonnea :)
  t. Maria**

  VastaaPoista
 9. Luen Bloglovin kautta aina kun tulee uusi päivitys. Joskus palaan vanhoihinkin postauksiin jos muistan sinun kirjoittaneet vinkkejä johonkin mitä itse sillä hetkellä koen ajankohtaisiksi. Olisi ihanaa jos keksisit jotain meille ulkopaikkakuntalaisillekin:-) Mielelläni osallistuisin esim. stailausiltoihin:-)
  -Marketta

  VastaaPoista
 10. Arvonnassa mukana! Olisi mukava jos avaisit nettikaupan jotta me etelässä asuvatkin voisimme helposti tilata vaatteita Vaasasta. Blogger lukija olen.
  -PV-

  VastaaPoista
 11. Bloglovin mukana arvonnassa.Aivan mahtava blogi,hyviä vinkkejä pukeutumiseen joka saralla.Tarja

  VastaaPoista
 12. Onnea 1-vuotiaalle <3. Blogger lukijana ja Facebook-seuraajana mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 13. Onnea Katarina! Olet usein meille ulkopaikkakuntalaisille kahvipöytäkeskustelun aiheena...tai siis blogisi ja liikkeesi ovat ;).Vaasalaiset blogit ovat fiksuja ja viihdyttäviä ja niitä on yllättävän paljon. Me viisikymppiset suosimme sinua. Osallistun luonnollisesti lahjakortin arvontaan.

  VastaaPoista
 14. Onnea 1-v. Luen bloggerin kautta.
  Nanna

  VastaaPoista
 15. Bloggerin kautta seurailen!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Onnittelut 1-vuotiaalle! Olen lukenut blogiasi ihan alusta saakka, sekä seuraan Instagrammissa. Ihana aikuisen naisen blogi, ja jos vaan tulee asiaa Vaasan suuntaan, poikkean liikkeessäsi. Minusta on myös mukavaa kun välillä kirjoitat matkoista ja asuja näkee auringonvalossa näin pimeänä vuodenaikana. Lisäksi ihan mahdottoman paljon hyviä vinkkejä olen saanut täältä blogistasi.
  mukana arvonnassa, Minna

  VastaaPoista
 17. Lämpimät onnittelut ja pitkää ikää ihanalle 1-vuotiaalle blogille! Se on kiinnostava, inspiroiva ja tyylikäs! Mukana myös arvonnassa.

  VastaaPoista
 18. Arvonnassa mukana! Seuraan lähinnä bloggerin kautta (koska käytän sitä useimmiten) vaikka blogi on myös Bloglovin seurannassani. :)
  Doppwoman liike näyttää olevan täynnä ihania vaatteita ja tämä blogi hyviä pukeutumisvinkkejä. Liikkeessä en ole käynyt koska sinne on satoja kilometrejä täältä päin :)

  VastaaPoista
 19. Onnea yksivuotiaalle ja menestys jatkukoon :)
  Arvonnassa mukana .

  Karlisa

  VastaaPoista
 20. Luen blogikuulumiset säännöllisestii joskaan ei ole vielä tullut hyödynnettyä Bloglovinia tai Bloggeria seurannassa. Vanhoihin postauksiinkiin on tullut palattua, kun muistan, että "ai niin, Doppwomanhan on tästäkin blogissaan jotain vinkannut". Blogissasi viihtyy kaikinpuolin : )

  Rouva H

  VastaaPoista
 21. Sinun blogia on tosi kiva lukea!!! Hyviä kuvia ja harmi että Vaasa on niin kaukana...Lähinnä bloggerin kautta...Ja ONNEA yksi- vuotiaalle!!!

  VastaaPoista
 22. Onnea! Kaikki postaukset luetaan täälläkin. Paljon hyviä vinkkejä ja hankintoja blogin innoittamana on tullut. Esim gaborin korkkarit:)
  Terkuin Mari

  VastaaPoista
 23. Oi kuinka ihana arvonta! Ja niin mahtavan inspiroiva blogi :) Kiitokset kauniit myös postitusmahdollisuudesta meille ulkopaikkakuntalaisillekin :) Ehdottomasti mukana upeassa arvonnassa! Bloggerin kautta blogianne seuraan.

  VastaaPoista
 24. Onnea! Mukana arvonnassa :)
  -Suvi

  VastaaPoista
 25. Tackar hjärtligt för det första året och hoppas det blir många till! Som fd Vasabo är din butik en av de saker jag mest saknar av stan, och jag försöker alltid hinna in då jag är där. Kommer ihåg hur du alltid tar emot med ett varmt leende och superglad blir man över svensk service!Extra roligt att idag läsa om dina planer för oss som inte bor i närheten :)

  Läser via Blogger.
  Med varm hälsning norrifrån!
  Fd Vasabo

  VastaaPoista
 26. Onnittelut 1-vuotiaalle! Bloggerin kautta seuraan päivittäin.
  -Marita

  VastaaPoista
 27. Onnea 1 v. johdosta! Luen Bloglovin kautta, aina heti kun tulee uusi postaus. Olen saanut paljon ideoita pukeutumiseen, kiitos siitä! Mukana arvonnassa, myös fb:n kautta=)
  Leena

  VastaaPoista
 28. Onnea kivalle blogille ! Bloggerin kautta luen ja saan vinkkejä :)
  Elly

  VastaaPoista
 29. Onnea 1-vuotiaalle! Joka päivä käyn lukemassa ja ihania inspiraatioita täältä saakin, kiitos!
  Bloggerin kautta seuraan.
  Tiina S.

  VastaaPoista
 30. Lämmin onnentoivotus ihanalle blogillesi, luen ja katselen ahkerasti!

  VastaaPoista
 31. Onnea! Ihana ja hienoa et ajattelet meitä Vaasan ulkopuolella olevia... Hyvin on tulleet paketit mitä olen tilannut sinulta tänne Turkkuseen... ja jatkossakin tilailen. Hyviä vink-vink olen saanut tämän blogin kautta joten ISO kiitos!! Ai niin mkana arvonnassa luen Bloglovin kautta..
  -Maria

  VastaaPoista
 32. Onnea blogille! Luen Bloglovinin kautta :)
  t. AP

  VastaaPoista
 33. Luen bloggerin kautta. Sukulaisia asuu Vaasassa, niin joskus pääsen kaupassakin käymään. Täältä saa hyviä vinkkejä pukeutumiseen, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 34. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Kiitos myös loistavasta palvelusta liikkeessä :)
  Arvonnassa mukana, oispa ihana ylläri!

  VastaaPoista
 35. Aktiivinen seuraaja bloggerin kautta, onnittelut ensimmäisestä vuodesta :)
  Heleen

  VastaaPoista
 36. Lukija bloggerin kautta :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Onnea 1-vuotiaalle! Pidän blogista tosi paljon ja tarkistan päivitykset päivittäin vanhanaikaisesti oman kirjanmerkkilistan kautta. Olisipa tuo lahjakortti unelmien voitto.
  TuijaV (jviro@luukku.com)

  VastaaPoista
 38. Onnea 1-vuotiaalle blogille ja pitkää jatkoa! Luen blogiasi syötteenlukijan kautta. Toivottavasti arpaonni suosii :)

  VastaaPoista
 39. Lämpöiset onnittelut, toivottavasti saamme nauttia blogistasi kauan. Saan sieltä aivan mahtavia pukeumisvinkkejä. Lahjakortti olisi pieni lottovoitto. railimani1@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Onnea! Löysin kaupan vasta tänään käydessäni Vaasassa ja nyt vasta sen vuoksi löysin ihanan bloginkin.

  VastaaPoista
 41. Hip hei! Onnea! Toista samanmoista en ole löytänyt, josta saa konkreettisia ohjeita ja neuvoja aikuisen naisen pukeutumiseen. Koukutuin totaalisti kun luin, ettei ikinä-koskaan-milloinkaan tule käyttää housuja ilman vyötä.

  VastaaPoista
 42. Onnittelut! :) Olen lukijana ja liikkeessäkin toki vierailen säännöllisesti. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 43. Kiva blogi ja liike! Luen bloggerin kautta. SuviT

  VastaaPoista
 44. Onnea! Bloggerin kautta päivittäin seuraan. -Vuokko

  VastaaPoista
 45. Ompas mielekäs arvonta. En ole koskaan liikkeessä käynyt. Luen blogia bloggerin kautta. Saija

  VastaaPoista
 46. Onnea blogille, olen laittanut blogin suosikkeihini ja käyn säännöllisesti lueskelemassa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Mukana arvonnassa. Bloggerin kautta luen ahkerasti blogiasi :) t. Anna a.ahlroth at gmail.com

  VastaaPoista
 48. Onnea 1-vuotiaalle! Olen iloinen, että löysin blogisi ja aikuiselle naiselle sopivat tyylivinkit :) Uusimmat päivitykset huomaan useimmiten facebookista - tosin vihdoin ja viimein sain sut lisättyä myös oman blogini linkkilistalle!

  Ihana arvonta :)

  VastaaPoista
 49. Tosi mielenkiintoinen ja hyvä blogi nimenomaan aikuiselle naiselle. Kiitos siitä :)

  VastaaPoista
 50. Lämpimät onnittelut 1-vuotiaalle. Bloggerin kautta luen, upea blogi aikuiselle naiselle :)

  VastaaPoista
 51. Onnittelut! ja kiitos ihanasta blogista. Vielä joku päivä matkustan sinne paikan päälle tutustumaan butiikkiisi.

  VastaaPoista
 52. Onnea! Bloggerin kautta, ja säännöllisesti!
  -Mia

  VastaaPoista
 53. Bloggerin kautta. Kiitos hyvistä pukeutumisvinkeistä sekä niihin liittyvistä perusteluista!Tykkään ja seuraan säännöllisesti:-)
  -Tessa67-

  VastaaPoista
 54. Onnittelut 1-vuotiaalle! Bloggerin kautta seuraan päivittäin.
  -Tiina

  VastaaPoista
 55. Onnea 1 v.! Ihana blogi, seuraan säännöllisesti nettisivujesi kautta. Joskus myös Facessa. Kirjauduin myös Blogloviin. Liikkeesi sijaitsee harmittavan kaukana mutta joskus vielä teen matkan Vaasaan. Hyviä vinkkejä ja havannoillistavat asukuvat esim. vartalotyyppi-jutussa olivat erittäin hyviä. Kiitos Sinulle ja blogillesi! t. SariL

  VastaaPoista
 56. Onnea ja ihanaa jatkoa myös tuleville vuosille! Ensimmäisenä usein huomaan päivityksesi Facebookin kautta mutta seuraajana Bloggerissa.
  t. Anskari

  VastaaPoista
 57. Onnea, olen seurannut inspiroivaa blogiasi lähes alusta asti bloggerin kautta. ritva.verajankorva@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Onnea ja kiitos erinomaisesta blogista ja loistavasta kaukopalvelusta :) Seuraan blogia nettisivujen kautta, mutta täytyypä liittyää myös blogloviin.
  T: Sari P

  VastaaPoista
 59. Onnea 1-vuotiaalle! Kiva kun koti-Vaasassa tälläinen putiikki! Seuraan bloggerin kautta. T Pauliina A

  VastaaPoista
 60. Paljon onnea ja monia vuosia lisää! Luen blogia säännöllisesti ja pidän tosi paljon pukeutumisvinkeistänne ja kaikista ihanista kuvista. jaanatviitala@netti.fi

  VastaaPoista
 61. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi ja lukuisa menestyksen vuosia jatkossakin! Luen blogiasi säännöllisesti bloglovin kautta ja minusta se on ihan paras pukeutumisblogi. Mitäs jos toisit vaikka pop up -kaupan tänne pääkaupunkiseudulle?

  VastaaPoista
 62. Onnea! Bloggerissa mukana sekä huisissa arvonnassa!!
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Paljon onnea! :)
  Blogger-lukijana mukana arvonnassa. :)
  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista
 64. Onnea! Seuraan bloggerin kautta ja mukana arvonnassa.
  -Minna-

  VastaaPoista
 65. Onnea! Bloggerin kautta seuraan ja mukana arvonnassa.
  m.viitanen.mv@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Onnea!! :) Seuraan blogiasi bloggerin kautta.
  janina.viitanen@netikka.fi

  VastaaPoista
 67. Voih, mukana arvonnassa, ja täältä naapurikaupungista seurataan vähän livenä sekä aina bloggerista!��

  VastaaPoista
 68. Seuraan bloggerin kautta. Aina mukavia ohjeita pukeutumiseen. Kun käyn vaasassa aina käväisen kaupalla.

  VastaaPoista
 69. seuraan aktiivisesti blogia, ihania vinkkejä pukeutumiseen.

  VastaaPoista
 70. Seuraan blogiasi Facebookin ja Bloglovinin kautta! Kivoja vinkkejä sekä vapaa-ajan pukeutumiseen että työasuihin :)

  Sanna K

  VastaaPoista
 71. 'Eksyin' blogiisi nyt - juuri sopivasti osallistumaan kilpailuun : )

  Annikki

  VastaaPoista
 72. Seuraan blogiasi bloglovinin kautta ja saan sieltä hyviä vinkkejä pukeutumiseen.

  Heli Lehtimäki

  VastaaPoista
 73. Hej

  Följer din blogg då och då. Trevliga tips och fina bilder

  Anki

  VastaaPoista
 74. Kurkkaan ihan päivittäin, onko blogiin tullut uutta. Olet suosikeissani, muita kommervenkkeja en osaa käyttää.

  Jade

  VastaaPoista
 75. Onnittelut! Silloin tällöin satunnaisesti bloglovinin kautta seurailen =). Mukaan mahtavaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Onnea onnea, välillä tulee poikettua :)
  marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 77. Onnea! Blogisi on niin erityinen, että muistan hyvin ensimmäisen postauksesisi jonka minä luin. Se oli 15 maaliskuuta. Sen jälkeen kyllä selasin tarkkaan kaikki aiemmatkin juttusi. Nykyisin seuraan bloglovin kautta. Tämä on siis ehdottomasti suosikki blogini!
  T. Lea

  VastaaPoista
 78. Lämpimät Onnittelut 1-vuotiaan blogisi johdosta! Aivan ihana aikuisen naisen blogi, jonka avaan aina ensimmäisenä, että mitähän kivaa siellä nyt olisi. Toivottavasti jaksat pitää sitä pitkään.
  Seuraan nettisivujen kautta, muista en ole tullut katsoneeksi.

  T. Merja Oulusta

  VastaaPoista
 79. Onnea blogille ja blogistille! Melkein päivittäin tulee luettua sitä, lähinnä fb:n kautta tulen sivuillesi.
  T. Pirjo A.

  VastaaPoista
 80. Onnittelut blogille! Lähinnä Instan kautta tulen nykyään tänne lukemaan juttujasi.
  T: Elina Etelä-Pohjanmaalta

  VastaaPoista
 81. Onnea I-vuotiaalle! Odotan innolla postauksiasi, joista saan ideoita järkiperäistää vaatekaappiani tavoitteena, että sieltä löytyy sopiva asu joka tilanteeseen.

  T. Ulla

  VastaaPoista
 82. Grattis! Följer bloggen och får inspiration ��������
  Anna-Lotta

  VastaaPoista
 83. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Seurailen facebookista ja bloggerin kautta.

  VastaaPoista
 84. Grattis till ett lyckat år som bloggare och lycka till i fortsättningen Katarina! Jag bor utanför Vasa och besöker alltid din butik då jag kommer till Vasa. Sen du öppnade din butik har du hjälpt mej med kläder till vardag och fest, till glädje och sorg! Från din butik kommer jag aldrig hem med fel kläder. Din betjäning är personlig, storartad och enastående. Alltid möter du med ditt varma leende och säkra människokännedom. Det känns alltid bra att komma till din butik och jag är stolt för att vi har en sån butik som DoppWoman i Vasa. Du driver din butik med äkta passion och stor kunnighet. Din blogg läser jag varje kväll och oftast via blogger. Alltid piggar det opp vardagen att läsa din blogg där du generöst delar med dej av ditt kunnande men också av ditt eget liv i en lämplig blandning. Tack för alla åren - jag hoppas vi får ha din butik och dej många år till! Önskar dig och dina anställda allt gott!

  VastaaPoista
 85. Onnittelut blogille! Seuraan blogia Instagramin kautta. Minulla on myös ollut ilo vierailla ihanassa ja palvelevassa liikkeessäsi pariinkin kertaan.

  VastaaPoista
 86. Mukana arvonnassa, seuraan blogovin kautta. Ja ihan blogi ja parasta palvelua. t. mipera

  VastaaPoista
 87. Onnea 1v blogille! Melkein päivittäin tulee seurattua josko jo jotain uutta ilmestynyt. Liikkeessä tulee käytyä aina kun mahdollista ja vaikka välimatkaakin on niin onneksi posti toimii!

  /NinaF

  VastaaPoista
 88. Onnea!
  Seuraan päivittäin böogia. Olen myös päässyt käymään liikkeessä ja olen saanut hyviä vinkkejä pukeutumiseeni, palvelu on todella hyvää ja ystävällistä :)

  Anne Oulusta

  VastaaPoista
 89. Hej! Jag deltar gärna i utlottningen och jag följer bloggen via Bloglovin. Tack för all inspiration! :) H. Sofia (sofia.ahlskog@gmail.com)

  VastaaPoista
 90. Onnea yksi-vuotiaalle :) Bloggerin kautta seuraan, mukaan arvontaan!

  VastaaPoista
 91. Mukana arvonnassa, bloggerin kautta seuraan!
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Onnittelut blogin ensimmäisestä vuodesta! Seuraan blogiasi facebookin ja bloglovinin kautta ja kaikki ensimmäisen vuoden postaukset olen lukenut. Liikkeesi on avaamisesta lähtien ollut suosikkini eli kiitos hyvästä palvelusta niin sinulle, Kata, kuin koko henkilökunnallesi :)
  t.MariA

  VastaaPoista
 93. Onnittelua 1-vuotiaalle blogille. Löysin tämän blogin keväällä, kun luin Oloblogit-lehteä ja juttua Tuulannelista. Ja sen jälkeen kaikki postaukset on luettu innolla
  t Tuula

  VastaaPoista
 94. Grattis! Seuraan bloggerin kautta. Mukaan arvontaan :)
  t. farmor Anne

  VastaaPoista
 95. Osallistun arvontaan! Facebookissa ja Bloggerissa seuraan!
  T. HannaK

  VastaaPoista
 96. Onnea 1-vuotiaalle! Bloglovinin kautta seuraan postauksia. Kiitos huippuhyvistä neuvoista ja vinkeistä niin blogissa kuin putiikissakin!
  T. Sussu

  VastaaPoista
 97. Mukava blogi seurata ja täältä sain vinkin Inwearin mekosta, jonka hankin poikamme yo-juhliin viime keväänä. Harmi, että asun kaukana Vaasasta!! Onnea 1-vuotiaalle! Riitta

  VastaaPoista
 98. Grattis! Följer er via FB och Blogger...tack för lärorika tips!!!

  VastaaPoista
 99. Blogisi on suosikeissa. Siitä luen sen. SusannaS.

  VastaaPoista
 100. Suuri kiitos teille kaikille onnitteluista ja positiivisista kommenteista! Tästä on hyvä jatkaa:)
  Ilmoitamme voittajat huomenna. -Kata-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...