Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

2.6.2015

Raitanen ampiainen


In Wearin trikoinen maximekko on upea. Se on pitkä ja kapea, suht´suoranmallinen ja mekon kummallakin puolella on halkiot sekä mekossa on pienet hihat. Minä nimitän tätä mekkoa ampiaismekoksi, johtuen näistä raidoista. Eikö muistutakin ampiaista?Maximekot ja maxihameet ovat tämän kesän hitti. Niistä saa hyvin erinäköisiä ja eri käyttötarkoituksiin kenkiä ja asusteita vaihtamalla. Joidenkin lyhkäisten naisten mielestä heille ei sovi pitkät mekot, koska he näyttävät niissä mielestään entistä lyhkäisemmiltä. Minusta maximekoissa vartalon saa näyttämään pidemmältä, koska samaa kangasta on kaulasta varpaisiin. Maximekko on myös pukeva valinta, jos tuntuu siltä, että sääret eivät ole se paras kohta vartalossa.Tässä tämä loistava poncho, joka sopii tähänkin asuun kivasti. Part Twon valkoisia ponchoja saapui liikkeeseemme eilen. Joko sinulla on jo maximekko kesäksi?

In Wear raitamekko € 79,95


6 kommenttia :

 1. Ihana asu kesäksi, sattuu olemaan tuo maksimekko, pitää vielä ehkä ostaa poncho! Sinulla on todella inspiroiva ja ihana blogi, kiitos!
  T: Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista. Saimme ponchoja juuri valkoisina, mustat loppui heti. Mutta niitä tulee lisää muistaakseni heinä/elokuussa.

   Poista
 2. Ihana mekko! Ja tuo ensimmäisen kuvan takki!
  Teetkö yhteistyötä bloggaajien kanssa, olisin innokas koska tykkään kovasti liikkeesi vaatteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! Olen tehnyt muutaman lähinnä vaasalaisen bloggaajan kanssa yhteistyötä silloin tällöin, koska liikkeeni sijaitsee Vaasassa. Ihanaa kesää sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...