Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

19.8.2015

Dream skinnyt, neuletunika ja ruutuhuivi
Tämä Oui´n neuletunika saapui eilen ja nousi heti suosikkilistalleni sekä mallinsa, värinsä ja materiaalinsa ansiosta. Neuletunika on 40 % puuvillaa, 50 % viskoosia ja 10 % silkkiä. Tunikaa tuli myös mustana. Meiltä löytyy samaisesta neuleesta myös lyhyempi versio, joka sopii hyvin esim. kynähameen kanssa ja sen alle voi pukea myös paitiksen. Alkuviikosta saapui myös iso kasa huiveja, viittoja ja ponchoja eli isoja ja pehmosia, tummia ja vaaleita.

Oui´n neuletunika € 115,00 Huivi € 54,00

Minulla on jalassani Macin Dream skinnyt. Tämä laatu näissä farkuissa on hieman tukevampi kuin perinteisissä skinnyissä. Nämä antavat myös periksi eli voit kokeilla näistä farkuista myös yksi-kaksi kokoa pienemmät kuin normaalisti olet eli jos olet 38 kokoinen nainen, niin sovita 34-36 kokoisia housuja. Se on sitten makukysymys, kummatko ovat paremmat, mutta kummatkin saat vedettyä jalkaasi.


Pidän erityisesti tästä pesusta. Kuten huomaat, se on hieman kulutettu reiden kohdalta, mutta ei mielestäni liikaa. Farkut on pakattu tehtaalta kääryleiksi ja kun kääryleen avaa, ovat farkut ihan ryppyiset, mutta ne oikenevat kun vedät ne jalkaasi.

Mac Dream skinny € 109,95

Tässä näet skinnyjen kolme muuta pesua eli musta, tummansininen ja pesty tummansininen. Näistä löytyy kaikki koot eli 00-44 ja pituudet 30" ja 32" sinisistä, mutta mustista löytyy vielä pituus 34".
Jos et halua skinnyjä, niin kokeile Dream mallia, joka on suoralahkeinen. Dreamistäkin meillä löytyy kolme eri pesua, kaksi eri pituutta ja koot 00-44.


Huomasitko tarkkasilmäisenä ihanat nilkkurit? Näistä lisää lähipäivinä.
Tervetuloa hakemaan omat Macit, nyt löytyy kokoja!

10 kommenttia :

 1. Upea asu ja innolla odotan postausta nilkkureista �� Haluan tuommoiset ehdottomasti.

  VastaaPoista
 2. aivan ihana tämä Oui´n neuletunika materiaalinsa, värinsä ja mallinsa puolesta. pitänee hankkia syksyksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, siinä on kaikki elementit kohdallaan!

   Poista
 3. Ihana sysytuulahdus ! Mitkä Skinnyt sinulla on päällä kuvissa - väri on tosi hyvä !

  VastaaPoista
 4. Nice outfit!
  @caloustockholm

  VastaaPoista
 5. Entäs onko Dreamseja 36" -lahkeella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Mac valmistaa lahkeet 30,32 ja 34. 32 on jo pitkä, 34 todella pitkä eli se vastaa 36 muiden merkkien farkuissa! 34 lahje löytyy nyt skinnyssä mutta jos pääset käymään niin katsotaan sun koko ja väri minkä haluat, niin tilaamme sinulle farkut!

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...