Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

30.5.2015

Tärkeä päivä


Sydämelliset onnittelut kaikille vastavalmistuneille sekä heidän vanhemmilleen!


Meidän perheessä on juhlittu viimeisen neljän vuoden aikana kolmet ylioppilasjuhlat. Mukavaa on ollut se, kun ne kaikki kolme juhlaa ovat olleet ihan erilaiset. Neljä vuotta sitten tyttären juhlia vietettiin perinteisesti koululla ja sen jälkeen kotona. Tarjottavina oli voileipäkakut ja makeat tarjottavat juomineen. Juhlat olivat kovin railakkaat, ne jatkuivat 03.00 asti.

Kaksi vuotta sen jälkeen keskimmäinen poikamme valmistui Jenkeistä opiskeltuaan siellä kolme vuotta high schoolissa. Olimme koko perhe hänen valmistujaisissa siellä ja sitten kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna kun olimme tulleet takaisin Vaasaan, pidimme hänelle juhlat Ravintolalaiva Faroksessa. Siellä oli saaristolainen seisovapöytä ja mukana olivat sukulaiset, tuttavat ja iso porukka nuoria. Puitteet olivat loistavat, koska he olivat saaneet remontin valmiiksi samalla viikolla. Laivan alakabinettiin mahtui n. 80 henkeä.


Vuosi taas sen jälkeen eli viime vuonna nuorin poikamme kirjoitti ylioppilaaksi Helsingissä ja olimme hänen koululla aamupäivällä ja sitten ajoimme Vaasaan juhlimaan ystäviemme lapsia. Poikamme juhlat järjestimme myös kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna huvilallamme Vaasassa. Meillä oli n. 80 hengen juhlat ja yhteysvene kuljetti vieraita saarellemme ja yöksi jäi vielä noin 25 nuorta, jotka pitivät hauskaa pikkutunneille saakka. Aamulla vielä syötin nuorille edellispäivän "rippeet" lohikeitolla. Juhlat olivat persoonalliset ja hauskat.


Kolmet isot juhlat olemme järjestäneet ja nyt on aika juhlia ystävien lapsia. Tässä asuajatuksia tälle illalle. Palvelemme tänään klo. 10-14.00.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...