Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

10.5.2015

Maximekot kuvina ja YouTube videona


Maximekot sopivat kevään ja kesän juhliin ja henkivät juhlavuutta. Minulla on päälläni In Wearin maximekko, jossa on pitsinen yläosa ja viskoosinen alaosa. Mekko laskeutuu upeasti ja on pitkä, minulle korkkareilla liiankin pitkä. Halusin laittaa kuvaan silmälasit, koska haluan kirjoittaa silmälaseista ja pitkästä juhlapuvusta.

In Wear mekko € 229,00
Monella naisella on silmälasit ja mikäli piilolinssejä ei omista tai niitä ei halua käyttää, on silmälasit laitettava myös pitkän puvun kanssa. Mikäli sinulla on useammat silmälasit mistä valita, niin suosittelen niitä kevyimpiä laseja julamekkojen kanssa. Silmälasien kanssa on mietittävä pukukorut tarkasti, jotta vältymme joulukuusi fiilikseltä. Suosittelen pieniä korvakoruja sekä kaulakorua. Itsehän suosin juhlaan isoja korvakoruja ilman kaulakorua, mutta tässä tapauksessa, kun silmälasit ovat päässä, pidämme korut kohtuullisina.
Mikäli omistat ainoastaan yhdet silmälasit, jotka laitat juhlamekon kanssa niin mieti, että asuyhdistelmä silmälasien kanssa muodostaa harmonisen kokonaisuuden. Kun huomaan, että asiakkaalla on silmälasit, kysyn usein, että aikooko hän käyttää niitä juhlamekon kanssa ja otan sen huomioon, kun sovittelemme eri asukokonaisuuksia, varsinkin jos silmälasit ovat hyvin näyttävät mallinsa tai värinsä puolesta.


Pitkät juhlamekot ovat melkein aina hihattomia tai niissä on ihan pieni hiha. Jälleen kerran olemme siinä tilanteessa, että käsivärsille on saatava jotain eli laitamme huivin harteille. Moni nainen ei pidä huivista, koska ne ovat liukkaita ja valuvat olkapäiltä alas ja esim. ovat ruuissa kun otat ruokaa seisovasta pöydästä. Tapaan näyttää asiakkaalle, että huivin voi laittaa isoon solmuun eteen niin sitä on helpompi käsitellä ja se pysyy paikallaan. Muistan, kun olemme olleet jossain juhlissa missä minulla oli mekko, huivi ja laukku ilman olkahihnaa ja ruokailu tapahtui seisten, ilman pöytiä, niin siinä ei kyllä meinannut kaksi kättä riittää..no onneksi sain pikkulaukun mieheni puvuntaskuun.

In Wear mekko € 159,95
Huivi on myös hankala, mikäli äidillä on pieni lapsi mukana juhlissa. Tuntuu, että huivi on tiellä jatkuvasti ja tippuu harteilta. Huivin asemasta ainut vaihtoehto on pieni kankainen bolero, jonka voi pukea hihattomien pitkien mekkojen päälle, mutta pienoinen tätivaara on olemassa, ainakin itselläni. Eli suosin ja suosittelen huivia. Kun ilta pitenee, voi huivin jättää tuolille, kunhan muistaa napata sen mukaansa, kun kotiinlähtö koittaa.

Soaked In Luxury mekko € 69,95
Tämä Soaked In Luxuryn mekko on trikoomekko, jossa on virkattu puuvillapitsi yläosassa. Tämähän on arkisempi kuin ylläolevat kaksi mekkoa, mutta tämä on taas niitä mekkoja joita voit yhdistää sekä arkeen että juhlaan. Eli ne kengät ja korut...Tätä mekkoa löytyy myös polvimittaisena sinisenä ja vaaleanharmaana.


Tämä mekko on jo kerran nähty tässä postauksessa, mutta koska se on niin upea, niin halusin sen vielä mukaan ja haluan kertoa teille yhden asian.  Jos haluaa johonkin tilaisuuteen pitkän mekon tai pukukoodi vaatii sen, niin tämän mekon voi lyhentää juhlien jälkeen polvimittaiseksi, koska tässsä mekossa malli ei kärsi ja näin ollen mekolle tulee enemmän käyttökertoja. Olen tutkinut tämän asian ja se on minusta aika hyvä pointti!
Mekot voit katsoa myös videona Doppwomanin YouTube sivuilta, johon pääset tästä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...