Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

9.7.2015

Ekoja syksyn fiiliksiä osa 2.More&Moren mekko € 119,95
Tässä sama More&Moren mekko hopeanharmaana, kun viime sunnuntain postauksessa esittelin mekon viininä. Värit vaikuttavat paljon, mekot näyttävät hyvin erilaisilta erivärisinä. Yhdistin tähän harmaaseen mekkoon mustat korkkarit, mutta jos olisin omistanut hopean väriset sandaalit, niin olisin pukenut ne jalkaani, mutta kyllä nämä mustatkin korkkarit mekkoon sopivat.

Soaked In Luxury neuletakki € 69,95


Varsinkin tänä kesänä, kun säät ovat olleet viileät niin haluamme jotain lämmikettä hihattoman mekon päälle. Olen esitellyt teille usein More&Moren boleroa ja se onkin täydellinen valinta moneen mekkoon, mutta nyt halusin näyttää jotain muuta. Puin mekon päälle Soaked In Luxuryn, tämän syksyn mallistosta olevan,  pitkän ja ohuen neuletakin. Takissa ei ole nappeja vaan ideana on "heittää" takki rennosti päälle. Toki asu ei ole niin juhlava kuin esim. huivin kanssa, mutta minusta se näyttää kivalta, kun neuletakki on pidempi kuin mekko.

More&Moren viittaneule € 55,95


More&Morelta tuli kiva vaate eli se on kuin viitta, jossa on käden paikat. Viitan voi toki pukea ihan ylös asti harteille, mutta asu on kevyempi tämän poolomekon kanssa, kun olkapäät näkyvät eli ihan sama juttu pitkän neuletakin kanssa. Jos mekossa olisi avoin pääntie, niin silloin pukisin viitan ja neuletakin kunnolla harteille.

Griffon poika seuraa emäntäänsä kuin "varjo":)
Pitkää Soaked In Luxuryn neuletakkia löytyy harmaan lisäksi mustana ja tummansinisenä ja More&Moren viittaa löytyy myös vaaleanroosana. Pitkä neuletakki ja viitta ovat syksyn must have-hankintoja ja sopivat loistavasti myös housujen kanssa.

Lifestylesivusto Umami.fi kävi kuvaamassa aikuisen naisen muotia liikkeessämme. Käy tutustumassa heidän sivustoon ja kauniisiin asukokonaisuuksiin, mitä he valitsivat liikkeestämme. Pääset heidän sivustolle tästä!

2 kommenttia :

 1. Koko kevät meni niin, etten kerennyt oikein muiden blogeja selailla ja nyt kahlasin sun asut läpi. En voi muuta sano, kuin jos saisin jonkun bloggaajan vaatekaapin ottaa niin se olisi sinun vaatekaappi tai asut. Päälläsi ei ole ollut kertaakaan sellaista asua mistä en tykkäisi, aivan ihania vaatteita ja nuo asusteet millä luot asuihisi tuon "kirsikan leivoksen päälle"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihanasti sanottu Haveaniceday1, kiitos:)
   Hyvää kesän jatkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...