Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

31.5.2015

Outfit of the day


Lauantaina töiden jälkeen suuntasin Trendyyn Ninan käsittelyyn. Viimeiset viikot ovat olleet hektisiä, joten ajattelin, että nyt hemmoittelen itseäni ja menen ammattilaisen käsittelyyn. Nina on rautainen ammattilainen ja jos saatte mahdollisuuden istua hänen tuoliinsa, niin älkää epäröikö. Vaasassa asuvat saavat olla onnellisia, kun omasta kaupungista löytyy tällainen helmi.
Mekkoni on In Wearin toukokuun mallistosta. Kun mekot saapuivat liikkeeseen, möimme ne kahdessa päivässä ja sain juuri napattua sieltä yhden itselleni. Sekin kyllä meinattiin viedä eilen eli mekko roikkui liikkeessä höyrytyspaikalla ja yht´äkkiä kopista tulee nuori nainen mekko päällä.Hups, ai löysit tuon. Sanoin, että se on varattu, mutta jos haluat sen, niin tottakai myyn sen sinulle. Hän olisi tarvinnut vastaavanlaisen mekon mustana, joten kauppoja ei tullut ja sain pitää omani.
Tähän vihreään mekkoon yhdistin beiget sandaalit, laukun ja Part Twon vanhan nahkaboleron, joka kuuluu itselläni perusvaatevarastooni. Jos löydätte vastaavanlaisia boleroita mustana tai beigenä, niin suosittelen ostamaan, vaikka ei juuri sillä hetkellä tuotetta tarvitsisikaan, koska se on ajaton.

Lähempää kuvaa meikistäPienen sadekuuron jälkeen rupesi taas aurinko paistamaan. Kiitos kaikille emännille ja isännille vieraanavaraisuudesta.

2 kommenttia :

 1. Kyllä on niin kaunis kampaus. Tuo asusi on myös upea. Kokonaisuus on niin toimiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju:) itsekin viihdyin kampauksessa, meikissä ja mekossa oikein hyvin.
   Hyvää alkavaa viikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...