Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

7.3.2015

Rotusääret hakusessa?


Mikäli haluat mahdollisimman kauniit sääret, niin siihen on ratkaisu. Wolfordin uutuus: Luxe 9 den! Sukkahousut ovat ohuet ja samettipintaiset ja housuosassa on medium tuki, joka litistää vatsaa ja peppua. Vyötärönauha on noin 5 cm leveä, joten se ei lähde rullaamaan alas eikä kiristä vyötäröä.


Näissä kahdessa ylimmässä kuvassa minulla on käytössä väri Sand. Väri on täydellinen, jos on hieman päivettynyt iho.


Sukkahousuissa ei ole kärki- eikä kantavahviketta, joten nämä soveltuvat myös sandaalien kanssa käytettäviksi.


Näissä kahdessa kuvassa, missä minulla on beiget korkkarit jalassa, niin sukkahousun väri on Fairly light. Se on Wolfordin uusi väri, erittäin onnistunut ja se sopii talven kalpeille säärille täydellisesti. Sukkahousujen hinta on € 22,00.Olen niin tyytyväinen, että Wolford kehitti tämän uuden sukkahousulaadun ja uuden värin. Täydellisen huomaamaton sukkahousu Control top tuella!
Naistenpäivän kunniaksi annamme tänään, lauantaina -10% alennuksen kaikista Wolfordin sukkahousuista. Nyt viimeistään on aika kokeilla minkälaista on vetää jalkaansa "Jaguaarit" ja saada täydelliset rotusääret!
Voit lukea myös ensimmäisen postaukseni, Miinus viisi kiloa, Tästä! Siellä esittelen myös Wolfordin sukkahousuja.

3 kommenttia :

  1. Kiitos loistavasta vinkistä. Sävy vaikuttaa täydelliseltä ja kyllä extrapeukut vatsaa ja peppua litistäville ominaisuuksille. Aurinkoa viikkoon. <3

    VastaaPoista
  2. Jep, loistavat ovat. Samoin sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kauniit sukkahousut :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...