Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

19.7.2015

Poncho syysväreissä
Tässä taas tämä "valkoinen paperi" eli perusvaatetus, jota rupeamme työstämään. Viime kerralla työstimme asua In Wearin perusneuletakilla ja nyt on vuorossa Part Twon ponchot syksyn väreissä.
Olen esitellyt ponchon jo pari kertaa aikaisemminkin ja olin aluksi jopa hieman yllättynyt sen suuresta suosiosta, mutta käytettyäni itse ponchoa matkustaessani ja päivittäin töissä, en ihmettele sen suosiota enään yhtään.
Mikä on helpompaa vetäistä mekon tai topin päälle kun lämmin poncho. Juuri sopiva Suomen kesään:) ja ajatelkaapa talvella kun istut työpöydän ääressä ja sinulle tulee vilu, kuinka ihanaa se on kääräistä päälle.


Tämä villiruohon eli beigen värinen poncho on hyvä väri yhdistää kaikkeen. Erityisen tyylikäs se on mustan kanssa käytettäväksi ja talvella käytämmekin paljon mustia mekkoja tai housuja.


Graffitinharmaa on hyvä vaihtoehto mustalle, koska kaikki naiset eivät pidä mustasta ja varsinkaan syksyllä ja talvella asusta ei tule niin tumma kuin mustalla poncholla. Se on myös helppo väri yhdistää moneen eri asukokonaisuuteen.

Part Two poncho € 119,95
Tummansininen poncho on täydellinen farkkujen kanssa. Asusta tulee tyylikäs ja harmoninen tummansinisen ponchon kanssa. Tummansinisen ja mustan yhdistämistä Suomessa karsastetaan ja olen itsekin sitä mieltä että graffitinharmaa tai beige sopivat paremmin mustan kaveriksi.

Mikä näistä väreistä sopisi parhaiten sinun vaatekaappiisi?

14 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää jokainen noista. Harmaata olen itselleni miettinyt, sillä mustia on vaatteita on jo riittämiin kaapissa. Mitä materiaalia tuo in wearin poncho on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annu! Poncho on villaa 90% ja cashmiriä 10%. Harmaa on hyvä väri!

   Poista
 2. Oi että on ihania, tummansininen olisi oma lempparini!

  VastaaPoista
 3. Ihana poncho! Lämmittää olematta hiostava, täydellistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marika! Kyllä, on ihana pitää ja helppo!

   Poista
 4. Tummansiniseen päädyin ja tyytyväinen olen. Erittäin käyttökelpoinen ja kaunis. Laadukkaaltakin vaikuttaa. Tykkäsin peigestäkin kovasti, mutta kun en raskinut molempia....

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia // tykkään !!! ja tuo beige on paras, taisinkin jo hiplata sitä silloin liikkeessä :)

  VastaaPoista
 6. Beige haettu tänään :) Tummansinistä mietin myös, mutta senvärisiä vaatteita on jo kaapissa paljon ja beige sopii hyvin niiden pariksi. Ihanaa materiaalia tämä on, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät! Beige on loistava sinisen kanssa:)

   Poista
 7. Eilen hain beigen itselleni,aivan ihana ja aamuisin voi sitä jo käyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tarja! niin voi käyttää, koska kesä oli niin viileä niin käytin sitä koko kesän:) Poncho on tosi kätevä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...