Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

12.3.2015

Ratikalla San Franciscossa pinkissä mekossa


Viime syksynä kun lähdimme tapaamaan keskimmäistä poikaamme San Franciscoon, niin lainasin joitakin In Wearin ja Part Twon kevään mallikappaleita. Halusin kuvata teille vaatteita hieman erilaisessa ympäristössä ja valossa.

Meidän hotellin vieressä oli näiden legendaaristen "cable car":en päätepysäkki ja yksi aamu hyppäsimme tällaisen kyytiin ja lähdimme ajelulle.


Sydän meinasi pysähtyä, vielä kun olen lievästi korkeakammoinen, nähtyäni nämä vuoristokadut. Ylämäki menetteli, mutta sitten kun lähdettiin alamäkea rullaamaan alas, niin pientä hikeä pukkasi otsalle.
Kuskilla oli hanskat kädessä ja hän jarrutti alamäet isolla jarrukepillä, joka on raitiovaunun keskellä ja joka piti kovaa ja narisevaa ääntä. Vaati kuskilta voimaa ja mietitytti, että jos nyt esim. jarruvaijeri katkeaa niin meno tulee olemaan vallan vauhdikasta!


Oletteko nähneet Clint Eastwoodin Dirty Harry leffaa, jossa näillä raitiovaunilla lasketellaan katuja pitkin hurjaa menoa? Minä olen ja se tuli kyllä mieleen istuessani samaisessa raitiovaunussa.


Voit hypätä pois tai kyytiin helposti ja voit myös seistä reunalla ja pitää kiinni tolpista. Minä istuin koko matkan ja mieheni keikkui reunalla. Kuvasta näkyy hyvin, kuinka ihmiset seisovat korokkeella.


Päätepysäkillä nämä raitiovaunut käännettiin ympäri miesvoimalla. Eli raitiovaunu oli kääntöpöydän päällä ja mies pyöritti sitä isoista kahvoista. Tämäkin vaatii voimaa eli voimme todeta, että raitiovaunun kuljettajien on oltava voimakkaita ja hyväkuntoisia sekä nimenomaan miehiä.


Ajelun jälkeen menimme pienelle välipalalle. Olin nähnyt edellispäivänä, että ihmiset syövät isoja vohveleita kermavaahdolla ja marjoilla. Annos näytti niin houkuttelevalta, että oli pakko maistaa.
Voin luvata, että se näyttää huomattavasti herkullisemmalta kuin miltä se maistui. Kaloreita annoksessa oli varmasti lähes tuhat...

Naapuripöydän rouvat kehuivat mekkoni väriä ja onhan se pirteä. Mekko on In Wearin, siinä on istuva yläosa ja alaosa on kellohelmainen. Mekosta saa erittäin juhlavan oikeilla asusteilla, mutta myös arkisemman yhdistämällä siihen sandaalit tai balleriinat.

 

Itse yhdistin mekkoon beiget sandaalit, koska mekon helma oli sen pituinen että tarvitsin korkoja.
Alla näette vielä paremmat kuvat mekosta, kun se saapui juuri liikkeeseemme.

In Wearin pinkkimekko € 179,95 koot 34-44


8 kommenttia :

 1. San Francisco <3 Ja upea mekko :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana mekko ja väri sopii sinulle tosi hyvin! Löytyykö noita muissa väreissä? Kiitos viikon takaisesta tyyli-illasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun olitte, oli kiva ilta! Mekkoa löytyy meiltä vain pinkkinä, mutta sitä on tehty myös valkoisena.

   Poista
 3. Oi että keskimmäinen poikanne asuu ihanassa paikassa. <3 Friscossahan mekin kävimme viime syksynä ja miten kiva ja leppoisa kaupunki. Upea mekko ja kaunis sinä. <3 Ihanaa oli katsella näitä kuvia. Aurinkoa viikonloppuun. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä asuu:) kiitos ja aurinkoa sinne myös!

   Poista
 4. Tykkään tykkään tykkään! Ihan mun malli ja väri <3 Tuun heti ostoksille kun tilille ilmestyy ylimääräinen 180€ ;)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ku kiva kun tykkäät, niin minäkin:) tervetuloa ja aurinkoista vkl!

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...